Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aralık 2010 formu yayında fakat puanlar yok!

Tepki Skoru
0
barii başvuru süresinide paralalinde uzatsınlar bizim bebegimiz var milli eğitim sıra dolu olur bu karda kışta rezil edercekler milletii süreyi değiştirmiyorlarbence tükürdüklerini yalamamak için çünki yarınatamalar bitince biz dediğimiz tarihte yaptık sözümüzü tuttuk derler.yazık olan bekleyene

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar abbas güçlünün sayfasında 30.000 sözleşmeli alınacak gibi bi takım duyumlar varmış. Umarım doğrudur ve bu kadar rezilliğe değer.. gönlünüzce olsun herşey

Tepki Skoru
0
bence bu gidişle biraz zor açıklayacaklar devletin 5 yıllık kalkınma planını geçti valla görende derkii sözleşmeli değilde kadrolu alıyorlar ondan bukadar ince eleyip sık dokuyorlar

Tepki Skoru
0
Vazgeçtim artık bakmıyorum. 3 gündür deli oldum internetin başında

Tepki Skoru
0
zart diye iki dakikada geceyarısı yasa çıkartan sevgili yöneticilerimiz başarıp da bir klavuzu yayınlayamadı bu kadar insanı çaktı ya bilgisayar başına sözün bittiği yer burası olabilir mi arkadaşlar!

Tepki Skoru
0
lim 10 arkadaşım beni aydınlatır mısın şu alımlarla ilgili , panım 48
arkadaşımklavuzu verdiler fakat taban ve kontenjan verilmedi henüz...herkes patlama noktasında bu yüzden...tablo kısmı boş altında da milli eğitim açıklarla alakalı çalışmasını tamamlayınca tablo açıklanacak yazıyor ama ne yazık ki dünden beri tık haber yok....durum bu....

Tepki Skoru
0
=)) benim de 52 küsür sence benim var mı?kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler ya benimki o durum anlıyacağın...

Tepki Skoru
0
millet 60 ta kalır falan yazıyor, bence bizim işimiz yaş. oturalım, kıralım biryerimizi, ders çalışalım...
haziranda ütopik bir rakam almazsa geçen seneki gibi, hiç şanş yok..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle