Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
Ya iş yerindeki klavyenin azizliğine uğramışım. İş değil kişi olacak o.. :D Kamu yönetimini bitirdikten sonra,kaymakamlık sınavları oluyor. Kazanırsan seni kaymakam görürüz demiştim. Aöf den mezun bir çok kişi kazanıyor.
amin amin inş hocam.....benden nasıl kaymakam olur bilmiyorum artık...ÜLKE YANAR HERHALDE:D:D:D

çok sağolun teşekkür ederim açıklamalarınız için

Tepki Skoru
0
biz 4. sınıfı bitirdikten sonra kpss de eğitim fakültesine öncelikmi veriliyor bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
300 puan la aöf alamayacağımı bılsemde tercıh yapıcam belkı cıkar kım bılırrr

Tepki Skoru
0
4 Sinif Da Kadrosuz Usta öğretici Olursam Kendi Okulumda Staj Yapabiliyor Muyum?

Tepki Skoru
0
257 puan aldım tercih yapabilirmiyim a.ö.f ben yapamayacağımı biliyorum ama bir kaç arkadaşım kafamı çok karıştırdı

Tepki Skoru
0
kusura bakma cemre ama tercih yapsanda yeryeşemezsinn.puanın düşükkk. seneye tekrar dene bence.

Tepki Skoru
0
ilkayyy sen niye beni sinir ediyosun yaaa yapsana kızım sen tercihini ne biliyon belki yeryeşecen. yerleşemezsende kaldın başımaa. okulda sen burda sen. bıktım valla senden yaa:))))))))))))

Tepki Skoru
0
E.A.-1 PUAN TÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ALAN LİSANS PROGRAMLARI

OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ

ÜNİVERSİTE = Anadolu Ü.

FAKÜLTE\Y.OKUL = AçıköğretimFak.

ÖĞR.Ş. = A.Ö.

MİN.PUANI = 313.805

MAX.PUANI = 357.911

KONT. = 2000

Tepki Skoru
0
slm site halkı...:) arkadaşlar ben aof 1. sınıfım 2007-2008 döneminde usta öğreticilik yapmak istiorm devlet okulu yada özel okulda usta öğretici seminernden sertifika götürme zorunluluğumu var?özelde yok sanıyorum ama tam olarak bilmiorm..bide seminerler tam olarak nezaman başlıo,şimdi seminere başlarsam yeni okul dönemi için meb'e başvurabilirmiyim....şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
ben ığdırdayım seminerler 17 si müracatlar son deniliyor istersen sende yarın bir git milli eğitime sor çünkü genelde bu günlerde seminer müracatları oluyor devlet okullarına müracatlarda sertifika isteniliyor birde aöf ne kayıt yaptırman gerekiyor diye biliyorum yardımcı olduysam ne mutlu

Tepki Skoru
0
ben aöf o.ö. öğretmenliği son sınıfım.mezuniyete katılmayı çok ama çok istiyorum.bu mümkünmü acaba ne yapmalıyım.bilgilendirirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
eğer yanlış bilmiyorsam 4yıl başarı durumuna göre 3yılda da bitiriliyobiliyormuş.
nasıl olduğu konusunda biri bilgi verebilirse çok sevinirim..

Tepki Skoru
0
denizcim benbunu açık öğretim fakültesinin internet sayfasındaki bilgilerinde okumuştumda onun için sordum.
şimdi yazıyı sana göstermek için aradım ama bulamadım.
bulduğumda yoolarım. acaba ben mi aynlış analadım.
genede çok teşekkür ederim :)

Tepki Skoru
0
ben bu sen aöf yi kazandım ama seneye yeniden sınava girmek istiyorum bn açık ögrt oldugum için puanımı kırmayacaklarmı yoksa diger üniv bir sayılıp puanım kırılacakmı lütfen cvp verin başka yerde cvp bulamadım kırılmayacak diyinde içim rahatlasın şimdiden tşk:)

Tepki Skoru
0
gerçektenmi ama bana açık ögrt oldugumdan dolayı puanın kırılmaz demişlerdide emin olamadıgımdan burdada yazdım artık kesnleştigine göre dizimi kırıp oturacagım:(
örgün öğretime oldugum şehirden katılabiliyormuyum istedigim derse,devam problemi olmadan?
bir diger sorumda kayıt tarihleri nzmn aöf sitelerine giriyorum ama açılmıyor sürekli hata veriyor.
şimdiden çok tşk çok şey istedim galiba

Tepki Skoru
0
merhaba
ben a.öğretim işletme bölümüne kayıtlıyım fakat seneye tekrar ünv.sınavına girip çocuk gelişimi okumak istiyorum ama düz lise mezunuyum
acaba o bölüme girebilme şansım olabilir mi
gerekli seminerlere de katılarak anaokulu öğretmeni olmak istiyorum
biliyorum hayal;ama...

Tepki Skoru
0
Herkese selamlar,

AÖF OÖÖLP 3 ve 4 ncü sınıfta olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben bu yıl bu bölümü kazandım ve kayıt yaptıracağım. AÖF'nin diğer bölümleriyle aynı olan (ortak) dersler hangileri, örneğin İngilizce dersinin sınavı diğer AÖF bölümleriyle ortak mı yapılıyor? Bu konudaki yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
inkılap tarihi ve ingilizce dersleri ortak aynı yani.ve tubanın da dediği gibi sadece aynı bölümde olanlar aynı sınıflarda sınava giriyor.eğer tarihte ve ingilizcede sorun yaşarım diyorsan bulunduğunuz şehirde oöölp yoksa bile bu derslere girebilirsin.bu arada tebrik ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben şu anda ikiye geçtim benim sorum ben şimdi bölümümde kaçıncı sırada olduğumu öğrenebilirmiyim ilk 100 e giren mezuniyet törenine katılabiyormuş o açıdan soruyorum lütfen bilgisi olan bir arkadaşım cevap yazsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle