Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

26 ya evet işaretleyip, pişman olanlar gitmeyecekler :(

Tepki Skoru
0
Geçen yıl çok konuşmuştuk burda. Hamileyim ders çalışmakta zorlanıyorum 5 yaşında oğlum var diye evet fazla takılamıyorum Bebek oldu buayın 18 de 3 ayımız bitiyor.... :))) Umarım kendimi hatırlatabilmişim :)))
inanın hocam çıkaramadım ya kusura bakmayın okadar çok kişiyle sohbet ediyoruzki bide isimler gerçek olsa burda daha net olcak ama herkes takma isim koyunca belli olmuyor çabuk unutuluyor...

Tepki Skoru
0
inanın hocam çıkaramadım ya kusura bakmayın okadar çok kişiyle sohbet ediyoruzki bide isimler gerçek olsa burda daha net olcak ama herkes takma isim koyunca belli olmuyor çabuk unutuluyor...
Anlıyorum sağlık olsun şimdi unutma olur mu? :))) Benim takma değil semra nın tersi armes, mecbur böyle üye oldum semra isminde üye olamamıştım...

Tepki Skoru
0
Anlıyorum sağlık olsun şimdi unutma olur mu? :))) Benim takma değil semra nın tersi armes, mecbur böyle üye oldum semra isminde üye olamamıştım...
hımm anladım artık unutmam muhabbeti geçti artık buarada çocuğunuz için hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı benim başıma:)))

Tepki Skoru
0
hımm anladım artık unutmam muhabbeti geçti artık buarada çocuğunuz için hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı benim başıma:)))
Amin işallah... Allah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin canım benim :))) ....Yüce rabbim isteyipte olmayanada nasip etsin...

Tepki Skoru
0
erzuruma giden arkadaşlar nerden gidiceksiniz banada tekman çıktı son tercihlerimdendi ben izmirden gidicem uçakla siz nasıl nerden gidiceksiniz
ben erzurum karaçoban agidecegim uçak için bileti aldm izmirden erzuruma ama benim ilçeme direk otobüs de var o açıdan çok rahat olacak.

Tepki Skoru
0
arkadaslar yukardakı haber doğruysa cok sewındım adınıza ınsallah atanmayan kalmaz

Tepki Skoru
0
ben 26 işaretledim gitmedim batmanın köyü çıktı zorunlu hizmet 4yıldı eş durumu tayini de yoktu gelmem zordu ailemden gelcek kimsem yoktu inş söyle 78 felan alır şehre atanırm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle