Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

45 altı alanların şansı ne kadar

Tepki Skoru
0
bencede hiç şansımız yok :( bizede rehberlik gibi bir güzellik yaparsa meb işte o zaman belki ?

Tepki Skoru
0
bir 10 bin atamada daha olması lazım ama oda imkansız o şansı kaybettim:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence 55 altı bile zor görünüyor. okul öncesi alımları bence geçen yılki kadar yapmayacaklar:((

Tepki Skoru
0
evet yapmazlar ya pilot illerde geçici öğretmen çalıştırmak yasak değilmi

Tepki Skoru
0
o zaman bakan hanım zorunlu yapmasın ya almıyorsun madem niye zorunlu yapıyorsun yapıyor almıyor bu kez. keşke 10 bin alsa geçen sene kaçırdık treni bu sene yapar mı bilinmez zor bi ihtimal gibi gözüküyor.nimet hanıma sormuşlar verdiği cevaplar.

SORU: Önümüzde ki süreçte en fazla hangi alanlarda öğretmen alımı gerçekleşir?

CEVAP: Okul öncesi, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, ingilizce ilk aklıma gelenler.

SORU: Türkçe, Matematik gibi branşlarda 85 alanlar atanamazken, okul öncesi ve PDR'de puanların dibe vurması içinize siniyor mu? Bu doğru mu? Bir puan sınırı getirmeyi düşünüyor musunuz?

CEVAP: Bu bir sıralama sınavı sınır doğru değil. Zaten yeterince öğretmen yok. Keşke mezun olan herkes öğretmen olabilse. Ama bugün için bu mümkün değil. Puan sınırlaması ne kadar doğru olur!

SORU: Asıl sorun galiba ihtiyaç duyulan alanlar da öğretmen bulunmazken, bazı branşlarda da yıllardır hiç atama yapılmamasına rağmen hala çok sayıda öğrenci alınması. YÖK kontenjanları artırıyor ama baskı sizin üzerinizde. Önümüzdeki süreçte öğretmen alım politikanız ne olacak?

CEVAP: Çok doğru bazı alanlarda açtığımız kadro kadar bile başvuru olmuyor. Yine okul öncesi PDR gibi branşlarda taban puanlar çok altlara indi. Bu konuda yeni düzenleme kesinlikle yapılmalıdır yapılacak da!..

bu hanım efendi bizde ne düzenlemesi yapacak daha ya 45 geçen sene gitti sözleşmeli onu da mı göremeyeğiz artık :(

Tepki Skoru
0
bulunduğum ilçede toplam 31 okulöncesi öğretmeni var 7 kadrolu sanırım 5 kişide 4 yıllık gerisi 2 yıllık gerisini siz düşünün artık belkide çalıştığım okula özür grubundan sözleşmeli gelecek ve açıkta kalacağım 4 yıllık iken diplomayı boşuna mı aldık ya of off hayırlısı ile atanalım artık

Tepki Skoru
0
arkadaslar umutsuzluğa kapılamyın gun doğmadan neler doğar.atanırız inşallah...

Tepki Skoru
0
ben aralık atamasından ümitli değilim ama şubatta atama olur gibi geliyo.. gerçi ağustosta tek atama olacak dedi ama ben inanmıyorum
adamın son seçimi seçim den önce atama kesin olur gibi geliyo

Tepki Skoru
0
hocam Aydının hangi ilçesi ya da merkez mi ben de Aydındayım atanamadım:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınavın iptali aslında meb yaradı çünkü daha az kadrolu yada sözleşmeli öğrt.aldı
çünkü ücretlilerle doldurdu ben bu atamada 55te veya daha üstünde kalır diye tahmin ediyorum.zihinsel öğret.0 taban puan la aldı ve hala açık var deniliyo iyiki pilot okul uygulaması var:emot126:eek:lmaza ne yapardık bilmiyorum bu kadar anasınıfı anaokulu var ama çoğunda farklı branjlardan ücretli öğret.çalışıyo ve memurlar net.yazdığına göreseneye tek atama ağustos veya kasım 55bin yazıyodu RABBİİİİM SONUMUZU HAYIR ETSİN

Tepki Skoru
0
geçen sene 17000 okulöncesi atadılar bu yılda 10000 atarlar diye düşünüyorum ve bu durumdanda çok sıkıldım artık yaaaaaaaaaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle