Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Afyon yazacaklar

Tepki Skoru
0
üç arkadaşız bizde afyonu yazmayı düşünüyoruz.benim puanım 55.156 fulya 49.752 ayşegülünde 46.012

Tepki Skoru
0
merhaba benim puanım 66.311 afyon kusura yazıyorum arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
afyonda SULTANDAĞI, sandıklı ve şuhut kısımlarını yazıyorum..

Tepki Skoru
0
kalanlardan 66 kalmadı seni bilmem ama bazı ark.puanlarını farklı sayfalarda farklı yazıyor

Tepki Skoru
0
hocam ben halk oyunları öğretmeniyim atamaya ihtiyaç duymuyordum ama bi değişiklik yapmak istedim.. anlamadım neden bu gerginlik..?

Tepki Skoru
0
hocam okul öncesi öğretmeniolmak çocukları sevmeniz gerekiyo.okul öncesi öğretmenliği DEĞİŞİKLİK YAPILACAK BİR BÖLÜM DEĞİLLLLLLLL!

Tepki Skoru
0
hocam benim branşım okulöncesi öğretmenliği zaten.

Tepki Skoru
0
Hocam kusura bakmayin ama bİrden yÜksek puan gÖrÜnce gerİldm.zaten streslİ gÜnler yaŞiyoruz....

Tepki Skoru
0
anlıyorum hocam galiba herkes stresli.. ben neden hala bana inanmadığınızı anlamadım? hangi konuda lütfen açıklayabilir misiniz?

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar 68 le bı öncekı atamada arkadasım ankaraya atandı.66 yla arkadaşın atanamaması ımkansız yanı.kesın dogru dııl bu puan.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar 68 le bı öncekı atamada arkadasım ankaraya atandı.66 yla arkadaşın atanamaması ımkansız yanı.kesın dogru dııl bu puan.
arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam bir önceki atama kadrolu atama idi.. ve de barajı 70 idi.. hayali arkadaşın üzerinden örnek vererek benim yalan söylediğimi mi ispat etmeye uğraşıyorsun. bu ne terbiyesizlik..!

Tepki Skoru
0
ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn yaa sensindir bu inş.. ben zeynep ya.. hani tercih yapmak istemiyordun sen bakimmmmm :):):):):)

Tepki Skoru
0
ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn yaa sensindir bu inş.. ben zeynep ya.. hani tercih yapmak istemiyordun sen bakimmmmm :):):):):)
zeynep bu ne biçim isim ya :) zayix mayix neymiş canım :) istemiyordum evet halk oyunları öğretmenliği daha eğlenceli hem ama ikisini bir arada da yapabilirim diye düşünüyorum artık hayırlısı canım ya..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle