Sınıfçılara Gün Doğdu-Usta Öğreticiliğe Dönüş Başladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 18:07
Nasil yanİ sinifÇilar ne anlar okul Öncesİnİ

sınıfçı ne hemşirelik bölümü mezunlarını bile alıyorlar ücretli öğretmen anlamasına ne gerek varkı alan mezununu almasın onları alsın daha iyi anlıyorlarya saçmalık gerçekten yaa mahkemeye versek haklıyız artık

bu konuya biz alan mezunları olarak ne kadar karşı çıkıyosak, çocuklarına bu şekilde öğretmen verilen velilerin de benzer bir duyarlılıkta olması gerekiyor. sadece öğretmen cephesinde uyanan bu tepki tek başına bi işe yaramıyo görüldüğü üzere.. bu nedenle de aile eğitimleri şart, aileler bilgilendirilmeli ve çocuk eğitiminin sadece güvenlik ve bakımdan ibaret olmadığı sıklıkla vurgulanmalı bence..

samsun ilinde ekim ayında okulöncesi semineri varmış heeyyyy allahım yarabbim yaaaaaaaa sen bana sabır ver dicem artık dayancak halim de gücümde kalmadı

İşin başka bir yanı daha var arkadaşlar.Hani hep deniyo ya,her mezunu devlet atıcak diye bişey yok' diye.Devlet her mezunu atamasın tamam da kimi atasın...? Kimbilir ne kadar zamandır kaç sınavda uyuduk.Avuçla parayı kurslara kitaplara verdik.Okurken devlete yatırdık.Hem çalışıp hem okuyanlara devlet mezun gözüyle bile bakmadı bir süre.Şüphelerim giderek büyüyo doğrusu.Yıllaaarrr önce ÖSYM de de böyle şeyler olduğu söylenirdi.Daha okula başlamadan kimleri bizim yerimize okuttuk ve iş güç sahibi yaptık acaba? Şu hale bakın ya... Kendi ekmeğimizle başkalarını besliyoruz ve şimdi dilenci durumuna düşüyoruz.

arkadaşlar abbas güçlü sitesini şikayet bölümüne han 5 sene atamanmakta sorun yaşamayacaktık diye bir şikayet yazdım lütfen oyla yın

arkadaşlar abbas güçlü sitesini şikayet bölümüne han 5 sene atamanmakta sorun yaşamayacaktık diye bir şikayet yazdım lütfen oyla yın

oyladim arkadaŞim aĞzina saĞlik

heyyy ALLAHIM bu ne saçmalık böyle bir işide düzgün yapın beeeeeeeee.sizin bu saçma sapan öğretmen alımlarınız yüzünden ben ve benim gibi bir çok arkadaşım matemetik yapamıyor nedenmi,matematik öğretmeni diye başımıza dikdiğiniz bölüm dışı öğretmenlerin laylay lom laylay lom salla başını al maşını hesabı ders saatlerini geçirmeleri neticesinde mat. yapamıyorum sn.Nimet hanım hemşireleride ver bakalım okulöncesine gelecekleri ne olacak çok merak ediyorum.........

hani hepimizi atayacak gücün vardı?gücün bu mu.Eğitimi bu hale getirenleri,kpss sorularını çalmalarına fırsat vereneri,bunu fırsat bilipte yerimize ücretli atayanları..........ALLAH topunuzun belesını versin her iki cihandada yüzünüz ak olmasın inşallah.psikolojimizi bozdunuz beeeeee.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri