Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aralık 2010 formu yayında fakat puanlar yok!

Tepki Skoru
0
başvurunun başladığı gün açıklanmıştı bizdede, bilgisayar başında sabahlamıştım duyurulduğu tarihte yayınlanacak diye.. 23 ile 29 arasında tercih yapılacaktı sanırım, 23 ünda yayınlanırsa şaşırmayın...

Tepki Skoru
0
bir milli eğitim bakanı kendi bakanlığının güvenirliğini yitirip ayaklar altına seriyorsa biz bittik demektir yani eğitim bitmiştir

Tepki Skoru
0
The page cannot be found sayfa açmıyor böyle bir yazı çıkıyor yükleme mi yapılıyor ki yine

Tepki Skoru
0
bence okulöncesini yine patlatacaklar normalde bugün başvurular başlamış olması gerekiyordu ama ses yok malesef :( oldu bitiye getirecekler ükümetin seçim sancısı başka bişi değil malesefgibi geliyorlar h

Tepki Skoru
0
yine torpillilere bir ayrıcalık nasıl yapsak dıye dusune dusune gec kalmıslardır ne olucak kpss sınav sonuclarını acıklarkende oyle yaptılar ya sıfre koymayı akıl ettıler sankı bız tclerınden tercıh yapıp yapmadıklarını yerlesıp yerlesmedıklerını gormedık burda olmayacak ama obur dunyada nasılsa hesaplasacagız BİZİ BU DURUMLARA DUSURMEYI O ZAMAN GORUCEKLER

Tepki Skoru
0
Bİzİ beklettİklerİ yeter.yazik bu mİllete.neyİ beklİyoruz kİ.aÇiklamada yok.offffff

Tepki Skoru
0
bence okulöncesini yine patlatacaklar normalde bugün başvurular başlamış olması gerekiyordu ama ses yok malesef :( oldu bitiye getirecekler ükümetin seçim sancısı başka bişi değil malesefgibi geliyorlar h
hocam okulöncesi patlamazda bu gidişle millet nimet hanımı çok fena patlatacak avukattan bakanın olacağı bu işte git işini yap sen ne anlarsın milli eğitimden gördük yaptıklarını

Tepki Skoru
0
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.kul hakkı yiyenin yeri yoktur öbür dünyada sen hakkımızı yemeye devam et hanoım efendi bunların hesabını öbür tarafta çokkkkkkkkkkkkkk güzel bir şekilde vercen nasılsa...

Tepki Skoru
0
Hey büyük Allahım ...saat oldu 19.15 . Hala yok. Birisi meb dekileri uyandırsın:emot21:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar niye öyle diyosunuz bakın lütfettiler kılavuzu yayınladılar ne kadar emek harcadılar o boş kılavuzu yayınlarken... biizm ne kadar çabalıyor sevgili meb.
eee.. bizim kılavuzum meb olduktan sonra ..................

Tepki Skoru
0
acıkçası okulöncesı alanında alım çok olur dıye dusunuyorum.soylenenlerde haklısınız ama bıraz daha sabır bence...yenı yıla atanmıs olarak girmem ve girmeniz dileğiyle..

Tepki Skoru
0
amin hocam inş.benim anlamadıgım hala puanlar boş ve şu yazıyor
İ
L MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMA TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR il milli egitm ne yapıyorki anlamdım cahilligime verin arkadaşlar :)))

Tepki Skoru
0
amin hocam inş.benim anlamadıgım hala puanlar boş ve şu yazıyor
İ
L MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMA TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR il milli egitm ne yapıyorki anlamdım cahilligime verin arkadaşlar :)))
hiçbir halt yedikleri yok hocam varsa da adamlarını yerleştirme işlemleri vardır onları tamamlamaya çalışıyorlardır.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu an sözleşmeli öğretmenlerin eş özrü tayinleri yapılıyor boşalan pozisyonlar belirlencek sonra siz başvuru yapacaksınız.. lim 10 arkadaşım susurluktamısın bana eş özründen mehmetçik i.ö.o çıktı nasıl bir okul bilgin varsa paylaşırmısın şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
EŞ ÖzÜr durumu atamasi bugunmu yapiliyor?iyide bunlar bilmiyorlarmi eŞ Özur durumu atamasinin zamanini ne zaman bitecegini ya yok ya yine kendi adamlari icin yeni sistem gelistiriyorlardir nasil caktirmadan alsak diye

Tepki Skoru
0
boşuna beklemeyin arkadaşlar!bugün ayın 22si,meb de 23ünde açıklıcaaaz denilmiş.bu iş yarını da diğer günü de kapsar.biliyorsunuz ki kpss açıklanırkende puan açıklaması yapılırkende aynısı olmuştu.hep 1-2 gün sonrasına geliyo...ben bilerek bakmamıştım.biraz önce açtım ama hüsranla sonuçlanmadı benimkisi çünkü zaten ümit etmiyordum.hakkımızda hayırlısı inşallah arkadaşlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle