Tercİhlerİnİ yaptiranlar buraya yorumllarimizi bİldİrelİm...:(((((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beren06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Beren06
arkadaşlar ankaradan nereleri kaç puanla yazacaksınız?

kimse yazmayacak mı

buyrun arkdaşlar

puanım 64 izmir ve eskişehir

puanım 63 muğla ve yakın çevre

puanım 55 kocaeli ankara malatya düzce daha tam bell, değil ama şimdilk böle

55-yozgat,konya,hatay,afyon,sivas,mardin

puanım 44.719 aslında ısparta ve ısparta'ya yakın illeri düşünüyordum ama ıspartaya konkenjan verilmemiş,buna göre ısparta yakın illeri yazıcam,konya,afyon,burdur..vs

heyecan ve korku bi arada olunca kelimelerde yer değiştiriyo 'konkenjan'

sevgili arkadaşlar bişey sorcam yanlışım varsa düzeltin atama klavuzundaki tabloda ığdır ili için kadro açılmamış yani burayı tercıh edemıcem mi? yoksa pazartesi başvurulardamı bellı olcak acaba çünkü eşim ığdırda görev yapıyor ve 5 aylık evlıyız ayrılık olmasın lütfen bana güzel şeyler söleyın çıldırmak üzereyım

puanım 58.805 ist. andl. yakası

puanım 48 aydına 1 kontenjan verilmiş oda bana sıra gelmez balıkesir afyon manisa yazıcam

sevgili arkadaşlar bişey sorcam yanlışım varsa düzeltin atama klavuzundaki tabloda ığdır ili için kadro açılmamış yani burayı tercıh edemıcem mi? yoksa pazartesi başvurulardamı bellı olcak acaba çünkü eşim ığdırda görev yapıyor ve 5 aylık evlıyız ayrılık olmasın lütfen bana güzel şeyler söleyın çıldırmak üzereyım

kötü bi haber olcak ama kadro açılmadıysa tercih edemessin:S

puan 48 aksaray ve yakın cevresi

43,49 urfa gaziantep yakın iller ... ama bence tercihlerden sonra bunları tekrar kesın kesın yazalımda ölü tercih yapmayalım..

51 ege bölgesi..............

Arkadaşlar haftaya yapacağımız tercihlerde samsun 6 kişi alıyor ilk tercihlerim hep samsun olacak... diğerleride samsun çevresi... samsunu düşünen arkadaşlar var mı?

puanım 46,482 bolu,düzce,sakarya ve kocaeli,

puanım 56,733 mersın 5 kısı alıyormus ımkansız ama yazacam dıger tercıhlerım maras,urfanın merkezlerı olacak ınsallah maras gelır dogu gorevındende yırtarım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri