benim puanım 51 arkadaşlar....istanbul istiyorum...46.520 saradeniz
45.589 duygu38
45,504 semra coskun
45.390 meryemce
44.930 nova 20
44.827 arkadaş
44.790 yazgüneşi
44.688 esra
43,666 hasibetunç
43 sevgikaçar
41.071 she_kill
39.212 gülen şirine
38.982
38.152 redscoll
hayır hocam isteyemiyorsun. 2010 kpss ye girmen gerekiyor...(kesin bilgi)merhaba. ben açık öğretim okul öncesi öğretmenliği 3 sınıf öğrencisiyim. bu yıl atamamı isteyebiliyor muyum ?
mezun olmadan atamanı hiçbir şekilde isteyemiyorsun. Birdahaki sene ancak kpss puanını kullanabilirsin atanmak için.merhaba. ben açık öğretim okul öncesi öğretmenliği 3 sınıf öğrencisiyim. bu yıl atamamı isteyebiliyor muyum ?
slm bende istanbula yer değiştirme işe gitmek istiyorum. acilen istçte görev yapan arkadaşlarla iletişime geçmem lazım puanım 44 ve hangi ilçeleri yazmam gerekir. şuanda 700 küsür okul gözüküyo istanbulda aama ölü tercih de yapmak istemiyorum. lütfen yardımmmmmmmmmmmmmArkadaşlar lütfen yardım edin! Ben ekim 1 de sözleşmeli olarak İstanbul'da göreve başladım. Ama başka iller istiyorum. Sizce neler yapmam gerekiyo?
hocam sözleşmlelerde hizmet birleştirme oluyormu daha önce ücretli çalışmıştım eş durumu isteyece bende teşekkür ederimhocam başvurmadan önce mutlaka ilsis bilgilerinizi güncelletiniz puanınızı da tekrar gözden geçiriniz. sözleşmeli çalıştığınız da sonra dan mı kadroya atandınız 3. seneniz olmasına rağmen puanınız az hizmt birleştirme ile ilgili yazı gelmişti okula ben birleştirdim oradan biliyorum 1 puan bile 1 puandır eş durumunda