Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 Şubat Ataması

Tepki Skoru
0
atanamayan arkadaşlarım,ne olur üzülmeyin.ağustosta daha fazla alım olacağını söylediler.ben eminim ki arkadaşlar, artık seneye
zorunlu olunca lise mezunlarını bile atarlar.ne olur üzülmeyin.allah yolunuzu açık etsin...

Tepki Skoru
0
arkadaşllar bende ağıstos aramssında burdurda sözleşmeli olarak başladım ve bu atama döneminde vanda kadroya geçtim. okul çok güzel.

atanamaya arkadaşlar eminki hak eden kazanacak. heekese sağlıklı günerl diliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bgn babam sordurmuşş bi üst makama(miillii eğitim müd.) sözleşmeli alım olacak demişş.. martta yada nisanda benım hiç umudum yok dedımm bende ama bakalımm hayırlısı inş. alırlaarrrr dıyelimmm...

Tepki Skoru
0
sözleşmeli alsalar bile bizim bölümden alacaklarıı sanmıyorum doğrusu.ocakta bile bizden sözleşmeli alımı olmamıştı ama keşke olsa...

Tepki Skoru
0
bellimi olur belki bize süpriz yaparlar ne dersiniz?ama bende sözleşmeli alım olsa bile bizim bölümden alım olacağını sanmıyorum.ağustos atamasına dua edelim çok alım olsun atanan arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle darısı başımıza

Tepki Skoru
0
evet gitmeyenlerin yerine yapılan ek sözleşmeli atamasından bahsettim ben

Tepki Skoru
0
elfa hocam sanırım benim okulumu soruyosun. van süreyya sülün anaokulu na gidiyorum inş.pazar günü. orayı 78.459 la yazdım 9. tercihim geldi. ilkleri afyon falandı ama kıl payı kaçırmışım . olsun yaa atanan biri oldu nasılsa :)

Tepki Skoru
0
atanmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde sizce gitmeyen olurmu.eskiden beğenmezsen atandığın yeri gitmeyip bidahaki seneye yeniden atanıyormuşsun o günler mazide kaldı........ne yazık değilmi?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar vardır etandığı yeri beğenmeyen birileri ama bunların iinden gitmeyn çok azdır.çünkü artık atanmak okadar zorlaştıki. 2002 de üniversiteye ilk girdiğimizdebize diyolardıki 70 alın batıya atanırsınız. şimdi 70 aldığın zaman bırak batıyı doğuya szöleşmeli bile atanamıyorsun. bizden çok fazla mezun var. kpss ye giernler okadar fazlakii...

Tepki Skoru
0
atandığı yeri beğenmeyen çok fakat gitmeyen az artık.çünkü şartlar onu gerektiriyor.burda herkes haklı ama çaresi yok.

Tepki Skoru
0
Beğeen yada begenme gitmek zorundasınn bi kere...okumuşsun 4 yıl emek vermşsın bi ucundan başlamak isteyeceksın o yüzden begenmesendee gidersinnnnnnn...2+2=4

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar büyük bir hayal kırıklığından sonra kendimi toparladım ve geldim
ne olur olmaz diye ben ekim ayında dersaneye yazılmıştım nasılsa sözleşmelide olsam kadro için sınava gireceğim diyerek ve şimdi çok doğru bişey yapmışım iyiki dersaneye ekimde başlamışım
eskisinden daha çok çalışıp ağustosta direkt kadrolu atanmak için elimden geleni yapacağım inş.
atanamayan arkadaşlar boşuna üzülüp zamanınızı boşa harcamayın
sonra niye bu kadar vakti boşa geçirdim diye keşke hemen başlasaydım derslere dememek için kendinizi derse verin
ek atamalar olur diye boşuna umut etmeyin olsa bile varla yok arasında olacak

enjoyable arkadaşım sende kendini hemen alıştırmaya bak
bu sene ağustos atamasında 6000 okulöncesi alınacak 2000 ni kadrolu
o yüzden 70 puan üstünde alıp atanamayan arkadaşlarım kendinizi fazla üzmeyin bi an önce puan yükseltip kadrolu ngitmek için kolları sıvayın
ek atama olması şu an söz konusu değil

bu arada 21 işaretleyip gitmeyen arkadaşlara da çok kızıyorum
lütfen heryere gitmeyecekseniz o şıkkı işaretlemeyin
sizin gitmeyeceğiniz yerlere gitmek isteyen çok kişi var onların önüne geçmeyin sizin beğenmeyip gitmediğiniz yerleri malesef usta öğreticilerle dolduracaklar ve ek atama olmayacak
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeden kadroya geçen arkadaş varmı varsa sizden maaşın bir kısmını geri istedilermi istedilerse ne kadar istediler birde damga pulu vergisi parasını geri alabilecekmiyiz bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
ben 3.sınıftayım şimdiden heyecanlanıyorum atanmak için

Tepki Skoru
0
Masaladası arkadaşım bu 6000okulöncesi öğretmeni alınacağını nerden duydunuz, bu bir söylentimi acaba.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bende sözleşmeli iken kendi okulumda kadroya geçtim. çalışmadan aylık aldığımız için kadroya geçtiğim gün itibariyle geri kalan maaşı aldılar. sanırım 550 ytl ödedim . ilişkini kestiğin güne göre değişiyor. mesela ben marın 3 de kadrolu olarak başladım. martın 15 de hem gelecek ayın maaşını hemde ayın 3 ile ayın 15 arasındaki maaşı alacağım. yani maddi açıdan bir kaybınız olmuyor hoocam. yalnız kadrolu olarak göreve başladığınız zaman emekli sandığına bir miktar kesinti yapılıyor haberiniz olsun sanırım maaşın %20 gibi

Tepki Skoru
0
yaaa valla 600 yazcaktında 6000 yazdın. Allahım noluur doğrı yazmış ol 6000 alsın. eminmisin masaladası

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle