Sosyalci Huseyin Atamalar Bölümü

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sosyalcihuseyin
arkadaşlar benim fikirlerime inanmayanlar lütfen sorun olmadan yazın

hocam bundan sonra bende burdayım... inşallah burayı da huzursuz etmezler...

sağolun hocam..konu o kadar dağıldı ki.. en güzeli böyle bir şeydi

bu arkadaşalrın isimlerini editöre verelim banlasın... :)) zaten sıkıntımız çok... ne dersiniz? şimdi burayada gelip taşkınlık yapacaklar...

slm millet...ben hala bizi alacaklar almak zorundalar diyorum...akşamdan beri fikrim değişmedi...yoksa var yaaa bak ben susurlukluyum fena yaparım adamı çubukuuu:))))) şaka bir tarafa ne yapacaklar yani?sınıfçı da pek çok alınacakmış zaten..e onlar da kendi branşlarına atanmak isteyecektir...ki zaten öncelik bizim göreceksiniz bak alacaklar bizi...

başlığı keşke farklı açsaydım.. bu formata uygun olmadığı için başlığa taşıyabilirler.. düşünemedim bak onu

hocam ben de burdayım ;)

slm millet...ben hala bizi alacaklar almak zorundalar diyorum...akşamdan beri fikrim değişmedi...yoksa var yaaa bak ben susurlukluyum fena yaparım adamı çubukuuu:))))) şaka bir tarafa ne yapacaklar yani?sınıfçı da pek çok alınacakmış zaten..e onlar da kendi branşlarına atanmak isteyecektir...ki zaten öncelik bizim göreceksiniz bak alacaklar bizi...

hocam şuna emin olun .. sınıfçılar sizi bağlamayacak... öncelik denen bi şey var.. meraklanmayın

ya ne olacak çok merak ediyorum.bence bizi alacaklar.mevcut söz.şubattan itibaren kadroya geçirecekler nedersiniz olurmu acaba

neyse biraz yazında eski yazdıklarından fark var mı bi bakaılım ona göre yazarım kaçmak pek hoş olmadı ama insanlar fikirlerin hakaret etmeden sölemeli güzel eleştiriye evet sert eleştiriye kaçış olmaz olmamalı ama olmuş bakalım ne olacak

zerdaa tşk ederim

arkadaşlar kesinlikle ama kesinllikle polemiğe girmeyin..

bende geldim :))

hocam bende geldim

neyse biraz yazında eski yazdıklarından fark var mı bi bakaılım ona göre yazarım kaçmak pek hoş olmadı ama insanlar fikirlerin hakaret etmeden sölemeli güzel eleştiriye evet sert eleştiriye kaçış olmaz olmamalı ama olmuş bakalım ne olacak
hüseyin hocam belli bunlar kaşınıyo

bende buradayım.başlıgımızı taşımayın lutfen.biz buradan devam etmek istiyoruz.:36_7_8:

hocam şuna emin olun .. sınıfçılar sizi bağlamayacak... öncelik denen bi şey var.. meraklanmayın

biliyorum hocam işinn aslı bizden sonrakilere üzülüyorum ama kendimi paçaladım hak verilmez alınır basına yazın sesimiz duyulsun alınmasınlar diye üç beş kişi olabildik sadece e o nlar da birlik olup hakkını arasalardı müstehak diyorum...ayrıcaa evet tabiki öncelik bizim 3 yıl lise 4 yıl üniversite ...o kadar kolay emek harcanamaz ölçme ve geçerliliği bu kadar düşük saçma kpss yüzünden o zaman işitme engelliler öğretmenliği yıllardır 50-54 civarı il öğretmen oluyor onlar hak etmiyor mu öğretmenliği yerine 90 alan farklı bir branşı atasınlar bakalım ne oluyor?o sınıfın halini düşünün artık...kıstas değil olamaz da kpss ...

hüseyin hocam bundan sonra ne şekilde bir yol izleyeceğiz ne yapmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz bizlere resmen çöktük

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri