Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
özlemgüler' Alıntı:
arkadaşlar birşey soracağım 4. sınıfı okuyorum şimdi bizim hocamız biz 6 hafta uygulama yapıyoruzya uygulama yapmadağımız haftalardada ayrı plan yapacağımızı söyledi ee peki ayrı plan yazarsak çocuk gözlemlerini kendi planımızamı yoksa o hafta uygulama yapan arkadaşamı göre yapacağız kafam karıştıda

arkadaşım 6 haftalık değil 12 haftalık plan yapacaksınız 12 haftalıkta gözlemin olacak! etkinlikleri bölmelisiniz aynı planı yaparsınız yada ayrı olur ama 2nizinde ogün planı olacak yani dosyanda olacak!

Tepki Skoru
0
merhabalar ben 3.sınıf ögrencisiyim ve staj dosyasının ellemi yoksa bilgisayar çıktısı şeklindemi yapılacagı konusunda bi bilgi almak istiyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşım şimdiden sana başarılar diliyorum. Benim aldığım duyumlara göre bundan sonra bütün staj raporları elle yazılacakmış. Buna 4. sınıflarda dahil. Nedeni ise internetten indirilen hazır staj raporların engellenmesi ve kopyanın önüne geçilmesiymiş.

Tepki Skoru
0
arkadaslar 2.sınıfım alttan antomım var bu yılda vermezsek diğerlerını versekte 3.sınıfa gecemıyomusuz oylemı oluyo sıze danısmak ıstedım

Tepki Skoru
0
evt 2. sınıfın derslerinden geçsende 1. sınıftaki anatomiden eğer geçemezsen sınıfta kalırsın yani anatomiyi geçemeden 3. sınıfa geçemezsin.

Tepki Skoru
0
tesskurederım neysekı ıyı gectı bakalım noğlcak

Tepki Skoru
0
:36_13_3:dersleri kendimiz çalışmak zorundayız sadece bize 5 soru  veriliyor sonra çalış kodaman kitapları kendi başının çaresine bak deniliyorrr ....ya ben bunu anlamıyorum bizim bölümümüz diğer bölümlerden neden ayrı tutuluyor işletme ve iktisat fakültelerinin  geçmiş yıllarda çıkan soruları her yerde var ayrıca kurslar ,kitaplar  yararlanabilecekleri herşeye bütün kaynaklara sahipler ama biz okul öncesi öğrencileri elimizdeki kalın kitaplarla çalışıyoruz bilgilerimizi sınamak için bize sundukları test sayısı 5 i geçmiyor hiçbir yerde bizim için  özel kurslar  yardımcı kitaplar yok  sadece kitabı çalışarak olmuyor bu nasıl adaletsizlik üvey evlat  muamelesi görüyoruz

Tepki Skoru
0
--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Hocam. Ben Açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum 4. sınıfa geçtim. 2 sene usta öğretici kadrosuyla çalıştım. Ancak bu sene okuyanların çalışmalarınamahkeme kararıyla yasak konulduğu hakkında bir duyum aldım. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar

Tepki Skoru
0
teşekkürler başlık için gobben ama ben burayı görmemiştim başka bi yere soru yazdım halbuki burayı açsam cevabı varmış ...:((

Tepki Skoru
0
arkadaşın biri ders kredilerimizi yollamış ama anlamadım toplam kaç kredi lazım geçmemiz için...benim çoğu notum sınırda.:((

Tepki Skoru
0
kredi ne yaa anlamadımki ben açıkça yazki kübracım sana yardımcı olalım

Tepki Skoru
0
merhaba ben mezun oldum darısı diğerlerinin başına ben staj yerimden çektiim allah size çektirmesin aman kimin dr ufuk ege ye çıkarsa değiştirsin ama ebru hocaya hakksızlık olmasın ben şey sormak istiyorum diplomada resim olcakmı

Tepki Skoru
0
a.ö.f.2007 mezunuyum daha önce hiç görev almadım bize sertifika gerekiyormu

Tepki Skoru
0
slm.bu sene stajda çok zorluk yaşadım.benim koordinatör öğrt. sibel hanımdı. beni sabah ve öğle sınıflarına stajer olarak yolladı.sabahki sınıfım 4 yaş öğleden sonraki 5 yaştı.bi de tam güne çevrilmiş vaziyette hazırlayacaksınız dosyayı dediler.benim asıl girmem gereken sınıfım tam gündü.yarım gün olunca bütün planlar,etkinlikler alt üst oldu. sabahki sınıfa ayrı etkinlik öğlenki sınıfa ayrı etkinlik hazırlamak zorunda kaldım.2 öğretmen gözledim.etkinlik saatleri de tam gün olunca değişti.kafamdan yazdım.üstelik yapmadığım şeyleri de yaşamış gibi yazarak dosyamı teslim ettim.altına benim uygulama öğretmenim olarak sibel hanımı yazdım ve imzaladı.hem de beni görmeden.4. sınıfta da böyle bir uygulama olursa şikayet etme hakkım var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomayı ne zaman alcaz bir bilgisi olan var mı. daha uygulama notları açıklanmamış.

Tepki Skoru
0
merhabalar ben 2007 öss'ye girdim.söz1 den 331 puan aldım ea'dan da 298 aldım.2007 öss kılavuzundaki tablo 4 e baktım.aö fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümü karşısında taban puan yoktu.bu neden kaynaklanıyor.aö okul öncesi hangi puan türünden öğrenci alıyor.lütfen beni bilgilendirir misiniz?

Tepki Skoru
0
herkez bir soru sormuş,,çok özendin bende sormak istiyorum hocam :):):)

ben uludağ üniversitesi eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve 4. sınıfım,,,örğün öğretim okurken ,açıköğretimde okuna biliniyomuşşş ????
2,okul kayıtları ne zaman hocam :D:D:D

Tepki Skoru
0
kamu yönetimi??? düşünüyodum.

sizce ne olabilir yardımcı olurmusunuz???bana :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle