Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
ben aöf 2. sınıf öğrencisiyim bir konuda bilginizi almak istiyorum. biz açık öğretim öğrencisiyiz ama bazı okullarda bölümümüz derslerine girebiliyormuşuk bu okullar hangileridir nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim..

Tepki Skoru
0
Ben son sınıftlardaki arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyordum,3. ve 4.sınıfta stajlar kaç gün ya da saat oldu,derslerle birlikte onlarda değişmiş sanırım,meslek lisesinde 2.sınıfta 1 gün,3.sınıfta 3 gün yapmıştım ben,stajlar lisedekinden az diye diye duydum doğru mu?

Tepki Skoru
0
ben aöf 2. sınıf öğrencisiyim bir konuda bilginizi almak istiyorum. biz açık öğretim öğrencisiyiz ama bazı okullarda bölümümüz derslerine girebiliyormuşuk bu okullar hangileridir nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim..
Bu şekilde bölümümüzün dersleri verilmiyor ama hocalarla konuşup girenler vardı...

Tepki Skoru
0
Ben son sınıftlardaki arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyordum,3. ve 4.sınıfta stajlar kaç gün ya da saat oldu,derslerle birlikte onlarda değişmiş sanırım,meslek lisesinde 2.sınıfta 1 gün,3.sınıfta 3 gün yapmıştım ben,stajlar lisedekinden az diye diye duydum doğru mu?
Haftada bir tam gün hala sanırım gün olarak değilde hafta olarak bir değişiklik oldu 3ler zaten 24 hafta yapıyordu 4 ler 12 haftaydı şimdi 4 lerinki de 24 oldu diye biliyorum. Evet üniversitedeki staj lisedekinden az.

Tepki Skoru
0
Naughty,hızlı cevabın için teşekkür ederim:),aslında tam tersi olması lazım üniversite eğitimi daha önemli,son sınıflarda stajların çok azzzz olduğu aşikar....

Tepki Skoru
0
Rica ederim. Son sınıfa geçince öyle demeyeceksin kpss olacak dersler olacak bir de staj çok yoğun oluruz sanırım... Lisedeki gibi olmasını istemezdim açıkcası gözlemden başka bir eksiğimiz kalmadı artık mezun olunca teorik olarakta uygulamalı olarakta gayet donanınmlı olucaz merak etme :)

Tepki Skoru
0
3.sınıf stajı haftada 1 tam gün 24 haftadır.
4.sınıf stajı yine haftada 1 tam gün 24 haftadır (12 haftadan 24 haftaya çıkarıldı)
4.sınıfta ayrıca bu yıl ilk kez uygulanacak THU var.Yani Toplum Hizmetleri Uygulaması...
Teşekkür ederim Tuba,ama toplum hizmet uygulamaları derken orda nasıl bir uygulama olacak ki ,görende beni 4.sınıf olacak zanneder meraklıyım da azıcık:))

Tepki Skoru
0
Rica ederim. Son sınıfa geçince öyle demeyeceksin kpss olacak dersler olacak bir de staj çok yoğun oluruz sanırım... Lisedeki gibi olmasını istemezdim açıkcası gözlemden başka bir eksiğimiz kalmadı artık mezun olunca teorik olarakta uygulamalı olarakta gayet donanınmlı olucaz merak etme :)
Ben kpss ve dersleri soyutlayarak demiştim:)onlarda var evet,ama öğrendiklerimizi pekiştirme açısından iyi olur bence azıcık artması,ama evet haklısın galiba bi düşününce son sınıfta bu dediklerimin tam tersini derim artık:))şimdi rahatım,ben belki uzak kaldığım için çokkk özledim ondandır:)

Tepki Skoru
0
iyiki mezun olmuşummm.. 4. sınıfta 24 hafta staj çekilmezdiii. kolaylık versin allah sizlere de..

Tepki Skoru
0
iyiki mezun olmuşummm.. 4. sınıfta 24 hafta staj çekilmezdiii. kolaylık versin allah sizlere de..
zerrin 4. sınıfın stajı 24 hafta olduğu nerde yazıyo.açıköğretimin duyurular bölümünde öyle bişey yazmıyo.moralim bozuldu şimdissaassrrre

Tepki Skoru
0
1.sınıf olduğum için ikide bir soru soruyorum kusura bakmayın:)sorum:mesela ara sınavdan 70 final sınavından 80 aldık diyelim ortalama 77 oluyor,peki bütünleme sınavına girip ortalamayı yükseltme şansımız var mı ,yoksa sadece 50 nin aşağısında kalanlar mı girer bütünlemeye?lisede de hiç girmedim,bütünlemeler hakkında bilgim yok da...

Tepki Skoru
0
1.sınıf olduğum için ikide bir soru soruyorum kusura bakmayın:)sorum:mesela ara sınavdan 70 final sınavından 80 aldık diyelim ortalama 77 oluyor,peki bütünleme sınavına girip ortalamayı yükseltme şansımız var mı ,yoksa sadece 50 nin aşağısında kalanlar mı girer bütünlemeye?lisede de hiç girmedim,bütünlemeler hakkında bilgim yok da...
Böyle bir şey yok arasınav ve yılsonu sınavının ortalaması 50 den düşük olursa yani başarısız sayılırsan bütünlemelere girebilirsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben şuanda okul öncesi öğretmenliği 1.sınıfta okuyorum..seneye türk halkoyunları bölümüne girmek istiyorum özel yetenekle alıyor..össde barajı geçme zorunluğu var..ben türk halkoyunları bölümüne kabul edilirsem açıköğretimden kaydım siliniyomu yoksa hiçbir etkisi olmuyo hem açıköğretimde okuluma devam edip hemde türk halkoyunları bölümünde okuyabiliyormuyum..yardımcı olursanız çok sevinirim..benim için çok önemli...

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 sorum olacak aöf.1. sınıfa başladım yardımcı kitap almam gerek diolar sizce alimmi ve biz derslere fakültede girebiliyormuyuz tşkkr

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 sorum olacak aöf.1. sınıfa başladım yardımcı kitap almam gerek diolar sizce alimmi ve biz derslere fakültede girebiliyormuyuz tşkkr
1 Alman gerekmiyor tercih meselesi ben sadece okul kitaplarından çalışıyorum artık.
2 Hocalarıyla anlaşırsan üniversitelerin girersin ama bizim bölümün dersleri açılmıyor aöfliler gelip derse girsin diye.

Tepki Skoru
0
merhaba ben açık lise 3 üncü sınıftayım ayrıca yine acık lise çocuk gelişimiminede kayıt yaptırracam halk egitimi müdürüyle görüşmemde bana haftada 2 gün yüz yüze egitim yapacagımı söylediler. okul bittikten sonra bana getirisi ne olur iş bulma olanagım ne olur. bu bölümü okuyan varsa bana bilgi verebilirmi birde egitimler zormu masraflımı yıllık ne kadar masraf oluyo burda okuduguma göre masraf oluyomuş. gerekli bilgi verirseniz teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle