Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010_2011 zorunlu olan İller nerede acaba? Nasil kapatildi bu aÇiklar!!!!

Tepki Skoru
0
2010-2011 zorunlu olan İller neden lİstede yok ? Bu İllerİn aÇiklari nasil kapatildi!!!!

Tepki Skoru
0
2010-2011 eğitim- öğretim yılı zorunlu olan ,iller Yozgat- Denizli- Afyon_Urfa - Sakarya- Kocaeli-Hatay-Elazığ_Sivas-Erzincan-Mersin-Balıkesir-Niğde-Tokat-Antalya-Bitlis-Aydın-Malatya-Muş-Osmaniye-Manisa-Siirt-Bingöl-Çorum

Tepki Skoru
0
hocam bizim gibi ücretlilerle işte kapattılar sağolsunlar.ne mantık ya hem zorunlu oldu ilim hemde sözleşmeli alım yok hayret bişi

Tepki Skoru
0
Denizli Kocaeli Hatay Mersin Balıkesir Niğde Antalya Aydın Aksaray Osmaniye Manisa Çorum bu iller neden listede yok buralardaki açıklar nasıl kapatıldı?

Tepki Skoru
0
Taban puanın bu kadar aşağılara düşmesinin sebebi yüksek puan alanların 26 'ya hayır diyeceğini bildikleri için...Hedef düşük puan alanlarla doğudaki açıkları kapatmak.Ama şunuda unutmamk gerekiyor önümüzde seçim var ve yeni yılda zorunlu hale gelecek olan diğer illerde var.Yeni yılda da 55 bin öğretmen alacaklarını söyledikleri için şimdi doğuyu kapatıyorlar...

Tepki Skoru
0
Lütfen arkadaşlar çok iyi düşünün ve en doğru kararı verin...Herkesin hakkında hayırlısıı diliyorum Allahtan...

Tepki Skoru
0
kasım da atama yapıldıgında bos kalan kadrolara sözlesmeli alcaklarını söylemişlerdi ki bu çıktı alcakları 6bin küsürden belli. dediğiniz zorunlu illerde seneye alıcaklar ısterseniz bekleyin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben aksaraylıyım bi dünya açık var niğdede en az 20 okulda açık var ama 1 kişi dahi almıyorlar bu nasıl iştir anlamadım.. inşallah geçen yılki hatayı tekrarlayıp atamalar sonuçlandıktan sonra ek alım yapmazlar.. artık ben bunlardan her şeyi bekliyorum.. bunca insanın hakkı nasıl ödenecek acaba???

Tepki Skoru
0
bu açılan kadrolar sözleşmeliden kadroya geçenlerden boşalan yerler. genelde doğudakiler kadroya geçtiği için yerlerin bu şekilde verilmesi normal

Tepki Skoru
0
yarı yılda 10 bin sözleşmeli ataması yapmasın yine bunlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben urfalıyım ve 5 yıl listedeki 4 okulda da çalıştım. şimdi konyada olsamda urfadan haberdarım milli eğitim bakanlığının hiç bir suçu yok bence az önce urfada görevli arkadaşımla konuştum yorumladık urfa m.e.m. gerçekten bu işe önem veriyor ve neredeyse 7-8 yıldır bu konuda devleti sıkıştırıyor ve talebini aslında çok gösteriyor emin olun m.e.m. talebi bu sayı degildir 10 bim atamada 3000 istemişti ve bunun için zorlamıştı ozaman da ençok kadroyu urfa aldı ama talebinin 4/1 kadarını diğer milli eğitim müdürlükleri talep göstermiyor iş çıkmasın kim sınıf kursun uğraşsın urfada anasını olmayan okul bulamazken konyada her okulda en fazla 1-2 urfanın kötü okulunda 2 tane anasınıfı bulursunuz ancak adamlar 10 yıl önce sınıflarını hazırladılar. ve şimdi öğretmen istiyorlar bunun için çalışıyorlar. teşekkürler şanlıurfa milli eğitim müdürlüğüne

Tepki Skoru
0
Denizli Kocaeli Hatay Mersin Balıkesir Niğde Antalya Aydın Aksaray Osmaniye Manisa Çorum bu iller neden listede yok buralardaki açıklar nasıl kapatıldı?
ben çoruma yeni atandım çalıştığım ilçede kadroluda 3boş yer vardı. ama çoğunlukla ilçe merkezinde olsun köyde olsun öğretmenler ücretli çalışıyor..

Tepki Skoru
0
bencede yüksek puanlılar tercih yapmazlar seçim var yine alım olur gibime geliyor hepimiz için hayırlısı

Tepki Skoru
0
antalya merkez ve ilçelerinde genellikle ücretli öğrtmen çalışmakta. hem de branş dışı tüm branşlardan var resim,sınıf,sosyal bilg.,tarih öğretmenleri. arkadaşlar geçen yıl 10bin sözleşmeli öğretmeni mecburiyetten aldılar çünkü ücretli çalışacak öğretmen bile bulamadılar. biliyorsunuz geçen yıl lise çock gelişimi ve açıköğretim 1.2.sııf öğrencilerinin kadrosuz ust.öğretici olarak çalışmasına mahkeme kararıyla son verilmişti. fakat bu yıl yine kılıfına uydurup başka branşların ve çock gelişimi lise mezunu olup herhangi vıttırıvızık bi bölümde lisans tamamlyanları ücretli olarak görevlendirdiler. e nasıl olsa ücretli çalışacak olan biryığın insan var niye kadrolu,sözleşmeli atayıp 3katı maaş versinler. işlerine geliyor bu durum. ama hata bizde böyle susup oturuyoruz. branş dışı görevlendirmenin önüne geçmeliyiz biran önce. yine mahkeme kararıyla durdurlabilir ve bu sayede alımlar çoğalır

Tepki Skoru
0
ücretli çalışıp kadroları kapatan arkadaşlara teşekkürler!!!

Tepki Skoru
0
ücretli çalışıp kadroları kapatan arkadaşlara teşekkürler!!!
evet arkadaşım ek olarak da tez zamanda yerlerine atama gelsin de işsiz kalsınlar inşallah!hayatımda kimseye işsiz kalsın demedim beddua etmedim ama onların yğzünden biz sürünüyoruz!ayrıca kendileri de tabi...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle