Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÇilddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tepki Skoru
0
koassa arkadasım agustostada ekstra atama olacak tamam ama bizim girme şansımız olacakmıdır ki ? sonucta kpssden cıkanlarda olacak şansımız varmıdır ki?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende istanbul istiyorum puanım 61. fakat ben 2009 da sınava girdim ama tek ders yüzünden bu yıl mezun olabildim. eğer diplomalar yetişirse ki bugün gittim bizimkiler gelmemiş atamaya başvurucam ama klavuzdaki şu ibare 4. Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmuş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek
durumda iken katılmıştır” ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir yüzünden sorun yaşıyorum
açık öğretim burosu yazıyı vermiyor
sizler ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
koassa arkadasım agustostada ekstra atama olacak tamam ama bizim girme şansımız olacakmıdır ki ? sonucta kpssden cıkanlarda olacak şansımız varmıdır ki?
hocam benim netlerim çok şükür iyi, ben zaten ağustosta kadrolu atama istiyorum. 75-80 puan alırsam ist gelir diye düşünüyorum. 9 temmuz atamasında çok beklentim yok benim derdim ağustos..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle