Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
merhaba gökben,benim aklima takiilan çok soru değil sorular vaar.lise son sinıfa geçtim. okul bittiginde hem a.ö. okuyup hem çalişmak istiyorum.birazda korkuyorm başaramazsam diye.yerleşmek için kaç puan almalıyım.usta öğreticilikte sözleşme olur mu.cevaplarsan sevinirm.aklima gelenlri sorarm daha sonra.şimdiden teşekkürler.....

Tepki Skoru
0
merhaba mj76 bütünleme sınav için soru bankası sormuşsun. bence aof nin e-öğrenme portalındaki geçmiş yılların sınav soruları var onları çözebilirsin . birbirine yakın sorular çıkmış çünkü. sana yardımcı olacağını düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben öss söz 282 va ea 268 aldım aöf okulöncesi öğr ek yerleştirme oluyormu ve ne zaman ek yerlestirme ile yerlesen varmı lütfen cevap verin

Tepki Skoru
0
hüsnacığım taban puanlar bildiğim kadarıyla düştü demişsin arkadaşım 326 puan aldı ama tedirginiz.aöf o.ö.ö puanı düştüğünü nerden öğrenebiliriz.yada bu sadece bir varsayım mı teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2008 tercih klavuzu internette açıklanmış. 2000 kontenjan alıyor 50 de okul
1.liği kontenjanı var. taban puanı da 324.427

bu yıl liseler mezun verdiği için belli yerleşmede avantajlı olunabilir.

Tepki Skoru
0
eğer bu yıl çocuk gelişimi bölümünden girenlerin puanı düşükse ve aöf yi tercih ederlerse ancak öyle düşebilir heralde.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınav sonuçlarımız ne zaman posta yoluyla elimize geçecek??

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben bir şey soracagım ben de bu yı 3. sınıfa geçtim staj konusunda yukarda bir şey söylemişler
staja gittiğin yerde ki koordinatör staj gününü belilirliyor diye staj gününü bizim istediğimiz bir gün yaparlar mı?
birde arkadaslar ben bu yıl öss tekrar girdim gazide falan çocuk gelişimi okumak istyyorum sizce aöf ile baska bi üniversteyi yapabilir miyim hiç tanıdıgınız birileri var mı böyle yapan fikirlerinizi bekliyorum

Tepki Skoru
0
klavuzda okumuştum aöf de okurken başka bi ünive ya da başka bi yere kayıt yaptırdığında kaydınn otomatikmen silinioo bence araştır öle karar verrrr

Tepki Skoru
0
bldiğim kadarıyla başka bölümlerde açık öğretimde okurken başka okulda okunabilio ama okul öncesinde değil .yinede bir araştırın.
ayrıca staj gününü uygulama öğretmeninle ayarlayabilirsiniz eğer diğer stajyerle anlaşabilirseniz. ama yinede uygulama öğretmenine bağlısınız belki günleri kendi belirmek isteyecektir.

Tepki Skoru
0
açık öğretim okul öncesi eğitimi okumak istiyorum ekli puanım 277 ama tercih formunda meslek lisesi mezunlarını puanları 0,24 ile çarpılıyor diyor ben şimdi hangisiyle çarpacağım 0,24 mü 0,8 mi bilen var mı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
siz bilgili birisine benziyorsunuz kml mezunuyum çocuk gelişimi öss den 277 puan aldım açıköğretim okumak istiyorum yalnız ben meslek lisesi mezunu olduğum için 0,24 le mi çarpacağım bu puanı bir bilginiz var mı?????

Tepki Skoru
0
siz bilgili birisine benziyorsunuz kml mezunuyum çocuk gelişimi öss den 277 puan aldım açıköğretim okumak istiyorum yalnız ben meslek lisesi mezunu olduğum için 0,24 le mi çarpacağım bu puanı bir bilginiz var mı?????
Meslek Liseleri Kendi Bölümlerini seçtiklerinde 0.24 le çarpılıyor ..

Tepki Skoru
0
KML Çocuk gelişimi mezunuysanız AOÖBP'nız 1,04 ile çarpılıp ham puanınıza eklenir. ÖSS sonuç belgesinde Ek Puanlı yazan sütunun altındaki puanınız yerleştirmede dikkate alınır.

Tepki Skoru
0
Merhaba benim sorum şöyle okul öncesi öğretmenliği örgün ile açıköğretim okul öncesi öğretmenliği arasındaki harç farkı ne kadar acaba,harçlar ne kadar bilen var mı?aöf yi okuyan biri örgünde okuyandan iki katı harç veriyormuş diye duydum doğru mu acaba,aöf de okuyan arkadaşlar yıllık ne kadar ödüyorsunuz?

Tepki Skoru
0
Merhaba benim sorum şöyle okul öncesi öğretmenliği örgün ile açıköğretim okul öncesi öğretmenliği arasındaki harç farkı ne kadar acaba,harçlar ne kadar bilen var mı?aöf yi okuyan biri örgünde okuyandan iki katı harç veriyormuş diye duydum doğru mu acaba,aöf de okuyan arkadaşlar yıllık ne kadar ödüyorsunuz?
aof harçları yıllara ve sınafa göre degişiyor öss klavuzun arkasında harçlar yazar örgüne oradan bakabilirsin aof harç yıllık 350 falandı 1 ve 2. sınıf 3 ile 4. sınıf ıse 500 yakın sanırım

Tepki Skoru
0
evt sınıfına göre değişiyor. 1ve 2. sınıf farklı 3.4 sınıf aynı veriyor 500 ytlyi geçmişti geçen yıl

Tepki Skoru
0
arkadaslar 3.sınıf baslıgı altında sormustum bırde burada sorayım alt ve ya üst sınıflar belki bilir eskisehirde acık ögretımler ıcın ayrı bır bınada ders verılıyor dıye duydum acaba bizim bölüm için var mı hangı sınıflara ve hangı derslere verılıyor bilen var mı ?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle