Sosyalci Huseyin Atamalar Bölümü

hepinizden allah razı olsun... sizler beni ben sizleri anladım

sizden da Allah razı olsun hocam

hocam bildiklerimi her gün paylaşmaya özen gösteriyorum...
benim beklentim sözleşmelilere güvence verilerek yeni bir atama yapılması

ne yapalım hakkımızı nasıl arayacağız bundan sonra bir çıkış yolu lütfen

bende geldim az kalsın kaçırıyordum sizi

heyyyyyy bende buradayım herkeze merhaba:congratulationscut4

hocam bu başlıgıda taşımasınlar...:36_7_8:

hocam 75-80 puan alanlar sözleşmeli çalışırken benim puanım 45.630 benim kadrolu atanma gibi bir beklentim yok zaten ama böyle bir durumda herkez ayaklanır bakan ne yapacak bende anlamadım

hocam atama olup olmaması konusu 2 ci planda kalıyor bizler için.bizim için önemli olan sizin saygın duruşunuz ve net fikirleriniz.bu nedenle hüseyin hocam siz nerdeyseniz bizde ordayız inşallah.

ya benim kafama takıldı 2008 puanımla şubat başvurusu yapamam dimi????

hocam 75-80 puan alanlar sözleşmeli çalışırken benim puanım 45.630 benim kadrolu atanma gibi bir beklentim yok zaten ama böyle bir durumda herkez ayaklanır bakan ne yapacak bende anlamadım
ama bunun bir açıklaması olmalı nasıl çıkacaklar işin içinden çok merak ediyorum bekleyeceğiz

bende aynı şeyi düşünüyorum.ne yapacak acaba bakan hanım.

yapabilirsin niye yapamayasın ki
2 yıl geçerli ,210 sınav sonucun eline geçtiği anda 2008 geçersiz sayılır 2009 ve 2010 geçerli olur arkadaşım

o 210 değil 2010 tabi pardon:)

yeliz arkadaşım bildiğim kadarıyla 2008 puanıyla şubatta başvuru yapılmıyor

zerda arkadaşım bende öyle düşünüyorum mutlaka yeni bir şeylar gelecek yoksa bu açık kapatılamaz sözleşmeleri kadroya almakla

aynen bende merak ediyorum benimde 45.984 yani bizi kadrolu atarlarmı nası olacak merak ediyorum.

teşekkürler ....:36_7_8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri