Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar,sözleşmelilerin tekrar sözleşmeli tercih yapabilmesi için dilekçe versek..

Tepki Skoru
0
arkadasım sana bir çift lafım olacak!!
senın adında anlaşıldıgı üzere hayat bayram olmaz herzaman!
ne demek tekrar sözleşmeliye basvursak.. kimbilir bulundugun o konuma nasıl ve ne sekillerde geldin ve suan da bulundugun yeri begenmiyorsun hakkını aldın ve sıranın tekrar sana gelmesini beklemeilisin senın durumda olmak ısteyen binlerce arkdasımız var vede ihtiyaç sahibi üstelik sense şimdi kalkmış aynı konumda olmaya hak kazanmış binlerce arkadasın hakkına göz dikiyosun vede bunu utanmadan yazıyorsun aslında söylenecek cok sey var ama dahası kalsın...
bu kadar bencil ve ac gözlü olmayalım lütfen ve bunu okul öncesşi tertemiz cocuklarımıza empoze etmeyelim....

Tepki Skoru
0
arkadasım sana bir çift lafım olacak!!
senın adında anlaşıldıgı üzere hayat bayram olmaz herzaman!
ne demek tekrar sözleşmeliye basvursak.. kimbilir bulundugun o konuma nasıl ve ne sekillerde geldin ve suan da bulundugun yeri begenmiyorsun hakkını aldın ve sıranın tekrar sana gelmesini beklemeilisin senın durumda olmak ısteyen binlerce arkdasımız var vede ihtiyaç sahibi üstelik sense şimdi kalkmış aynı konumda olmaya hak kazanmış binlerce arkadasın hakkına göz dikiyosun vede bunu utanmadan yazıyorsun aslında söylenecek cok sey var ama dahası kalsın...
bu kadar bencil ve ac gözlü olmayalım lütfen ve bunu okul öncesşi tertemiz cocuklarımıza empoze etmeyelim....
bu kadar ağır konuşmanı gerektiren nedir anlamadım..kimin hakkına göz dikmişim? sadece ben atanayım benim olsun mu diyorum? yüksek puanlarla giden sözleşmelilerin hakkı yenmedi mi yeterince?burda herkes adına konuşup araştırıyoruz herhalde..lütfen sakin olmasını bil.. ve hakarette etme!!!

Tepki Skoru
0
Senİnle polemİge gİrmİcem Şunuda sÖyleyeyİm belkİ sanalda olsa hayatinda taniyabilecegİn en sakİn ve en anlayiŞli İnsanimdir...bu arada sana haksisliga ugramadin demİyorum haklisin ama sadece Şunu sÖylÜyorum kendİnİ o İnsanlarin yerİne koy ve sana yapilmasindan hoŞlanmadigin bu haksizligi bİ baŞkasini haksizliga ugratarak Çikarmaya ÇaliŞma....
Nokta..

Tepki Skoru
0
bu kadar ağır konuşmanı gerektiren nedir anlamadım..kimin hakkına göz dikmişim? sadece ben atanayım benim olsun mu diyorum? yüksek puanlarla giden sözleşmelilerin hakkı yenmedi mi yeterince?burda herkes adına konuşup araştırıyoruz herhalde..lütfen sakin olmasını bil.. ve hakarette etme!!!
Kimin hakkına göz dikmişim diyorsun ama tüm atanamayanların hakkına göz diktiğininin farkında değilsin sanırım. Sen şuan hali hazırda sözleşmeli öğretmensin ve tekrar aynı haktan faydalanmak isteyerek atanamamış öğretmenlerle atanma yarışına girmeye çalışarak onların önünü kapatmış olacaksın... lütfen mantıklı akılcı isteklerde bulunun.. bu kadar akıl dışı bir istek olamaz olmamalı.. biraz oturun halinize şükredin bu ne doyumsuzluk anlamıyorum. ben bütünleme mağduruyum ağustos atamasına başvuramıyorum, sözleşmeli atamaya yetişecek miyim o bile belli değil ve bu beni çok üzüyor.. bazıları da kalkmış faydalandığı haktan tekrar faydalanmak istiyor valla yazık ya...

Tepki Skoru
0
okulöncesi2004
cok güzel söyledin zira ben daha fazla konusmak ıstemedimi belirtmiştim yukardaki yazımda... sanada bişiler söylemek istiyorum büt magduru oldugunu biliyorum ama ınan hersey kısmet siz yetişmeseniz bile bi ara atamayla yine olabılecek bi atama yeterki kısmetinde olsun... kısmetse gelir çinden yemende kısmet degilse ne gelir elden.... o acıdan üzme kendini....

Tepki Skoru
0
okulöncesi2004
cok güzel söyledin zira ben daha fazla konusmak ıstemedimi belirtmiştim yukardaki yazımda... sanada bişiler söylemek istiyorum büt magduru oldugunu biliyorum ama ınan hersey kısmet siz yetişmeseniz bile bi ara atamayla yine olabılecek bi atama yeterki kısmetinde olsun... kısmetse gelir çinden yemende kısmet degilse ne gelir elden.... o acıdan üzme kendini....
evet herşey kısmet... kısmette yok ise ne kadar da çabalansa boş aslında bişiler için çırpnıyorum ama ne olur bilemiyorum...
bir de böyle atanmış ve halen doyumsuzluk yaşayanları görünce de üzüntüm daha da artıyor koca bir yılım gidecek belki de ve ben onların yerinde olmak için neler vermezdim şuan.. :(:(

Tepki Skoru
0
evet herşey kısmet... kısmette yok ise ne kadar da çabalansa boş aslında bişiler için çırpnıyorum ama ne olur bilemiyorum...
bir de böyle atanmış ve halen doyumsuzluk yaşayanları görünce de üzüntüm daha da artıyor koca bir yılım gidecek belki de ve ben onların yerinde olmak için neler vermezdim şuan.. :(:(
hocam dua et yetişirsin umarım ama bak kısmetinde varsa gerçekten olur yoksa ne yaparsak yapalım olmuyor 2 tercihimde hep işaretlemiştim nereye atanırsam gidicem diye ama son atamada evlendim yeni diye işaretlemedim puanlar düştü yani tamamen kısmet yaşanacaksa zaten yaşanacak ama olmayınca olmuyor

Tepki Skoru
0
Pekii,polemiğe girmeyeyim.Yaşayın görün ne diyim.Zaten hepiniz atanacaksınız Allah ın izniyle.Ben size atanmayın demiyorum.Yerinize göz diken de yok.Benden açılan yeri yine kim dolduracak siz tabikii..Aman mubarek gün gerildiğinize değmez.Zaten orucun ağırlığı ve atama telaşı üzerimizde.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Tepki Skoru
0
arkadaşalr istifa edin. ben öyle yaptım oh iyikide yapmışım. doğudan kurtuldum batıya atandım. hem de kata kata düşük puanla

Tepki Skoru
0
arkadaşalr istifa edin. ben öyle yaptım oh iyikide yapmışım. doğudan kurtuldum batıya atandım. hem de kata kata düşük puanla
tebrik ediyorum canım arkadasım valla helal:))
yok bu ARKADASLAR HEM SÖZLESMEYİ MUHAFAZA EDİP HEMDE ATANAMAYAN ARKADASLARIN ÖNUNE GECMEK İSTİYOLAR...

Tepki Skoru
0
Ya bİr gÜn gİrmedİk sİteye yİne tÜremİŞ bu bencİl İnsanalr kardeŞİm atandiĞina ŞÜkredeceĞİne hala tekrar sÖzleŞmelİ atnmadan bahsedİyorsunuz.bİzler atanamdik bİle...mÜbarek gÜn ramazan ayi İÇİndeyİz.allahÜ teala kullarina hep ŞÜkretmeyİ sÖylÜyor emredİyor.ŞÜkrÜ aksatanin bencİl davranip aÇgÖzlÜlÜk yapanin elİndekİnİ alarak İmtİhan edİyor...İyİ dÜŞÜnÜn.İyİ seÇİn cÜmlelerİnİzİ.aĞzinizdan herÇikan dua olarak gÖkÜyÜzena Çikarilip mutlaka bİr karŞilik aliyor...bunu dÜŞÜnÜn.......Öyle yorumlarda bulunun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle