Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
ya cok karsık hangı sehır acaba bu burda boyle karısıklıklar yok

sau

Tepki Skoru
0
cevaplarınız için tesekkür ederim saolun

bisey daha sorucam bu seminerlerin tarihlerini nerden takip edioruz meb den falan mı?

Tepki Skoru
0
Deniz'ciğim açıkçası ne diyeceğimi bilemedim. Seneye okul bittiğinde KPSS'yi kesin kazanırım diye düşünüyorsan usta öğreticilik yap derim. Ama yok ilk girişte belki kazanamam diyorsan turizm deki işine devam at derim. Çünkü KPSS'yi kazanamadığın takditrde zaten o zamnada usta öğreticilik yapabilirsin ve yine deneyim kazanmış olursun. Tabii bunlar benim düşüncelerim, yinede en iyisini sen bilirsin canım...:):)

Tepki Skoru
0
Deniz'ciğim tabi yine son karar senin ama Gökben'in dediği gibi seneye kpss için ümit varsa usta öğreticilik yap derim...hangisini yaparken zevk alıyosan onu seç aslında:eek:pucuk:;)anlıyorum kararsızsın ama sen en doğru kararı verirsin canım;) :D

Tepki Skoru
0
ardaşlar, kitapları ne zaman alacağımız önemli değil. Bütün sınıfların tüm dersleri zaten her an elimizin altında değil mi?AOF e-öğrenme portalında hepsi var.

Tepki Skoru
0
Meraba!Ben ist.ünv.çocuk gel.ve eğt.bölümü meslek yüksek okulu mezunuyum.4 Yılı tamamlamak istiyorum ama açık öğretim var mı? yoksa açılacak mı? bilen varsa şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
sanırım yok dikey geciş var diye biliyorum onunda sınavına hazırlanman lazım cnm

Tepki Skoru
0
MÜGEcim Ben bu konuyu bir arkaşım için araştırdım.Şu sıralar aof de lisans tamamllama başvuruları var ama sadece iktisat ve işletme fakültelerine alıyorlar.malesef okulöncesine almıyolar. Ama 2005 te meb'e bağlı okullarda çalışan önlisans diploması olanlara bir protokol gereği lisans tamamlama hakkı tanımışlar. Belki önüzdeki yıllarda tekrar verebilirler takip etmek lazım.

Tepki Skoru
0
ben aöf.bu yıl girmek istiyorum.bana biraz bilgi verirmisiiz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bazı üniversitelerde bölümümüz 3 yılda bitirilebiliyor.açıkögretimde böyle bir şansımız varmı.üstten ders alabiliyormuyuz.:36_13_3:

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BEN ÖNLİSANS MEZUNUYUM.DAHA ÖNCE GÖRDÜGÜMÜZ DERSLERDEN MUAF OLABİLİYORMUYUZ.BİLGİSAYAR,İNGİLİZCE,TARİH GİBNİ DERSLERDEN

Tepki Skoru
0
bkaratas77' Alıntı:
Arkadaşlar bazı üniversitelerde bölümümüz 3 yılda bitirilebiliyor.açıkögretimde böyle bir şansımız varmı.üstten ders alabiliyormuyuz.:36_13_3:
böyle bir şansımız varmı bilmiyorum ama olsa çok iyi olurdu. aslında bağlı bulunduğumuz a.ö. bürolarından yada eskişehir merkezden öğrenebiliriz.

Tepki Skoru
0
EVET ÇOK GÜZEL OLURDU.DAHA ERKEN MEZUN OLURDUK. BİR ARAŞTIRALIM BEN ARAŞTIRIYORUM

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle