Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
yüz yüze öğretim
« : Aralık 28, 2007, 07:23:48 ÖS » Alıntı Değiştir Sil

--------------------------------------------------------------------------------
mrb arkadaşlar telefonuma bi msj geldi yüz yüze öğretim dersleri 2 ocak-30 mayısta yapılacak diye bu bizim bölüm içinde geçerli mi?

Tepki Skoru
0
oööğretmenliği bölümünün 3ve4 sınıflarda yüzyüze eğiti yapıldığını duydum doğrumu

Tepki Skoru
0
merhaba;
ben endüstri meslek lisesi bölümü mezunuyum. okul öncesi öğretmenliği secme şansım var mı? kimi yerde var kimi yerde yok olarak okudum. bunun kesin bi cevabı varmı bilmek istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

teşekkürler..

Tepki Skoru
0
ben össye hazırlanıyorum meslek lisesi çocuk gelişimi bitirdim ama açık öğretim hakkında herkes bişey söliyor bende açık öğretim okumak istiyorum ama kime inanim bilmiorum nasıl okuyabilirim puanları çokmu yüksek yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
ben össye hazırlanıyorum meslek lisesi çocuk gelişimi bitirdim ama açık öğretim hakkında herkes bişey söliyor bende açık öğretim okumak istiyorum ama kime inanim bilmiorum nasıl okuyabilirim puanları çokmu yüksek yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim.
mrb berna ben açık öğretim okul öncesi öğretmenlği 1.sınıfım yani yeniyim daha:) bizim bölüm taban puanı sanırım 315, fazla yüksek sayılmaz bence...eğer örgün okumak istemiyosan iyi bi bölüm kesinlikle...ben örgün okumak istiyodum ama puanım yetmedi ilk başlarda üzüldüm keşke daha fazla çalışsaydım diye ama hayırlısı...bence başkalarının ne dediği önemli değil sen fazla geç kalmadan kendıne bi hedef belirlesen iyi olur...şunu söyliyim eğer birilerinin yardımı olmadan ders çalışabilirim diyosan açık öğretim bizim bölüm çook güzeel..:)

Tepki Skoru
0
mrb 2006 puanlar en düşük 312 idi 2007 de puanlar yükseldi malesef 325 ve üstü olmuş çok çalışmak lazım her yıl yükseliyor puanlar

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.. 3.sınıf uygulama dosyasını elle yazma zorunluluğu var diye bişey duydum doğrumu bu yoksa bilgisayardan çıktı alıp hazırlayabiliomuyuz.cvplarsanız sevinirim...

Tepki Skoru
0
merhaba 4.sınıf stajla ilgili bir sorum olucak bilgisi olan cevap verirse sevinirim staj olduğu gün izinli sayılıcakmışız resmi olarak.ben ücretli öğretmenim çalıştığım okulla staj günümün saatini denk getirip her ikisinede devam edersem yinede resmi izinli olduğum için ücretim kesilirmi bunu bilip ona göre hareket etmek istiyorum şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bir sorum olucak.2 yıllık myo bitirdikten sonra 2 yılda açıköğretime sınavsız geçerek o.öncesini 4 yıllık açıköğretim mezunu olarak tamamlayabiliyormuyuz.teşekkürler.::36_3_12:

Tepki Skoru
0
slmlar herkese ben 2. sınıfım arkadaşlar.vizelere giricem sonra yutdışına gidicemde acaba finallere yutdışında konsolosluklarda girilebiliyomu bilgisi olan varmı acaba.veya finallere girmezsem sadece bütünlemeyle kurtarırmıyım dersleri bi fikriniz varmı?

Tepki Skoru
0
Yurtdışında eğer bizim bölümse sınava giremezsin. Yurtdışında yalnızca kıbrıs ve Almanya da sınavlar gerçekleştiriliyor. O da Almanya nın Köln kenti dışında bi yerde sınava giremezsiniz. Konsolosluklar bu tarz hizmetler vermez.

Tepki Skoru
0
ben 1. sınıfım..eğer insana anatomisi ve fizyolojisi dersinden kalınırsa sınıf geçilmiyormuş diye birsey duydum doğrumu??

Tepki Skoru
0
En Fazla İki dersten kalırsan borçlu geçersin onun dışında derse göre sınıfta kalma diye bir ayrım yokk .. Ama 1. sınıftan kaldığın dersleri weremezsen 3 e geçemezsin diye biliorm eğer yanlşsa düzeltn

Tepki Skoru
0
1, sınıfım..insan anatomisi ve fizyolojisi dersinden kalındığında sınıf tekrarı oldugunu duydum doğrumu acaba ???

Tepki Skoru
0
çeşminaz derse göre yada sınıfa gore sınıf tekrarı yok sadece sınıf tekrarı olabılmesı ıcın 3 ya da daha fazla dersten kalman gerekıyor kı büt. sınavından gecersın umarım büte kalmazsında büt. sınavındada veremezsen ya da 2 dersten kalırsanda bı ust sınıfa sorumlu gecıyorsun ben gecen yıl anatomıden kaldım büt. sınavında verdım ama alttan ders bırakma derım ...sımdıden basarılar herkese

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 3 sınıf stajımız 6 ayda haftada tam bır gün olmak üzere peki biz bu stajı usta ögreticilik olmazsa toptan 1 ayda yapamıyormuyuz her hafta bir gün şart mı ?

Tepki Skoru
0
aöf okulöncesi öğretmenliğinden kaç yılda mezun olma şartı var?yada böyle bir şart var mı yokmu? lütfen acil cevap...çünkü 3. sınıftayım 5. yılım.

Tepki Skoru
0
bunu biliyorumda altı ay haftada bir gun dıye gecıyor staj suresını toptan yapamıyormuyuz mıllı egıtım okullarında mesala 24 gunu bır ayda yapabılıyormuyıuz dıye sormustum zaten az kaldı aof burolarından ya da baska bır yerden ogrenebılırız sanırım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle