Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

31ocak-14subat arasi maas

Tepki Skoru
0
arkadaslar gorewe baslama islemleri icin 31 ocagi beklemek sart
peki diyelimki
1 subatta islemleri yaptirdik ama 14 subatta gorewe basladik maasimiz 14 subattan itibaren mi hesaplaniyo yoksa islemi yaptirdigimiz (1subattan) gunden itibarenmi bunu nereden ogrenebiliriz tam olarak

Tepki Skoru
0
ewet işlemı yaptırdığımız gunden itibaren.ben dun gittim sordum erken yaptırırsan senın için ıyı olur maasın falan yatar dedı

Tepki Skoru
0
ayrıca arkadaşlar bir şey daha söyleyeyim çalışma hayatınız boyunca alacağınız en yüksek para ilk maaşınız olacak... bir tam bir yarım maaş birlikte alacaksınız...

Tepki Skoru
0
:):) insallah.ama aatndık ya ona şukur edelim....tam olarak ne kadar maaş alacağız acaba?doğu ile batı arasında maas farkı var mı?

Tepki Skoru
0
hayır can-can öğretmen maaşı her yerde aynı doğu-batı arasında fark yok 1400 civarı maaş 350-500 arası ek ders alırsınız.. ek dersler tatillerde kesilir çalıştığınız gün sayısı kadar ek dersiniz olur... ayrıca seni tebrik ediyorum şükretmeyi bilenlerdensin :):))

Tepki Skoru
0
ewt ya.okadar atanmayı bekleyen var.eşine cocuklarına rağmen 26yı yapıp gidecek olanlar olup atanamayanlar.onların adına üzülüyorum gecen sene bende aynı durumdaydım.her zamn şukur edelim..sen nereye atandın??

Tepki Skoru
0
:) ne guzel irtıbatı kesmemişşsin...hep bizlerle iç içesin....nerede görev yapıyosun

Tepki Skoru
0
Afedersin hocam ben bişeyi anlamadım.Ek ders bizim için ne anlama geliyor.Biz ilköğretim okullarında haftada 30 saat çalışıyoruz ek ders nasıl oluyo,yani anaokullarında çalışanlar içinmi ek ders bizim için de geçerlimi????????

Tepki Skoru
0
Afedersin hocam ben bişeyi anlamadım.Ek ders bizim için ne anlama geliyor.Biz ilköğretim okullarında haftada 30 saat çalışıyoruz ek ders nasıl oluyo,yani anaokullarında çalışanlar içinmi ek ders bizim için de geçerlimi????????
hocam ek ders hepimiz için geçerli biz sadece haftada 15 saat maaş karşılığı giriyoruz derse diğer 15 saat ise ek ders karşılığı ana okulunda çalışan biri içinse busaat haftada 15 saat değilde daha fazla oluyo bildiğim kadarıyla onlardada en fazla 27 saat heralde tabi bu ek ders durumu sadece derse girdiğimiz süre için geçerli tatillerde ek ders almıyoruz sadece maaş...

Tepki Skoru
0
tam gün çalışılırsa anaokulunda evet biraz fazla ek de3rs oluyor ama yarım gün çalışanlarda aynı yani 15 saat... çoğu anaokuluda yarım gün çalışıyor sadece bir sınıf filşan tam gün olyor.

Tepki Skoru
0
hocam ek ders hepimiz için geçerli biz sadece haftada 15 saat maaş karşılığı giriyoruz derse diğer 15 saat ise ek ders karşılığı ana okulunda çalışan biri içinse busaat haftada 15 saat değilde daha fazla oluyo bildiğim kadarıyla onlardada en fazla 27 saat heralde tabi bu ek ders durumu sadece derse girdiğimiz süre için geçerli tatillerde ek ders almıyoruz sadece maaş...

Tepki Skoru
0
yani ek ders dahil mi 1400e .peki yaaz tatillerinde ne kadar oluyo ek derssiz maaş

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şuan sözleşmeli okul öncesi ögretmen maaşı 1515 tl dir. eger 31 ocakta başlarsanız. 1,5 aylık maaş alırsnız. o da 2300 tl yi bulur yaklaşık...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle