Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aralık sözleşmeliler eğitim gideri parası alıyorlarmı?

Tepki Skoru
0
tüm gün ve yarım gün sözleşmeli öğretmen ücretleri arasında ne kadarlık bir fark oluyor bileniniz var mı? sanırım ek ders sayısı fazla olduğu için daha yüksek oluyor maaşlar, öyle mi?

Tepki Skoru
0
tüm gün ve yarım gün sözleşmeli öğretmen ücretleri arasında ne kadarlık bir fark oluyor bileniniz var mı? sanırım ek ders sayısı fazla olduğu için daha yüksek oluyor maaşlar, öyle mi?
yarım gün çalışanlar 6 saat tam günler 8 saat derse giriyor. yani 8 saat olarak kabul ediliyor. haftada 40 saat ettiği için 10 saat fazla ek dersi var tam günün. bu da ayda 40 saat ediyo. 10 saate 1 saatten 44 olarak hesaplanır. 44*5.68=249.92 yani 2009a göre 250 lira fazla alıyo sözleşmeli. kadrolu tam gü ise 300 lira fazla alıyo. 2010da ek ders ücretleri de maaşla birlikte artacağı için sözleşmeli 260 lira falan fazla alır.

Tepki Skoru
0
15 ocağa kadar değil 15 ocaktan itibaren!!! ayrıca bananee yaaaa.... ister versinler maaşınızı ister vermesinler. kendinizi ayarlayın diye söyledim. keyfiniz bilir. hayat yaşandıkça öğrenir.. yaşa ve gör...
yaw sananeyse niye cevap veriyorsun,okuma geç.Buğün milli eğitime gittim bana dedikleri ocak 15 te alacaksınız dediler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çift maaş falan yok 1maaş ve 15 günlük fark alcaksınız ayrıcaegitim gideri sadece 30 eylülden önce başlayanlara veriliyo siz alamazsınız ona göre hazırlayın kendinizi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar boşverın şu alınıyormu bu alınıyor mu ne gerek var ya başlayınca görcez zaten ne kaldıkı.birbirinizi kırmaya hiç gerek yok ben hiç umursamıyorum atanmışımya ona bakıyorum bu ayın 15 mi geleck ayın 15 mı görcez ailenızden para alın o kadar dert degildir ...grşşş

Tepki Skoru
0
göreve 15 inden önce mi 15inden sonra mı başlicazzz??????????

Tepki Skoru
0
çift maaş diye bişey yok memurlar ilk önce maaş alır sonra çalışır sizde ayın 15 ine kadarki maaşınızı alcaksınız kırtasiye ve yolluk yok birde tam maaş ek ders 2700 falan alırsınız

Tepki Skoru
0
göreve 15 inden önce mi 15inden sonra mı başlicazzz??????????
dün sözleşme yenilerken özellikle sordum sivas mem'de. kadrolular 15inde işlemleri yaptırdığında göreve başlamış sayılıyorlarmış ve maaşları peşin ödenirmiş şubatı beklemezlermiş.
sözleşmeliler içinde 14ünde gelsinler işlemlerini yapalım 15inde göreve başlarlar ama maaş şubata kalır dediler. işlemleri 14ünde yaparım diyen mutemet yalnız haberiniz olsun. mem sözleşme yaparmı 14ünde onu bilmiyoum. ama 14ünden önce mutemet de işlem yapamam diyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle