Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar aöf çocuk gelişimi bölümünü istiyorum acaba kaç puanla alındığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar aöf çocuk gelişimi bölümünü istiyorum acaba kaç puanla alındığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
arkadaşım sanırım aöf okul öncesi öğretmenliğini kastediosun...geçen sene en son 324 puanla aldı...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar size bi sorum olacak acaba bütünleme sınavına puan yükseltmek için girebiliyormuyuz yoksa illaki zayıfmı olması gerekiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim çocuk gelişimi okuyan arkadaşlarım var. össde bizim bölümü kazanırlarsa gördükleri ortak derslerden muaf oluyolarmı? bilen varsa yanıtlarsa sevinirim...

Tepki Skoru
0
evet öyleyse bence de tuhaf... bu arada teşekkürler ilginize arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar onur belgesi sanırsam aöf bürolarından alınıyormuş zamanını bilen var mı?yada böyle bi durumda bize bildirilecek mi? teşekkürler

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hüsna ....ayrıca belirtmek istiyorum bu hassasiyetiniz çok güzel!!!gerçekten çok önemsiyosunuz bizleri Allah hep böyle meslek bilginleriyle karşılaştırsın hepimizi kendinize çok iyi bakın.....

Tepki Skoru
0
Merhaba
3. sınıfta stajdan kalıp diğer tüm derslerden başarılı olsak, stajı 4. sınıfta mı tekrar veriyoruz yoksa, bir sene daha mı 3. sınıfta kalıyoruz. Bilgisi olan arkadaşlardan cevapları istirham ediyorum, saygılar..

Tepki Skoru
0
aynı şey arkadaşımın başına geldi 4 . sınıfa geçti 3. sınıfın uygulamasınıda 4. sınıfta verdi.

Tepki Skoru
0
Zerrin85 verdiğin link yardımıyla bütün sorularıma cvp buldum çokk tşk ederim.Gökben size de teşekkür ederim.sorular her zman olmuştur ve mutlaka olacaktır:):)

Tepki Skoru
0
Zerrin85 verdiğin link yardımıyla bütün sorularıma cvp buldum çokk tşk ederim.Gökben size de teşekkür ederim.sorular her zman olmuştur ve mutlaka olacaktır:):)

yardımcı olabildiysem ne mutlu.
sorular herzaman mutlaka olacaktır ama biraz araştırdıktan sonra bulamazsak sorularımızı sorsak daha iyi olacaktır.

Tepki Skoru
0
öğrenme portalından sınav sorularını seç bu güne kadar çıkmış bütün sorular var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mezun olanları tebrik ederim...ben 3 dersten büte kaldım 4.sınıfım inş. bütte geçerim...ben bu 3 dersten sınava gircem dimi muaf tutulma olmucak dimi...ders değişikliği var ya...dersler:özel öğretim yöntemleri,ruh sağlığı,araç geliştirme...ARKADAŞLAR CVP ALAMAYINCA BİRDE BU BÖLÜME YAZDIM SORUMU...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöf'de kalkan derlerden haberiniz varmı 3.sınıftan resim öğretimi ve bilgisayar kalktı bu derslerden kalanlar ne yapacak bütünlemeye girecekmiyiz?bütünlemedede kalırsak sınıf tekrarımı yapacağız bilgilendirirmisiniz.

Tepki Skoru
0
merhaba,aöf okul öncesi öğretmenliği 3. sınıfa geçtim.önlisans belgesi almak istiyorum ama diploma değil sadece belge.3.sınıfla ilişkim kesiliyormu.ben 4 yıllık lisans diploması almak istiyorum onu etkilermi?istediğim sadece önlisansı hakettiğime dair bir belge. aöf ye sordum ^hiçbir değişiklik olmadan alabilirsiniz dedi.Önlisans diploması alındıgında bir değişiklik oluyormuş.Bir de size sorayım çünkü çok söylenti var eger alırsam 3.sınıfa geçemiyormuşum falan dediler. şimdiden teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
arkadaşım ders değişikliği yöneltmeliği 2008-2009 yılı için geçerli .şuan hangi derslerden kaldı iseniz bütünlemede o derslerden sorumlusunuz muafiyet yada kaldığınız derslerin yerine gelen derslerden sorumlu olmanız gibi birşey söz konusu değil....

bir üst konudada bahsettim farzedinki 3.sınıftan resim öğretimi ve bilgisayar öğretimi dersinizi bütünlemede veremediniz ve 4.sınıfa bu iki dersten borçlu geçtiniz.iişte o zaman bu iki dersi 4.sınıfta tekrar almıyorsunuz bu iki dersten muaf tutuluyorsunuz ancak bu iki dersin yerine gelen dersten sorumlu oluyorsunuz
umarım anlatabilmişimdir...
bu iki dersin yerine başka ders yok ki.yani muaf oluyoruz.

Tepki Skoru
0
3.sınıfın Ders Yönetmeliği ----

3.sınıf

“Çocuk Edebiyatı” Dersi Yerine “okulöncesinde Çocuk Edebiyatı”, “okulöncesinde Fen
Ve Matematik Öğretimi” Dersi Yerine “okulöncesinde Fen Ve Matematik Eğitimi”,
“okulöncesi Eğitimde Uygulama” Dersi Yerine “okul Deneyimi”, “bireyi Tanıma
Teknikleri” Dersi Yerine “bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Ölçme Değerlendirme”
Dersinin Konmasına, Bu Dersten Veya Derslerden 2007 – 2008 öğretim Yılında Başarısız Olan
öğrencilerin 2008 – 2009 öğretim Yılında Belirtilen Yeni Dersi Almalarına,
“resim Öğretimi” Ve “okulöncesinde Bilgisayar Öğretimi” Derslerinin Kaldırılmasına, Bu
Derslerden Başarısız Olan öğrencilerin Bu Derslerden Muaf Tutulmasına,

resim öğretimi Ve Bilgisayar öğretimi Derslerinin Yerine Başka Ders Konmadığından Haberdar Değildim Ancak Bu Muafiyet Bütünleme Sınavı Için Geçerli Değil Arkadaşım çünkü Yönetmelik 2008-2009 U Kapsıyorrr O Zaman Geçerli Olacak

nasıl Muaf Tutulursunuz öncelikle 2.dersten Kalmış Olmalısınız Ki 4.sınıfa Geçebilesiniz Biliyorsun 3.dersten Kaldığınız Da Sınıf Tekrar Yapmak Zorundasınız Otomatikman

4.sınıfa Bu Derslerden Borçlu Geçtiğiniz De Bu Değişiklikler 2008-2099 Da Geçerli Olacağı Için Muaf Oluyorsunuz ...
DoĞru SÖylemİŞsİn De; Ben Sadece Bİlgİsayar ÖĞretİmİ Dersİnden KalmiŞim.2008-2009 ÖĞretİm Yili İÇİn GeÇerlİ OlduĞunu Da Bİlİyorum.ama EylÜldekİ Bu Dersten Sinava Gİrmemİm Bİ Anlami Yok.dİyelİm Kİ Gİrdİm Bu Ders KaldirildiĞi İÇİn Yİne Kalsam Bİle Muaf OlacaĞim.o YÜzden Bu Dersİ ÇaliŞmiyorum.yanliŞmiyim...

Tepki Skoru
0
ayyyy senelerdir açık öğretimle o kadar içli dışlı olmuşum kii :) açık öğretime dair herşeyi öğrenmiş oldukk :)

arkadaşım ön lisans belgesi yada diplaması benim bildiğim aynı şeyyy siz ön lisans belgesini talep ederek okula devam etmek istemediğinizi beyan etmiş oluyorsunuz ve size bu belge verilerek ilişiğiniz kesiliyor ve ön lisans mezunu sayılıyorsunuzzzz.benim bildiğim bu yönde sizi yanlış bilgilendirmek te istemem ama arkadaşım bu şekilde 2.sınıftan bırakarak açık öğretimden ön lisans diplaması aldı.

bunu açık öğretim bürolarına sormak yerine direk açık öğretim genel merkeze sorun çünkü büroda çalışanların çoğu dünyadan bir haber oluyorlar malesef........ yanlış bişey yapmayın sakınnn
genel merkez tel 0 (222) 330 93 22
0 (222) 335 05 81 mı? yoksa bunlardan biri mi
0 (222) 320 69 06
0 (222) 330 41 21
0 (222) 330 84 15
0 (222) 330 81 77

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat