Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
Merhaba partime önce teşekkür ederim sorumu cevaplandırdığın için.benim arkadalım 3.sınıfa geçti,aöf okuyor,o derslere gidiyor,eskişehirde yaşıyoruz tabi,o örgün sınıfına giriyormuş,ders hocalarından izin alıp,ayrıca sınıf yok demişti okul öncesi bölümünün,istediğin derse girebiliyormuşsun,hatta o örgünde okuyan kızlar birşey bildikleri yokmuş,arkadaşım sunumu yapmış,şaşırmışlar.onlar bilmiyormuş,benim bildiğim kadarıyla böyle,tabiş okuyan arkadaşlar daha net bilirler.bende bu sene aöf okuyacağım inşallah...

Tepki Skoru
0
kaç gündür ecvap bekliyordum soruma,yanıt veren yoktu,partime ve gelincik sağolun.

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi mezunu olup,okul öncesi aöf e myo nun ç.gelişimi bölümünü bitirdikten sonra direk dgs ye girmeden 3. ve 4. sınıfı okuyabiliniyormu? işletmede olduğu gibi bu konuda bilgisi olan varmı?

Tepki Skoru
0
dgs ye gırmen gerekıyo canım dıger bolumler gıbı acık ogretımden tamamlanmıyo malesef keske oyle olsaydı...o yuzden bende sadece acık ogretımı dusunuyorum

Tepki Skoru
0
hadi ya :( bende öyle düşünüyordum 2 yıllık bitiren bi arkadaşım bu işlemi yapabildiklerini söyleyince araştırmak istedim tşkler.. aöf e bile girmek zorya napcaz bilmem :/

Tepki Skoru
1
ya arkadaşlar bir sorum olucak açıköğretim okul öncesi öğrt. kazandıktan sonra normal örgün eğitim gibi üniversitelere gidip ders alabiliyormuyuz belirli yerlerden örneğin ankarada oturuyorum ben bölüm gazi de ve ankara üniversitesinde var oraya gidip derslere girebilirmiyim? bilen varsa söyleyebilirmi cvbı

Tepki Skoru
0
bulundugun sehırdekı unıversıteye ıdıp derse gıren hocalarla konusman gerekıyo canım eger hocalar kabul ederse derslere gırebılıysun oyle yaparsan daha ıyı olur sonucta hocalardan derslerı dınlemek daha guzel olur

Tepki Skoru
1
tşkederim sorumu cvpladığın için bende öyle bir hakları olduğunu sanıyordum demekki gidip görüşmek lazım. Hayırlısı inşallah sonuçlar bir gelse, inşallah iyi olur:)

Tepki Skoru
0
Merhaba partime önce teşekkür ederim sorumu cevaplandırdığın için.benim arkadalım 3.sınıfa geçti,aöf okuyor,o derslere gidiyor,eskişehirde yaşıyoruz tabi,o örgün sınıfına giriyormuş,ders hocalarından izin alıp,ayrıca sınıf yok demişti okul öncesi bölümünün,istediğin derse girebiliyormuşsun,hatta o örgünde okuyan kızlar birşey bildikleri yokmuş,arkadaşım sunumu yapmış,şaşırmışlar.onlar bilmiyormuş,benim bildiğim kadarıyla böyle,tabiş okuyan arkadaşlar daha net bilirler.bende bu sene aöf okuyacağım inşallah...
genelde bu sitede soruları cevaplarlar görmemişlerdir sen eskişehirde mi oturuyosun örgün değilde aofnin derslerinin verildiği ayrı bir bina var mı okuloncesı ogretmenlıgının aö nün derslerinin verildiği ? insllh gırersın bolume cvp ıcın sagolasın labrador

Tepki Skoru
0
bildiğim kadarıyla aöf okul öncesi öğretmenliği bölümü sadece uzaktan eğitim. bazı bölümlerde anadolu üniversitesine gidip bazı dersleri örgün eğitimlerle görebiliyormuş. ama bizi bölüm uzaktan eğitim.

Tepki Skoru
0
Rica ederim parttime,evet bende eskişehirde oturuyorum bahsettiğim arkadaşımda,şimdi şöyle aöf derslerinin verildiği ayrı bir bina,sınıf yokmuş,bende sormuştum bunu,eğitim fakültesinin binasında örgünlerin eğitim gördüğü sınıflara misafir gibi giriyormuşsun istediğin derse,hocadan izin alıp tabi,aöf okul öncesi için ayrı bir bina,sınıf yokmuş.evet zerrin öyle,örgünlerle birlikte girebiliyorsun bizim bölüm için olabiliyormuş,sende sağol parttime inşallah...

Tepki Skoru
0
slm...bn meslek liseli son sınıf öğrencisiyim bu sene kpss sınavına bi de öss ye gircem...açık öğretm ve normal ünv.arasında ne fark var merak ediyorum .ona göre tercih yapcam.bi de açık öğretim okul öncesi öğretmenliği için hangi puan tütünden girmem lazım...şimdiden tşk...

Tepki Skoru
0
Selam açıköğretimden örgünden farkı derslere girmende zorunluluk yok,uzaktan öğretim yani,anadolu üniversitesinin sitesinden açıköğretim kısmından geniş ayrıntılar alabilirsin.çok şey var çünkü söylenecek,açıköğretim okul öncesi bölümü söz-1,ea-1,say-1 puan türlerinden alıyor,hangi puan türündeki puanın yüksekse o baz alınır.burda aöf okuyan arkadaşlar farkı daha geniş açıklama yaparlar..en iyi okuyan bilir çünkü...

Tepki Skoru
0
Valla tebrik ederim hüsna eylül çok güzel açıklamışsın,dediğim gibi okuyan daha iyi biliyor içinde bulunan bilir,bende kendi adıma teşekkür ederim.bende teslim etim tercihleri aöf olur inşallah,eline sağlık.sağolasın.

Tepki Skoru
0
Çok şükür yerleştim aöf ye.peki ben burs,kredi,katkı kredisi başvurusu yapabilir miyim,açıköğretimliler için böyle bir şey var mı?

Tepki Skoru
0
hüsna eylül iyi ki de açıköğretim fakültesi gibi bi imkan var yoksa asla örgün eğitimde okuma gibi bi lüksüm olmayacaktı yani okuyamayacaktımmm.

Tepki Skoru
0
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bng_tlg,ben çalışmayı düşünüyorum demek burs alamam,vermezlerse başvurmayayım o zaman,emeğine sağlık,sağolasın.

Tepki Skoru
0
Benim bi sorum,bilen vardır belki derslere gidenlerden.şimdi fakülteye derslere gittiğimiz zaman anca üç dört dersimiz aynı örgünlerle peki bizde anne çocuk sağlığı,beslenme ve ilkyardım dersi var 1.sınıfta ama örgünlerde bu ders hem Anne-Çocuk Sağlığı ve İlkyardım adıyla 1.sınıfın 2.döneminde hem de Anne ve Çocuk Beslenmesi adıyla 2.sınıfın 1.döneminde var.açıköğretim için ikisini birleştirmişler de,ben 2.sınıfların dersine de girebilirmiyim ki?,1.sınıf olacağım bu sene sadece örgün 1.sınıfların derslerine mi girebilirim ki,okuldaki hocalardan daha ayrıntılı bilgi alırım ama şimdi merak ettim:)yanıtlayan olursa sevinirim...

Tepki Skoru
0
Genel olarak da bizim okuduğumuz sene göreceğimiz dersler örgünde üst sınıfarda ya da alt sınıflarda ise o derslere girebiliyormuyuz acaba?

Tepki Skoru
0
Bng_tlg benim bi arkadaşım derslere gidiyordu,duydum gidenleri de kesin alıyorlar diye duydum,akademik danışmanlık hizmetini biz alamıyoruz görüldüğü üzere bizim bölümle ilgisi yok bunların,ama şöyle birşey de var ki ders hocası neden almasın ki,sen istekli,öğrenmeye azimli göründükten olduktan sonra alırlar bence.ben emin değildim böyle bir hakkımız olup olmadığı konusunda.öğretim görevlilerin peşini bırakmayacağız demek:))ben derslerimi yüksek tutmak niyetindeyim,derslere gitmenin bana faydası olacağını düşünüyorum.açıklaman için teşekkür ederim,

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle