Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

26 ya evet işaretleyip, pişman olanlar gitmeyecekler :(

Tepki Skoru
0
arkadaşım benim erzurum karaçoban ilçesi benim de 3 yaşında oglum var ben gidecegim. seni anlıyorum zor olacak ama. benim 4. tercihim geldi.
hocam nerden erzuruma gideceksiniz eşiniz gelebilecek mi bende gidicem heralde ama neler bekliyo bizi Allah bilir benimde 5 yaşında kızım var , 1 yılda dönebilirim inşallah, sözün bittiği yer :(

Tepki Skoru
0
26 ya evet deyip gidemeyecek olan arkadaşlar varmı ?
zeyno hocam hayırdır neden sordunuz yoksa gitmicekmisiniz yapmayın hocam ya gidin bence benim arkadaşım geçen 10bin atamada muşun ilçesine atandı ve buyıl geldi eş durumundan siz de gelirsiniz sakın gitmemezlik yapmayın bence...

Tepki Skoru
0
Allah kolaylık versin sizlere ben seneye giricem Bursada oturuyorum.Bekar olduğum halde 26yı işaretleyeceğimi tahmin etmiyorum.

Tepki Skoru
0
zeyno hocam hayırdır neden sordunuz yoksa gitmicekmisiniz yapmayın hocam ya gidin bence benim arkadaşım geçen 10bin atamada muşun ilçesine atandı ve buyıl geldi eş durumundan siz de gelirsiniz sakın gitmemezlik yapmayın bence...
yeliz hocam biz burda eskileriz neler paylaştık değil mi ? İnşallah sende bir an evvel atanırsın atanamayan kalmaz inşallah tuğba 1982 hocamıda tanıyorum iki kişi var eskilerden burdan tanıdığım birde sen, gidicem hocam dayanmaya çalışıcam, tek düşüncem kızım ne yapıcak oralarda soğukta, soba yakılıyomuş, dil bilmiyoruz vs. Allahım hayırlısı diye dua etmiştim belkide hayırlısı bu bilemiyorum... inşallah en yakın zamanda hayırlı neresi ise oraya atanırsınız hocam :)

Tepki Skoru
0
yeliz hocam biz burda eskileriz neler paylaştık değil mi ? İnşallah sende bir an evvel atanırsın atanamayan kalmaz inşallah tuğba 1982 hocamıda tanıyorum iki kişi var eskilerden burdan tanıdığım birde sen, gidicem hocam dayanmaya çalışıcam, tek düşüncem kızım ne yapıcak oralarda soğukta, soba yakılıyomuş, dil bilmiyoruz vs. Allahım hayırlısı diye dua etmiştim belkide hayırlısı bu bilemiyorum... inşallah en yakın zamanda hayırlı neresi ise oraya atanırsınız hocam :)
aynen öle hocam eskilerden bi kaldım sanırım çoğu kişiyi bende tanımıyorum zaten inşallah canım duan yeter bana...

Tepki Skoru
0
yeliz hocam biz burda eskileriz neler paylaştık değil mi ? İnşallah sende bir an evvel atanırsın atanamayan kalmaz inşallah tuğba 1982 hocamıda tanıyorum iki kişi var eskilerden burdan tanıdığım birde sen, gidicem hocam dayanmaya çalışıcam, tek düşüncem kızım ne yapıcak oralarda soğukta, soba yakılıyomuş, dil bilmiyoruz vs. Allahım hayırlısı diye dua etmiştim belkide hayırlısı bu bilemiyorum... inşallah en yakın zamanda hayırlı neresi ise oraya atanırsınız hocam :)[/QU
zeynep seni çok iyi anlıyorum kolay değil tabi ama ne yapalım atanmak istiyorsak bu sıkıntılarıda göze alacağız.benimde olmadı bende bekliyorum.ama bugüne kadar hep hayırlısı için dua ettim.benimde 5 yaşında bir kızım ve 3 aylık bir oğlum var ve o daha çok küçük..atamam olmadığı için çok üzüldüm fakat sonra bundada bir hayır var deyip sabırla bende bekliyorum.atanmış olsaydım bebekle çok zor olucaktı hadi kızımı benle götürürdüm diye düşünüyorum ama bebeğimi kime bırakırdım.rabbim bizi bizden daha çok düşünüyor.hayırlısı diyelim.ama sende pişman olma sakın.en azından kızını senle götüreceksin.Allah kolaylıklar versin.atanmayan herkes atansın diliyorum..senin ,zerdanın adına çok sevindim.darısı atanmayanlara..

Tepki Skoru
0
erzuruma giden arkadaşlar nerden gidiceksiniz banada tekman çıktı son tercihlerimdendi ben izmirden gidicem uçakla siz nasıl nerden gidiceksiniz

Tepki Skoru
0
yeliz hocam biz burda eskileriz neler paylaştık değil mi ? İnşallah sende bir an evvel atanırsın atanamayan kalmaz inşallah tuğba 1982 hocamıda tanıyorum iki kişi var eskilerden burdan tanıdığım birde sen, gidicem hocam dayanmaya çalışıcam, tek düşüncem kızım ne yapıcak oralarda soğukta, soba yakılıyomuş, dil bilmiyoruz vs. Allahım hayırlısı diye dua etmiştim belkide hayırlısı bu bilemiyorum... inşallah en yakın zamanda hayırlı neresi ise oraya atanırsınız hocam :)[/QU
zeynep seni çok iyi anlıyorum kolay değil tabi ama ne yapalım atanmak istiyorsak bu sıkıntılarıda göze alacağız.benimde olmadı bende bekliyorum.ama bugüne kadar hep hayırlısı için dua ettim.benimde 5 yaşında bir kızım ve 3 aylık bir oğlum var ve o daha çok küçük..atamam olmadığı için çok üzüldüm fakat sonra bundada bir hayır var deyip sabırla bende bekliyorum.atanmış olsaydım bebekle çok zor olucaktı hadi kızımı benle götürürdüm diye düşünüyorum ama bebeğimi kime bırakırdım.rabbim bizi bizden daha çok düşünüyor.hayırlısı diyelim.ama sende pişman olma sakın.en azından kızını senle götüreceksin.Allah kolaylıklar versin.atanmayan herkes atansın diliyorum..senin ,zerdanın adına çok sevindim.darısı atanmayanlara..
hocam bende hep hayırlısını diledim, demek hayırlısı böyle bilemiyorum, iki çocukla daha zor olur tabi Allahım gönlüne göre hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah, ama bence bu yıla mahsus bir alım daha olur çünkü seçim var içinizi ferah tutun hocam :)

Tepki Skoru
0
aynen öle hocam eskilerden bi kaldım sanırım çoğu kişiyi bende tanımıyorum zaten inşallah canım duan yeter bana...
inşallah bütün güzel şeyler senin düşündüğünden daha tez olur, herşeyin hayırlısı, dua ederken ilk önce başkalarına edersen yüce rabbim kendine ettiğin duayı kabul edermiş :) o yüzden dua ediyorum merak etme canım :):)

Tepki Skoru
0
inşallah bütün güzel şeyler senin düşündüğünden daha tez olur, herşeyin hayırlısı, dua ederken ilk önce başkalarına edersen yüce rabbim kendine ettiğin duayı kabul edermiş :) o yüzden dua ediyorum merak etme canım :):)
amin canım ALLAH RAZI OLSUN SENDEN :)

Tepki Skoru
0
geçen sene 21.i tercih edipte gitmeyenler bu sene 1yıllık takvimden dolayı herhangi bi zarara uğramadı ama şuan 26 yı işaretleyipte gitmeyenler 2012 ağustosa kadar tercih yapamayacak ve her halukarda 2 kere daha kpss ye girmek zorunda kalacak. doğu hakkında kulaktan dolma bilgiler yerine gidip kendi gözünüzle görmeniz ve o bölgedeki enaz 2 tane öğretmenle görüşmeniz çok faydalı olacaktır. iç anadolu ve karadeniz bölgesinde, doğunun biçok ilçesinden daha berbat yerler var. doğunun birçok ilinde havalanı ve günde 2 tarifeli uçağı var, 2 ay öncesinden rezervasyon biletleri çok ucuz. doğu illerine gitmeden evvel bende sizler gibi düşünüyodum ama oraları gördükten sonra ön yargılarım tamamen silindi.

Tepki Skoru
0
Aşk olsun yelizcim birde ben kaldım :(((( Umarım atanırız benimde 2. bebeğim oldu hazırlanamadım puan yerlerde bu senede olmadı.... Keşke sınav iptal olmasaydı yinede puanımız iyiydi Allah bu kopyacılara hakkımızı koymasın :((((

Tepki Skoru
0
bende atandığım yere gidip gitmemekte kararsızım. benim kızımda 1 yaşında 26yla şırnak beytüşşebap mezra i.ö.o geldi. gitsem bi dert gitmesem iki dert :)
napıcaz bilmiyorum. arkamdan annemi sürükleyicem yada kızımı anneme bırakıcam yada hiç gitmiycem.....
bakalım bi kaç gün içinde atandığım yeri görmeye gidicem koşulları uygunsa başlıycam. ilçe milli eğitim in insafına kaldım kızımdan dolayı merkeze alır inşallah. yani atandım ama sorun bitmediiiii.. sevinemedim.........

Tepki Skoru
0
eskilerden bende varım bu sene ne guzel puanımız ıyıdı bu atamadada gıdıyorduk ya nasıp işte...

Tepki Skoru
0
hocam bahsettiğiniz okulun facebook ta grubu var. '' beytüşşebap mezra iöo'' diye yazdırınca çıkıyo. fena bi yere benzemiyo. ALLAH yardımcınız olsun.

Tepki Skoru
0
kendi tercihiniz yada 26 her ne ise arkadaşlar atamanız yapılmış hayırlı olsun lütfen hakkınıza razıolun ve gidin madem gitmiceksiniz ozaman ben ve diğer atama bekleyen arkadaşların önünü nediye tıkadınız yapmasaydınız 26 tercihini oyuncakmı bu yokartık daha neler

Tepki Skoru
0
Aşk olsun yelizcim birde ben kaldım :(((( Umarım atanırız benimde 2. bebeğim oldu hazırlanamadım puan yerlerde bu senede olmadı.... Keşke sınav iptal olmasaydı yinede puanımız iyiydi Allah bu kopyacılara hakkımızı koymasın :((((
hocam fazla takılmıyorsunuz sanırım ben sizi çıkaramadım ama :(

Tepki Skoru
0
hocam fazla takılmıyorsunuz sanırım ben sizi çıkaramadım ama :(
Geçen yıl çok konuşmuştuk burda. Hamileyim ders çalışmakta zorlanıyorum 5 yaşında oğlum var diye evet fazla takılamıyorum Bebek oldu buayın 18 de 3 ayımız bitiyor.... :))) Umarım kendimi hatırlatabilmişim :)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle