Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Apaçi dansını yaptırıcam

Tepki Skoru
3
Herkese selammm....Daha önce 23 Nisan gösterisiyle ilgili yaşadığım kararsızlıktan bahsetmiştim.kız,erkek sayısının eşit olmamasından,ekonumik sıkıntılardan dolayı masraflı bir gösteri düşünmediğimden,vs...ve birçok arkadaş,çok güzel fikirlerini paylaşmıştı.herkese çoook teşekkür ederim.Bugün ne yapacağıma karar verdim : son zamanlarda çok revaçta olan apaçi dansını yaptırıcam :) bu belki çok ilginç değil ama çocuklar robot hareketleriyle ve kostümleriyle ( kollarına ve bacaklarına takmak için fon kartonlarından rulo yapıp,üstünü aliminyum folyoyla kaplıcam.kafalarına da kartondan baş yapıcam,vs... ) giricekler sahneye.bu arada müzik çok yavaş olucak...yavaş yavaş ritm artıcak ve asıl apaçi müziği başlıcak,çocuklar kol ve bacaklarındaki ruloları atıcaklar kenara vee başlıcaklar dansa :)

ayrıntısız,basit ama zevkli olucak diye düşünüyorum ve masrafsız :)

Tepki Skoru
0
çok güzel öğretmenim videosunu izlemek için şimdiden sabırsızlandım:)

Tepki Skoru
3
teşekkürler Aslıhan hocam,zaten eşimi görevlendirdim şimdiden :) çekimleri o yapacak,izleriz :)

Tepki Skoru
0
o zaman kolları sıvamaya başlama vakti gelmiş hocam:))Allah kolaylık versin biz de başladık çalışmaya..

Tepki Skoru
3
aynen öyle hocam,teşekkürler ;) hepimize iyi çalışmalar :emot126:

Tepki Skoru
0
Ben de merakla bekliyorum gerçekten. Eminim çok güzel olacaktır.

Tepki Skoru
3
teşekkür ederim selvi hocam....ortaya da oğlumu koyucam,en hareketli öğrencim olarak :)

Tepki Skoru
0
hocam orjinal bir fikir videosunu bekliycez şimdiden kolay gelsin ...

Tepki Skoru
3
teşekkürler splender hocam ( bu nickler ne zor oluyo )

Tepki Skoru
1
Sorduğunuzda apaçi dansı demiştim ve verdiğim fikri geliştirmişsiniz anladığım kadarıyla hocam kolay gelsin şimdiden.

Tepki Skoru
3
evet hocam,teşekkürler tekrar :) her duyan beğeniyo fikrimi,inşallah herşey istediğim gibi gider...siz ne yaptıracaksınız?

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar bana çok acil 0-2 yaş grubu çocukları için oyun lazım ama kaynağı ansiklopedi ve kitaplardan olmak zorunda.. :( Yardımcı olursanız çok sevinirim :( :emot0:

Tepki Skoru
1
Bende apaçi dansı yaptırcam hocam bir de yine güncel bir şarkı var We No Speak Americano diye step gösterisi yapacağız bu şarkıda 6 kız öğrenci ile.Bir de hayde şarkısı filmdeki sahnesi ile birlikte.Bir sorun var ama ben çalışmalara başlıyamıyorum çünkü azıcık yağmur yağsa bile öğrencilerim gelmiyor bugün de öyleydi 4 kişi vardı:(

Tepki Skoru
3
Elif Hocam,biraz düşüneyim,belki bulurum....Pınar hocam,sizinki bayağı renkli geçicek o zaman :) ve maalesef benim öğrenciler de aynı,sonuçta hepsi servisle geliyor ama sanki şekerler de eriyecekler :) zaten dün okulda hiç öğrenci yoktu.bugün öğretmenler de gidemedik,kar kapatmış yollarııı :(

Tepki Skoru
1
İyi ki bizim buralara kar yağmıyor hocam:) 1-2 hafta sonra yaz gelir bizim buralara zaten bakalım o zaman nası gelmiyorlar:)

Tepki Skoru
0
bende iki üç gösteri yapıcam sabah kalktım erkenden diye grup şurubun şarkısı :) diğeri dik dur dik dur kardeşim :) diğeri de tık dedi kapı kaynnanam geliverdi diye gösteri inş kafamda bunlar var ama kar yağmasa günneş açsa ve öğrencilerim okula gelse :emot158: çalışacağız allah utandırmasın hepimizi :emot148:

Tepki Skoru
0
videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.hemencecik eklemeyi unutmayın lütfen:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle