Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar yazıyı okuyun!!!!

Tepki Skoru
0
aylido herzaman olduğu gibi yine süpersin yazını çok beğendim mutlaka mail atılmalı heryere teşekkürler sizede ağzınıza elinize sağlık hocam :)

Tepki Skoru
0
yarın bulunduğum ilin eğitim sen şubesine gidecem bu durumda ne yapılır öğrenecem bakalım ne diyecekler sizlerde gidin bence bi öğrenelim nedir ne değildir:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
aylido herzaman olduğu gibi yine süpersin yazını çok beğendim mutlaka mail atılmalı heryere teşekkürler sizede ağzınıza elinize sağlık hocam :)
teşekkür ederim yeliz.. sadece maille kalmayıp önemli merciilere de mektup olarak göndereceğim. şimdilik elimden gelen bu.. ne kadar olumlu sonuç getirir onu bilemiorum işte :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar adliyede çalışan bir tanıdığımdan bilgi aldım. herkes kendi bulunduğu ildeki adliyeye gidip sadece bir dilekçe ile başvuracak. avukat tutmaya yada duruşmaya çıkmaya gerek yokmuş. sadece dilekçenin sonuna sonucun yazı ile bildirilmesini istyorum yazacakmışız. idare mahkemesine başvuracakmışız. toplu şekilde başvurulması yasal değilmiş herkes kendisi dilekçe ile başvurmalıymış. çok masraflıda değilmiş damga,pul ücreti fln ortalama 25,30 lira tutarmış. ama bu şekilde hızlı sonuç alamayabilirmişiz. herkes kendi bulunduğu ilde 3-5 kişi toplanıp eğitim sen e gidip mağduriyetini dile getirmeli. sendika aracılığıyla mahkemeye verilirse çok daha çabuk ve olumlu sonuç alınırmış. biran önce harekete geçmeliyiz lütfen duyarsız kalmayın !!!

Tepki Skoru
0
Hadi arkadaşlar mail atıyoruz eğitim sene bu kursalr canımıza okucak ücretli ile doldurup bize de avcumuzu yalatacaklar

Tepki Skoru
0
bendende tam destek yazılarınızı bugün okudum şimdi birlik zamanı facede ismail koncuk sayfasını bulamadım linki varsa atarmısınız?

Tepki Skoru
0
Sırf AB ye şirin görünme Uğruna HÜKÜMETİN AB ye, OKul Öncesi EĞitim Alanında okullaşma oranını yükseltme adına verdiği sözlerin gereği yapılıyor değerli arkadaşlarım... Allah yardımcınız olsun...

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar herkes bir şeyler yapalım diyor ama hiç birşey yapılmıyo ??????????
en azından forum yöneticilerimiz bir adım atabilirlermi ,bize ön ayak olasalar ??? yoksa bizden başka herkes atanacak .LÜTFENNNNNNNNNNNNN SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİZ SİZDEN YARDIM BEKLİYORUZ!!!!!!!!! SAYGILAR,TEŞEKKÜRLER....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle