Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aonuçlara buradan bakabilirsiniz :)

Tepki Skoru
0
benimde 45.984 ama olmadı..hayırlısı sınavımız iyi geçsin inşş.daha iyi olacak.ben 26.hayır demiştim evet deseydim olmuştu ama kısmet..26 göze alamadım..

Tepki Skoru
0
her zamanki gibi gene sistem çöktü.ya şurda okulöncesi 600 toplamda 10bin kişi. milli eğitim bakanı facebooktaki sayfasından okulların puanını yayınlasa herkes rahatça görür , hiç bir sıkıntı olmaz ,böyle rezillikte yaşanmazdı.

Tepki Skoru
0
sayfayı açamayan özel mesajla tc gönderirse bakayım arkadaşlar

Tepki Skoru
0
HAKKARİ/YÜKSEKOVA/Ortaç Köyü İlköğretim Okulu 45.723 İYİ Mİ OLDU KÖTÜ MÜ BİLEMİYORUM.LÜTFEN ORAYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİRMİ.

Tepki Skoru
0
Okul Öncesi Öğrt
Herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz!

teşekkürler olmadı =)) oh be rahatladım gözümle de görünce..yarına allah kerim ,gelin ata binmiş ya nasip demiş değil mi arkadaşlar...umarım yarınki sınav en azından çalışıp hakettiğim kadar iyi geçsin 7 ay kursa gittim eşşek gibi de çalıştım allah çabamın mükafatını verir inşallah...ben şimdi kızımı dışarı çıkartacağım..atanan arkadaşlarımı cani gönülden tebrik eder görev yerlerinin hayırlı olmasını dilerim atanamayan arkadaşlarıma da yarınki sınavda başarılar dilerim..olacak arkadaşlar hepimiz atanacağız sadece biraz vade var demek ki..allah sağlık sıhat versin önce...

Tepki Skoru
0
van merkez yumruktepe ilköğrtm. 46.861 çok mutluyum sevinçten ağlama krizi tuttu..herkes için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende muş elçiler ilköğretim okuluna atandım. 46.615 puanım.
Okul müdürünü aradım okul şartları pek olumlu değil ama yinede gideceğim..

Tepki Skoru
0
2. tercihim olan Tokatın pazar ilçesine atandım..Çorum olmadı arkadaşlarr..65.260 herkese hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
atanan bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.darısı bizim başımıza...

Tepki Skoru
0
atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum atanamayan aradaşlarada yarınki sınavda başarılar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle