Yüksek lisans

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meralbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@meralbas
selam arkadaşlar ben açıköğretim4. sınıfa geçtim bu sene mezun olacam. ve yüksek lisans yapmayı istiyorum. mezun olur olmaz alese başvurabilirmiyim oyksa önce kpss aşmam lazım şimdiden çok tşklerr.

arkadaşım yüksek lisansın kpss ile bir alakası yok sen alesten en az 70 puan amalısın o sınavda yılda iki kez oluyor diye biliyorum ama sen bir araştır yinde

ben aöf okulöncesi mezunuyum diploma ölçüsü ne olması gerekiyor ...benm diploma notum 66 yeterli olur mu?

arkadaşlar ben selçuk anaokulu öğr. 2009 mezunuyum.bu yıl yüksek lisansa kabul edildim.diploma notu ölçüt değil artık. yabancı dil de istenmiyor. ancak ales puanına göre sıralama yapılıyor ve mülakat da %25 etkiliyor

selam arkadaslar.ben marmara okul öncesi öğretmenliğinden mezun olacağım.size sormak istediğim sey,acaba okul öncesi öğretmenliği mezunları psikoloji dalında yüksek lisans yapabiliyormu ve yapılabiliyorsa hangi üniversiteler kabul ediyor?şimdiden teşekkürler..=)

zeko nun sorusunu bende çok merak ediorum...hatta ben hangi bölümlerde yüksek yapabilme şansımızın oldğnu merak ediorum genel olarak:)

Arkadaşlar ben selçuk üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum. bu senede adnan menderes üniversitesinde yüksek lisansımı tamamladım. zekonun sorusuna gelirsek mezun oldukatan sonra psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünden yüksek lisans yapabiliyorsun. fakat normalda ksek lisans 2 yıldır
farkat mezun olduğun bölümün dışında yapmak isteyince 3 yıl da tamamlıyorsun. ilk yıl lisanda görlen dersleri veriyorsun son iki yılda y. lisans oluyor. ancak genelde yüksek lisan öğrencisi tercih ederken psikolojik danışmanlık mezunu olaların şansı daha fazla.tercih edebilirsiniz diyorlar fakat biz siz değil kendi bölümümüzdeki öğrenciyi seçeriz diyorlar

hocam tebrik ederim öncelikle. Selçuktan mezun olup adnan menderes'e kabul edilmeniz zor oldu mu? bir de yüksek lisansta toplam kaç kredi ders alınıyor 24 diye biliyorum ben ama. süreçten biraz bahsedermisiniz. teşekkür ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri