- Tepki Skoru
- 0
arkadaslar gercekten anlamıyorum nekadar sacma sapan işler oluyor son bir haftadır farkındamısınız atananlar icin sevindim kadro alanlar icinde ama bizim dininizde derki yalan konuşmak hak yeme ama olanlara bakarmısınız halen meb sitesinde yazı duruyo szleşmeden kadroya gecenlerin yerine tekrar sözleşmeli alınacak diye bakan cıkıyo o görüntüde halen internet ortanında 14- 15 bin sözleşmeli 27 hazıranda kılavuz yayınlanacak 6 temmuzda atanacak diyor neden ya nedeeeeeeeeeeeeen neden insasnları sevindir sonrada onlaro topraga göm olurmu olurmu nasıl hesabını verirsiniz öbür dünyada bunun yzık degilmi bizlere kpss denen delisacmalıgı sınav yüzünden birde bizim bölümde ihtiyac var ya ihtiyaaaaaaaaaaaac atanamayanlarıda atasa yetmiyo suannn bosunamı sınıfcılara 2 yıllıklara 60 saatlik kursla sertifika veriyolar ya bizmi fazla geliyoruz sadece 4-5 bin kişi kaldık ya bizmi yıkacaz bu ekonomiyi alsalar bizim atanmamız lazım herne olursa olsun bakanlık yapar bunu bir gecede bütün sözleşmeli prsoneli kadroda yaptı okulöncesi icinde yapa bilirler ya yapamaz larmı lütfen atanan atanamayan arkadalar bizlerin alımması icin destek verin biz aynı bölümün insanlarıyız ya unutmayın arkadaslar atananlar sizlere söylüyorum sizlerde daha ikigün önce aynı bizler gibi sevindiniz üzüldünüz lütfen destek verin bakanlıga baskı yapalım arkadaslar basbakan bu gece kanal türke cıkacakmıs meyl yagmuruna tutalım bizim bölüm icin nasıl 10 bin alımda bi ayrıcalık yapıldıysa bu alımdada bi ayrıcalık yapılmalı