Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

70 üstü yanlızca istanbul yazacak arkadaşlar toplanalım...

Tepki Skoru
0
benim puanım 72 , sadece istanbul yazacağım. sadece istanbul yazacak olanlar puanlarımızı paylaşalım...

Tepki Skoru
0
ben varıııım ben de 78 aldım sadece istanbul yazacağım sanırım tüm tercihim anadolu tarafı olacak hakkımızda hayırlısı olsun hocam inşallah atanırız benim için kadro sözleşme farketmez yeter ki istanbul olsun:)

Tepki Skoru
0
inşallah hocam. sizin kadro olur bence, kendşm için de sözleşmeli olur diye düşünüyorum. sadece istanbul olunca olasılık azalıyor. ben hem anadolu hem karşı yazacağım, bakalım açılacak okullara göre. şimdiden başarılar:)

Tepki Skoru
0
sağolun hocam umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inşallah gideriz güzel istanbulumuza:)

Tepki Skoru
0
74 puanım var çatalca silivri tarafalarından yazmayı düşünüyorum

Tepki Skoru
0
benimde 72 puanım var sadece avrupa yakasından tercih yapmayı düşünüyorum inş. olur hepimizin hakkında hayırlısı inş.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar istanbul yazacak olanlar lütfen puanlarınızı ekleyin, diğer sitede vardı birkaç arkadaş onlar buraya da üye ise paylaşabilir mi?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu kadar olamaz istanbul tercih edecekler lütfen yazın puanlarınızı ve tercihlerinizi de biz de ona göre önümüze bakalım..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle