enişte duymasın sezin yanlış anlar sonra ama haklısın önce para öyle aşklar varki para yüzünden bitiyor.tabi para derken çok fazlası değil normal iki tarafı ne çıkar içine düşürsün e de muhtaç etsin..ama üstünlük aısından herzaman aşk olmalı.devir işteşimdi gerçekçi olmak lazım...artık öle bir devirde yaşıyoruzki eskisi gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef...maddi problemler herşeyi bitiriyor aşk ve sağlık gibi...o yüzden ben önce para para para diyorum...
maalesef katılıyorum.... aşıkken herşey aşılır gibi gözüküyor insana ama kesinlikle öyle olmuyor heleki erkeğin maddi sorunları varsaaa hiç olmuyorr...şunu hatırlatmak isterim erkeğin işleri iyiyse ilişkiside iyi olur.... yani para diyenlerdenim..şimdi gerçekçi olmak lazım...artık öle bir devirde yaşıyoruzki eskisi gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef...maddi problemler herşeyi bitiriyor aşk ve sağlık gibi...o yüzden ben önce para para para diyorum...
Aşk Dediğin 3 oda ßi salon kaloriferli evde olur
aşkk ..ahhh aşkkk nerdesinnnn...kzncnnt harikasın..Yaşamak için sağlık gerek
Sağlık için beslenmek gerek
Beslenmek için para gerek
Para için iş gerek
İş için azim gerek
Azim için kararlı olmak gerek
Kararlı olmak için düşünmek gerek
Düşünen,kararlı olan ve çalışan insan için aşk zaten gelir diye düsünüyorum![]()
:36_11_6::36_11_6::36_11_6:AŞK VE PARA KARDEŞ ONLARI AYRI DÜŞÜNEMİYORUMzengin ve deliler gibi bana aşık VE BENDE ONA AŞIK OLAN BİR KOCA versin RABBİM AMİNNNNNNNNNNNNNN
:
))
![]()