- Tepki Skoru
- 0
inanın hocam çıkaramadım ya kusura bakmayın okadar çok kişiyle sohbet ediyoruzki bide isimler gerçek olsa burda daha net olcak ama herkes takma isim koyunca belli olmuyor çabuk unutuluyor...Geçen yıl çok konuşmuştuk burda. Hamileyim ders çalışmakta zorlanıyorum 5 yaşında oğlum var diye evet fazla takılamıyorum Bebek oldu buayın 18 de 3 ayımız bitiyor....)) Umarım kendimi hatırlatabilmişim
))
Anlıyorum sağlık olsun şimdi unutma olur mu?inanın hocam çıkaramadım ya kusura bakmayın okadar çok kişiyle sohbet ediyoruzki bide isimler gerçek olsa burda daha net olcak ama herkes takma isim koyunca belli olmuyor çabuk unutuluyor...
hımm anladım artık unutmam muhabbeti geçti artık buarada çocuğunuz için hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı benim başımaAnlıyorum sağlık olsun şimdi unutma olur mu?)) Benim takma değil semra nın tersi armes, mecbur böyle üye oldum semra isminde üye olamamıştım...
Amin işallah... Allah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin canım benimhımm anladım artık unutmam muhabbeti geçti artık buarada çocuğunuz için hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı benim başıma))
ben erzurum karaçoban agidecegim uçak için bileti aldm izmirden erzuruma ama benim ilçeme direk otobüs de var o açıdan çok rahat olacak.erzuruma giden arkadaşlar nerden gidiceksiniz banada tekman çıktı son tercihlerimdendi ben izmirden gidicem uçakla siz nasıl nerden gidiceksiniz