Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf diplomam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
puanım 54.696 hocam daha diplomayı almadım,alamazsam da başvuramayacağım kafayı yemek üzereyim ve de konya da hiç açık yooook.

Tepki Skoru
0
aman arkadaslar çok kötü olduum yaa artık çekiliyorum bende bitti hayaller çünkü yinede herkese hayırlı yerler nasip olsun...amasya hiç almıyorrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
ARKA
DDDDDDDDDDİİİİİİİİİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAT TTTTTTTTTT:AÇIK ÖĞRETİMDEN 2008 VE 2009 KPSS SINAVINDAN SONRA YANİ 27,06,2009 TARİHİNDEN SONRA MEVZUN OLAN ARKADAŞLAR BAŞVURU YAPAMIYOR:KISACASI DİPLAMASINDA 28.06.2009 TARİNDEN SONRAKİ BİR TARİH VARSA KESİNLİKLE OLMUYOR AŞAĞIDAKİ YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN KILAVUZDANDAN ALDIM

4.​
Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek

durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.MUTLAKA OKUYUN

Tepki Skoru
0
4.​
Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek
durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

geçen yıldan tek dersi olanlar buna başvurmayor mu şimdi??? taban puan 40 mış...

Tepki Skoru
0
Benim bildiğim başvuramıyor.Diğer forum yöneticilerine mesaj attım.Cevabında mezun olamayanların o yılki puanı geçersiz şeklinde mesaj geldi.Hangi forum olduğunu yazmıyorum reklam olmasın diye.Ancak "memurlar ile ilgili en büyük forumun" "eğitim fakültesi mezunları" forum yöneticisinden bu cevap geldi.Bununla ilgili ilk mesajı da ben yazmıştım zaten...

Tepki Skoru
0
canan okuyun bunda kabul etmiyor demiyorki aklım karıştı yaa yanlış mı okudun sen .. burada yazılan “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek
durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.. ifadesinde teslim edildikten sonra başvuru yapılabiliyor anlamını çıkardım ben yanlışmıyım acaba?

Tepki Skoru
0
arkadaşım yıl belirtmemiş çünkü siz hangi yılın kpss puanıyla başvuru yapacaksanız o yıl olacak o boşluk yerde ben öyle anladım hayırlısı olsun hepimiz için

Tepki Skoru
0
Diplomam geldi diyenlere inanmayın.Sınav sonuç açıklamasının olduğu yerin altında diplomalar 20 gün sonra gelecektir şeklinde bir açıklama var.Sonuçta açıklanalı daha kaç gün oldu.Işınla mı göndermişler diplomaları.Cuma günü açıklandığına göre Cumartesi-Pazar mesai yok herhalde bu diplomayla ilgilenen kişiler memurdur sonuçta...İNANMAYIN O GELEN DİPLOMALAR SAHTEDİR.

Tepki Skoru
0
Diplomam geldi diyenlere inanmayın.Sınav sonuç açıklamasının olduğu yerin altında diplomalar 20 gün sonra gelecektir şeklinde bir açıklama var.Sonuçta açıklanalı daha kaç gün oldu.Işınla mı göndermişler diplomaları.Cuma günü açıklandığına göre Cumartesi-Pazar mesai yok herhalde bu diplomayla ilgilenen kişiler memurdur sonuçta...İNANMAYIN O GELEN DİPLOMALAR SAHTEDİR.

ida

Tepki Skoru
0
ne zaman aldın arkadaşım sen de tek dersten kalanlardamısınn? cevap verirsen sevinirimm

Tepki Skoru
0
arkadaşım anlatamıyorum galiba ben size niye yalan söyleyeyim ya hastamısınız siz göreceksiniz herkes alacak diplomasını ne derdşm olsun yalan söyleyim ben size... allah allahhh ben artık cevap vermiyorum haklı çıktığımı çok yakında göreceksiniz

Tepki Skoru
0
ismail hocam forum yöneticilerimiz lütfen bu başlığı kapatabilirlermi ben artık insanlara laf anlatamıyorum göreceksiniz başkada bişey demiyorum herkes alınca diplomasını haklı olduğum anlaşılacak ve o zaman insanlar ne yorum yapacaklar merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle