Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ankarada eylemmm...........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çarşamba günü saat 12 de ank büyük çaplı bir eylem düzenleniyor kesinlikle katılmalıyız.bügün gelen haberler olumsuz sanırım iptal edip ağustosa kaydıracaklarmış tepki almamak içinde açıklma yapmıyorlarmış

Tepki Skoru
3
ama resmi gazete de yayınlanmadı mı??? bu kadar kolay iptal edilebilir mi??? gerçi bu ülkede her an her şey olabilir.......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınavdan önce 15 bin kadrolu olması iyi olmaz mı sizce.Puan 59 ama sözleşmeli 52 de kalmıştı o aradkiler kadroya geçtiya yani 52 den aşağı fazla yok 40 ı görür

Tepki Skoru
0
ama resmi gazete de yayınlanmadı mı??? bu kadar kolay iptal edilebilir mi??? gerçi bu ülkede her an her şey olabilir.......
katılıyorum arkrdaşım resmi yayımlanan ipta l olamaz

Tepki Skoru
0
(Alıntıdır) YAZ DÖNEMİ ATAMALARININ HEPSİ KADROLU OLACAK DİYOR, SADECE AĞUSTOSTA ALIM VAR DEMİYOR!!.. ATAMALR DİYOR! 6 TEMMUZDA 15 BIN KADROLU ICIN DVM!
YAZ DÖNEMİ ATAMALARININ HEPSİ KADROLU OLACAK DİYOR, SADECE AĞUSTOSTA ALIM VAR DEMİYOR!!.. ATAMALR DİYOR! 6 TEMMUZDA 15 BIN KADROLU ICIN DEVAM!

Tepki Skoru
0
temmmuzda atama olacak. olmasaydı net agustos derlerdi. temmuz da yaz agustos da yaz. (ALINTI)

Tepki Skoru
0
(alıntı)
ben şunu diyorum sadece yüreği ve vicdanı olan biraz allah korkusu olan sevgi ve insanlığa inanan yok mu içinizde yahudi bile sizden daha mı müslüman allah rızası için şu seçimde oy verirken bi düşünün....

Tepki Skoru
0
bizi unutturmayalım arkadaşlar. ben 32.günde mail attım ve okundu mailim. başbakanımız biz problemleri çözmek için buradayız dedi. sizde başbakanımızı takip edip ona sesimizi duyurun. o üstüne düşersek bizim çokğunluğumuzu görürse bu işide halleder.

Tepki Skoru
0
Öğretmen adaylarına verilen söz tutulmalı, kadrolu veya sözleşmeli olarak 6 TEMMUZDA 2011 KPSS’den önce bu atama yapılmalı ve KILAVUZ YAYINLANMALIDIR

Tepki Skoru
0
alıntı sanırım kopyacıların hepsi bu son atamada atandı. yeni kopyacıları da bir dahaki sınavla atayabilmek için alımı ağustosa çekmeye çalışıyorlar. benim anladığım bu.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle