arkadaşım sanırım aöf okul öncesi öğretmenliğini kastediosun...geçen sene en son 324 puanla aldı...merhaba arkadaşlar aöf çocuk gelişimi bölümünü istiyorum acaba kaç puanla alındığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Zerrin85 verdiğin link yardımıyla bütün sorularıma cvp buldum çokk tşk ederim.Gökben size de teşekkür ederim.sorular her zman olmuştur ve mutlaka olacaktır![]()
bu iki dersin yerine başka ders yok ki.yani muaf oluyoruz.arkadaşım ders değişikliği yöneltmeliği 2008-2009 yılı için geçerli .şuan hangi derslerden kaldı iseniz bütünlemede o derslerden sorumlusunuz muafiyet yada kaldığınız derslerin yerine gelen derslerden sorumlu olmanız gibi birşey söz konusu değil....
bir üst konudada bahsettim farzedinki 3.sınıftan resim öğretimi ve bilgisayar öğretimi dersinizi bütünlemede veremediniz ve 4.sınıfa bu iki dersten borçlu geçtiniz.iişte o zaman bu iki dersi 4.sınıfta tekrar almıyorsunuz bu iki dersten muaf tutuluyorsunuz ancak bu iki dersin yerine gelen dersten sorumlu oluyorsunuz
umarım anlatabilmişimdir...
DoĞru SÖylemİŞsİn De; Ben Sadece Bİlgİsayar ÖĞretİmİ Dersİnden KalmiŞim.2008-2009 ÖĞretİm Yili İÇİn GeÇerlİ OlduĞunu Da Bİlİyorum.ama EylÜldekİ Bu Dersten Sinava Gİrmemİm Bİ Anlami Yok.dİyelİm Kİ Gİrdİm Bu Ders KaldirildiĞi İÇİn Yİne Kalsam Bİle Muaf OlacaĞim.o YÜzden Bu Dersİ ÇaliŞmiyorum.yanliŞmiyim...3.sınıfın Ders Yönetmeliği ----
3.sınıf
“Çocuk Edebiyatı” Dersi Yerine “okulöncesinde Çocuk Edebiyatı”, “okulöncesinde Fen
Ve Matematik Öğretimi” Dersi Yerine “okulöncesinde Fen Ve Matematik Eğitimi”,
“okulöncesi Eğitimde Uygulama” Dersi Yerine “okul Deneyimi”, “bireyi Tanıma
Teknikleri” Dersi Yerine “bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Ölçme Değerlendirme”
Dersinin Konmasına, Bu Dersten Veya Derslerden 2007 – 2008 öğretim Yılında Başarısız Olan
öğrencilerin 2008 – 2009 öğretim Yılında Belirtilen Yeni Dersi Almalarına,
“resim Öğretimi” Ve “okulöncesinde Bilgisayar Öğretimi” Derslerinin Kaldırılmasına, Bu
Derslerden Başarısız Olan öğrencilerin Bu Derslerden Muaf Tutulmasına,
resim öğretimi Ve Bilgisayar öğretimi Derslerinin Yerine Başka Ders Konmadığından Haberdar Değildim Ancak Bu Muafiyet Bütünleme Sınavı Için Geçerli Değil Arkadaşım çünkü Yönetmelik 2008-2009 U Kapsıyorrr O Zaman Geçerli Olacak
nasıl Muaf Tutulursunuz öncelikle 2.dersten Kalmış Olmalısınız Ki 4.sınıfa Geçebilesiniz Biliyorsun 3.dersten Kaldığınız Da Sınıf Tekrar Yapmak Zorundasınız Otomatikman
4.sınıfa Bu Derslerden Borçlu Geçtiğiniz De Bu Değişiklikler 2008-2099 Da Geçerli Olacağı Için Muaf Oluyorsunuz ...
DOĞRU.:congratulationscut4sizin için mantıken doğru sizin zaten tek dersiniz varmmış ama bütünlemeye 3 ve daha fazla dersten kalan arkadaşlarımın bir üst sınıfa geçebilmesi için en az 2 ders bırakmaları gerekiyor
genel merkez tel 0 (222) 330 93 22ayyyy senelerdir açık öğretimle o kadar içli dışlı olmuşum kiiaçık öğretime dair herşeyi öğrenmiş oldukk
arkadaşım ön lisans belgesi yada diplaması benim bildiğim aynı şeyyy siz ön lisans belgesini talep ederek okula devam etmek istemediğinizi beyan etmiş oluyorsunuz ve size bu belge verilerek ilişiğiniz kesiliyor ve ön lisans mezunu sayılıyorsunuzzzz.benim bildiğim bu yönde sizi yanlış bilgilendirmek te istemem ama arkadaşım bu şekilde 2.sınıftan bırakarak açık öğretimden ön lisans diplaması aldı.
bunu açık öğretim bürolarına sormak yerine direk açık öğretim genel merkeze sorun çünkü büroda çalışanların çoğu dünyadan bir haber oluyorlar malesef........ yanlış bişey yapmayın sakınnn