- Tepki Skoru
- 0
tüm gün ve yarım gün sözleşmeli öğretmen ücretleri arasında ne kadarlık bir fark oluyor bileniniz var mı? sanırım ek ders sayısı fazla olduğu için daha yüksek oluyor maaşlar, öyle mi?
yarım gün çalışanlar 6 saat tam günler 8 saat derse giriyor. yani 8 saat olarak kabul ediliyor. haftada 40 saat ettiği için 10 saat fazla ek dersi var tam günün. bu da ayda 40 saat ediyo. 10 saate 1 saatten 44 olarak hesaplanır. 44*5.68=249.92 yani 2009a göre 250 lira fazla alıyo sözleşmeli. kadrolu tam gü ise 300 lira fazla alıyo. 2010da ek ders ücretleri de maaşla birlikte artacağı için sözleşmeli 260 lira falan fazla alır.tüm gün ve yarım gün sözleşmeli öğretmen ücretleri arasında ne kadarlık bir fark oluyor bileniniz var mı? sanırım ek ders sayısı fazla olduğu için daha yüksek oluyor maaşlar, öyle mi?
yaw sananeyse niye cevap veriyorsun,okuma geç.Buğün milli eğitime gittim bana dedikleri ocak 15 te alacaksınız dediler.15 ocağa kadar değil 15 ocaktan itibaren!!! ayrıca bananee yaaaa.... ister versinler maaşınızı ister vermesinler. kendinizi ayarlayın diye söyledim. keyfiniz bilir. hayat yaşandıkça öğrenir.. yaşa ve gör...
dün sözleşme yenilerken özellikle sordum sivas mem'de. kadrolular 15inde işlemleri yaptırdığında göreve başlamış sayılıyorlarmış ve maaşları peşin ödenirmiş şubatı beklemezlermiş.göreve 15 inden önce mi 15inden sonra mı başlicazzz??????????