Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 Yılında Sakarya Üniversitesine yerleşenler...

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bu sene Sakarya Üniversitesine yerleşenlerle buradan tanışmak istedim...bu bölümü ve bu okulda okumuş veya okuyan arkadaşlardan da bilgi almak isterim...paylaşırsanız sevinirim...
bende bu sene Sakarya üni.yerleştim..sakaryalıyım:)) tanışalım...

Tepki Skoru
0
bende bu sene sakarya üniversitesine yerleştim. ankaralıyım.. istediğim bi bölüm değildi ama belki zamanla sevicez .. :D

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun öncelikle..hangi bölüme yerleştin?hangi bölümü istiyordun?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hiç sakarya üni. çocuk gelişiminde okuyan veya mezun olandamı yok...en azından okul ve öğretmenler hakkında bilgi verirseniz sevinirim...özelliklede bizim bölüm sağlık hizmetleri myo da olduğu için kütüphane ,kablosuz net vb. yararlanabiliyormuyuz...
cvplarsanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
ben bu sene geldim shmyo ya çok sevdim hocalarımızı ozellıkle turan hocayııı kampusten yararlanabılırsın okulda blgisayar atölyesnde var bilgisayarlar ama internet yokk kutuphane acılcakmış okula.

net

Tepki Skoru
0
slm ben de bu sene saü oöö bölümüne yerleştim..

Tepki Skoru
0
arkadslar merhaba ben forma yenı uye oldum sakaryada bı anaokulnda ıdarecıyım herhengı bı konuda yardıma ıhtıyacınız olursa buralardayım :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle