Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosta bizden ne kadar alım olur arkadaşlar

Tepki Skoru
0
daha önce buna benzer tasarı dersanesiyle ilgili haber başka sitelerde yayınlandı bu puanla değilde onlar geçen yılki puanları daha yüksek olduğu için onla atanmışlar bu puanla değil yani arkadaşınızı arayıp onayladıysanız gerçekten 44 ile atandığını tamam ama eminim diğer puanımla atandm diyecektir ve öyledirde

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,haziran atamasında 70 yaptılar sonunda puanı.Ben geçen sene girmediğim için yararlanamıyorum malesef.Ağustos ayında alım ne kadar olacak ve puan ne kadar düşecek hiçbirşey belli değil sanırım.Benim tahminim 60 ya da 65 olur.O kadar açık varken birde sözleşmeli alımı kaldırırken nasıl olacakta puanı yüksek tutacaklar?Hoş her kafadan bir ses çıkıyor,eylülde sözleşmeli alım olacak/olmayacak diye..Neye inanacağımıza şaşırdık artık.Umarım gene puanlar düşük, alım çok olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşım sen birilerinemi inanıyon devletin resmi kurumu meb mi inanıyorsun daha 5 gün önce resmi açıklama yaptı sözleşmeli alım yapılacak diye.

Tepki Skoru
0
bir diğer konu ağustosa 3 ay varken nasılda taban puanı tahmin edebiliyosun boşu bosuna moralinizi bozmayın çalışmanıza ve emeklerinize devam edin herşey nasipten olur eğer öğretmenlikten rızkınız varsa atanırsınız yoksa 100 puanda alsan atanamazsın. saygılar.

Tepki Skoru
0
cok yoruldum beklemekten ummaktan hayal kırıklığına uğramaktan cok yoruldum cooook....

Tepki Skoru
0
ağustos ayına daha çok var...kimbilir neler değişir.2010 kpss ye giren yeni mezunlar ile eski mezunlar tahminen kaç kişi olur acaba?kadrolu taban puanı 70 in altına ineceğini sanmam.Açık ya da ihtiyaç olabilir ama bir sürü ücretli çalışan var,dahası sınıfçılardan da bir sürü sertifika alan var.Tüm açığı kadro ile hiç bir zaman kapatmaz bunlar.Sınavdan 70 ve üzeri 5000 kişi alsa ki, rahat alır.Ağustosda alım, 5000 bini geçmez.Zaten 10 bin ek alımla her yeri doldurdu meb...sadece urfaya 1700 e yakın öğretmen alındı.Bu yıl zorunlu olacak illere de zaten geçen yıl yeterince öğretmen alındı.Malesef fazla umutlanmasın kimse ve sınava daha vakit varken çalışmaları hızlandırsınlar.

Tepki Skoru
0
evet çok yorulduk beklemekten başka çaremiz varmı ki ağustos ayını beklemek zorundayız ve o zamana kadar da çalışmak zorundayız. herkesler iyi bir puan alsın atanalım artık. millet atandı sözleşmeli kadrolu için olurmu diye puan sıralaması yapıyorlar yada eş durumundan bahsediyorlar biz hala sözleşmeli atanacakmıyız diye düşünüyoruz.hayırlısı ile inşallah atanırız arkadaş çok çalışıp dua edelim.

Tepki Skoru
0
2010 da mezun olabilecek okul öncesi ve anaokulu öğretmeni sayısı 4520 ,320 de çocuk gelişimi bölümü var.Hazirandan sonra atanamayan ve tercih yapmayanlar kaç kişi olur acaba?3000 kişi olsa ağustosda ,yenilerle yaklaşık 8000 kişi yapar.Ağustos atamasına sözleşmelilerinde başvuracağı hesaba katılırsa sayı epey yüksek görünüyor.

Tepki Skoru
0
2010 da mezun olabilecek okul öncesi ve anaokulu öğretmeni sayısı 4520 ,320 de çocuk gelişimi bölümü var.Hazirandan sonra atanamayan ve tercih yapmayanlar kaç kişi olur acaba?3000 kişi olsa ağustosda ,yenilerle yaklaşık 8000 kişi yapar.Ağustos atamasına sözleşmelilerinde başvuracağı hesaba katılırsa sayı epey yüksek görünüyor.
hocam bu sayının neresi yüksek 25 il zorunlu ayrıca geçen sene 32 zorunlu il den sonra 18 bin ihtiyaç çıktı bu 25 ilde bu sene zorunlu olunca bu sayı daha da artacak ayrıca 30 bin atamadan sonra meb açıkladı ihtiyacı kapatmak için ek 32 bin daha atama yapacak bu sene 72 bin öğretmen ataması olacak kadrodan boşalan yerlere de sözleşmeli ataması devam edecek bu kadar karamsar konuşarak hem kendinizi hem de bizi bunalıma sokuyorsunuz

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım ya 25 il zorunlu oralara kimleri atayacaklar daha geriye 24 il daha var 5 yılda atama zorluğu çekmeyecekler deniliyor okulöncesi öğretmenliği için.zaten iyice gerilmiş durumdayız ağustostaki atama için moralimizi bozacak haberler istemiyoruz artık.

Tepki Skoru
0
ağustos ayına daha çok var...kimbilir neler değişir.2010 kpss ye giren yeni mezunlar ile eski mezunlar tahminen kaç kişi olur acaba?kadrolu taban puanı 70 in altına ineceğini sanmam.Açık ya da ihtiyaç olabilir ama bir sürü ücretli çalışan var,dahası sınıfçılardan da bir sürü sertifika alan var.Tüm açığı kadro ile hiç bir zaman kapatmaz bunlar.Sınavdan 70 ve üzeri 5000 kişi alsa ki, rahat alır.Ağustosda alım, 5000 bini geçmez.Zaten 10 bin ek alımla her yeri doldurdu meb...sadece urfaya 1700 e yakın öğretmen alındı.Bu yıl zorunlu olacak illere de zaten geçen yıl yeterince öğretmen alındı.Malesef fazla umutlanmasın kimse ve sınava daha vakit varken çalışmaları hızlandırsınlar.

bu formda remzi inanlının söylediği sözleri okumuşsunuzdur zorunlu il sayısıda artıyor bence bukadar karamsar olmayın

Tepki Skoru
0
lütfen herkes olumsuz düşüncelerini kendine saklasın tabiki biz demiyoruz ki bizi de ölesine atasınlar kpss ye hazırlanıyoruz bi çaba gayret sarfediyoruz ders çalışıyoruz ve olumlu güzel haber alırız ümidiyle pc başına oturuyoruz ama olumsuz fikirlerinizle ders çalışma şevkimizi kırıyorsunuz en azından ben öle oluyorum ümitsizliğe kapılıyorum moralim bozuluyor lütfen burada sadece güzel duyumlarımızı paylaşalımki motivasyonumuz yükselsin lütfen, lütfen karamsar ve kötü fikirlerinizi kendinize saklayın bizm güzel haberler ihtiyacımız var.Sevgiler...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,ağustos ayında da sözleşmeli alım olacakmış.Puanlar sözleşmelide düşük olur herhalde.O kadar açığı hem kadrolu hemde 70 puan üstü ile kapatamazlar bence.Sınıf öğretmenlerinin alımınıda itiraz edilmiş.Öncelik bizde yani.İnşallah puanlar gene düşük olur ve hepimiz atanırız.Buarada rehberlik branşının haziran puanı 21 olmuş.Bize kızıp bağıranlar şimdi rehberlikcilere ne söyleyecekler bakalım!!

Tepki Skoru
0
kimseyi üzmeye moral bozmaya niyetim yok,bir yıldır atama yapılıyor kadro puanı hala 70 lerde.Ben sadece olabilecek şeyleri yazdım,zaten önemli olan toplam ne kadar alınacağı değil,istediğimiz ile ne kadar kadro verileceği.Sakaryaya ne aralıkta ne haziranda kadro verilmedi,ben tercih yapmayacağım.Yapanlara hayırlısı olsun,yüksek puanlar azalır diyoruz ama hiç bitmiyor...meb eğer 18 bin açığı bu yıl doldurmaya kalkarsa önümüzdeki yıllar sıkıntı olur.zaten mezun yetmez,sınıf öğretmenlerini atarlar.

Tepki Skoru
0
ben sınıf öğretmenleri bizim bölümde atanacak diye biliyorum, yine gündemde umarım olmaz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birisi çıkıyor 60 diyor öbürü çıkıyor 70 diyor hepsi varsayım yaşayıp göreceğiz ne olacağını ayrıca şuan için hiçbir şey belli değil hiç kimse bir şey bilmiyor meb de dahil ayrıca 70 diyen arkadaş birz fazla sallamış o.ö bölümden kaç bin kişi 70 ve üssü alabilirki eğer ihtiyaç çoksa mutlaka bir formül vardır birde her şey nasip kısmet işi alnımızda yazılıysa atanırız yazılı değilse istediğimiz kadar uğraşalım allahım inşallah hepimize atanmayı nasip eder bu sıkıntılarımızda son bulur
arkadaşım bu senenin başından beri kadrolu barajı 70 düşürmediler hiç 70 üstünüde buldular ki atadılar

Tepki Skoru
0
kimseyi üzmeye moral bozmaya niyetim yok,bir yıldır atama yapılıyor kadro puanı hala 70 lerde.Ben sadece olabilecek şeyleri yazdım,zaten önemli olan toplam ne kadar alınacağı değil,istediğimiz ile ne kadar kadro verileceği.Sakaryaya ne aralıkta ne haziranda kadro verilmedi,ben tercih yapmayacağım.Yapanlara hayırlısı olsun,yüksek puanlar azalır diyoruz ama hiç bitmiyor...meb eğer 18 bin açığı bu yıl doldurmaya kalkarsa önümüzdeki yıllar sıkıntı olur.zaten mezun yetmez,sınıf öğretmenlerini atarlar.
sana katılıyorum arkadaşım bir sene boyunca 70 ti bu gidişlede düşeceği yok

Tepki Skoru
0
benim puanım 74tü ve önümde daha 235 kişi var bide bunlara yeni sınava gircekler eklenecek .. çok çalışmayın arkadaşlar yaa kadro puanımız düşsün :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle