Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ataması olanlar belgelerini ne zaman teslim edeceklerrrrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
göreve 1 eylülde başlıyoruz tamam ama istenilen belgeleri ne zaman teslim edeceğiz söylemiyorlar...bilgisi olan var mı?????

Tepki Skoru
0
atandığın yerin meb sini ara kararnamen gediği an git evraklarını hazırlayıp git tabiki bende orduya atandım hafta içi giderim sanırım

Tepki Skoru
0
belli bir tarihi geçirirsek kırtasiye ödeneğimizi alamıyormuşuz arkadaşlar herkes hemen yarın başlasın aramaya tekrar hayırlısı olsun herkes için inş.

Tepki Skoru
0
bende orduda oturuyorum ve ordu kumruya atandım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar nette ağustos ayında başlatacaklarmış diyor kodrolu atamalalarla birlikte iyice araştırmak lazım hakkımızı kaybetmemek için herkes bu ğün meb arasın:(((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar başvurular ağustosta atananlarla olacak klavuzda öyle yazırdu.ağustos atamalarıyla birlikte başlanacak diye

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben şu an ikamet ettıgım yerdekı mıllı eğitimi aradım. mal bildirimi de dahıl herseyı atandıgınız yerde halledıceksınız dedı.kararname de oraya gidecekmiş.atandıgınız yerı mıllı eğitimi arayıp kararnamenız geldıyse öyle gıdın dedıler.

Tepki Skoru
0
bende şimdi aradım ceylanpınar mebi.telefonu açan bayan il milli eğitimi arayın kararnameniz oraya gelicek eğer geldiyse hemen işlemlerinizi gelip yaptırmanız gerekiyor dedi

Tepki Skoru
0
urfa mebi aradım daha kararname gitmemiş.ne zaman gelir diye sordum bilmiyoruz dediler.peki bizim nasıl haberimiz olacak dedim o da bakanlık duyuru yapar dedi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana da dediler ki ağustosa kadar beklemedesiniz.Şuan herhangi bi giriş,kayıt yok yani.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu sabah ordu meb.i aradım kararnameler belkı bu hafta iiçi gelir diyolar ama doğru dürüst onlarında bigisi yok. bakanlıktan yazıgelmedi henüz dedi ben şahsen hergün arayacam kararnamem gelır gelmezz gidecem bu arada evraklarımı hazırlarım. kpss 10 puanınızı, mal bildiriminizi(milli eğt.müd alınacakmış), bide son 6 ayda çekinilmiş iki adet vesikalık diyo kitapçıkta.

maviş_19 hocam bende gürgentepeye atandım hayırlı olsun

Tepki Skoru
0
ben de aradım benım de kararnamem gıtmemıs agustosta gelır dedıler. zaten adlı sıcıl ve saglık raporu almayacagız artık.tabı engelımız yoksa.mal bıldırımını de atandıgımız yerden alıcas.
başka bı sey yok zaten.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende üsküdardan bilgi edindim gidip ağustos kadrolu atamayı bekleteceklermiş onlarla işlemler yapılacakmış
şimdilik bkliyoruz ama her gün takip edelim
aman ha dikkat

Tepki Skoru
0
van millieğitimde bana öyle dedi..ağustosun sonuna doğru kitapçıkta açıkca yazıyo dedi..

Tepki Skoru
0
bana 10ağustos dediler..ilçeye (kağızman)atandım kararnamem ile (kars) gidiyormuş önce il sonra ilçeye geçiçekmişiz..kars kağızman meb ten aldığım bilgi...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle