Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

1 Eylülden Önce SÖZLEŞMELİ YOK....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tamam mantıklı gibi görünüyor ancak bir açıdanda tamamen mantıksız. neden? çünkü atamayı 1 eylülde yapacaklarsa ozaman neden hemen hafta başında duyuru yapıp sözleşmeli alımını duyursunlar. 1 eylüle kadar zaten 2.kez kadro ataması yapılacak ben anlamadım bu işten 1 eylüle sarkacak olsa neden bukadar zaman önce resmi açıklama yaparlar? bunun açıklamasını yapsın bu yazıyı taşıyanlar lütfen...

Tepki Skoru
0

arkadalarım hakikaten okudugunuzuda anlamıyosunuz ilk bastaki arkadas sözleşmeli alım olmayacagını yazmış acık acık ben derimki bidaha okuyun zaten sözleşmeli alım olmayacagı 1 eylül olayında saklı neden göreve baslamatarihi 1 eylül deniyor halen anladıysanız yazık sözleşmeli almamak icin 1 eylül deniyor halen var diyosunuz ya evet olacak ama eger olmasıda bizlerin elinde 12 hazıranda ona göre düşünün oy verin iptal olan kpkss vede sbss yi düşünün neler yasandı kinlerin umutları biranda ellerinden calındı ona göre alınım olmasını istiyosanız degiştirmek gerek umarım anlamısınızdır

Tepki Skoru
0
eğer sözleşmeli alım 1 eylülde olursa yeni sınava gireceklerde başvurur bi anlamı olmazki

Tepki Skoru
0
arkadalarım hakikaten okudugunuzuda anlamıyosunuz ilk bastaki arkadas sözleşmeli alım olmayacagını yazmış acık acık ben derimki bidaha okuyun zaten sözleşmeli alım olmayacagı 1 eylül olayında saklı neden göreve baslamatarihi 1 eylül deniyor halen anladıysanız yazık sözleşmeli almamak icin 1 eylül deniyor halen var diyosunuz ya evet olacak ama eger olmasıda bizlerin elinde 12 hazıranda ona göre düşünün oy verin iptal olan kpkss vede sbss yi düşünün neler yasandı kinlerin umutları biranda ellerinden calındı ona göre alınım olmasını istiyosanız degiştirmek gerek umarım anlamısınızdır

Kumtanesi Hocam, Şİmdi personel genel Müdürlüğü kendi içinde çelişiyor.... Yeni atanacak Kadrolu ÖĞretmenler 1 Eylülde Göreve başlayacakları için Maaşları, Sigorta Girişeleri 1 Eylülden önce KESİNLİKLE YAPILMAYACKTIR diye Personel.meb tarafından defaalarca dile geitirildi. SÖzleşmeli olkup kadroya geçenler dSözleşmelerini daha sonra Fesh ettirecekleri için Sözleşmeli Alımı Pekte Mümkün görünmüyor..

Personel Genel Müdürlüğünün bir dediği iğerine uymuyor...

Tepki Skoru
0
sayın meslektaşlarım inanın bu gibi haberler kesinlikle safsata başka birşey değil. bugün ilçe milli eğitime uğradığımda görevli personeller bile bu kadrolu alımından sonra sözleşmeli ataması yapılacağını dile getirdiler. zaten olması gereken de bu. çünkü biz 2010 madurları hakedipte alamadığımız yüksek puanların telafisini hiç olmazsa sözleşmeli alımında göreceğiz. bu linkide izlemenizi rica ediyorum. devletin buseneki usulsüzlüğü telafi etmesi şart. herkesin gönlü rahat olsun. Nimet Çubukçu'dan 25 bin öğretmen adayına yeni kadro. - Öğretmen Atamaları,Öğretmen,Meb Personel, Memurlar,Sözleşmeli Öğretmenler,Personel Meb ,Meb, Atamalar,Kpss

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle