Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

atanacakken atanamayanlar

Tepki Skoru
0
arkadaslar gercekten anlamıyorum nekadar sacma sapan işler oluyor son bir haftadır farkındamısınız atananlar icin sevindim kadro alanlar icinde ama bizim dininizde derki yalan konuşmak hak yeme ama olanlara bakarmısınız halen meb sitesinde yazı duruyo szleşmeden kadroya gecenlerin yerine tekrar sözleşmeli alınacak diye bakan cıkıyo o görüntüde halen internet ortanında 14- 15 bin sözleşmeli 27 hazıranda kılavuz yayınlanacak 6 temmuzda atanacak diyor neden ya nedeeeeeeeeeeeeen neden insasnları sevindir sonrada onlaro topraga göm olurmu olurmu nasıl hesabını verirsiniz öbür dünyada bunun yzık degilmi bizlere kpss denen delisacmalıgı sınav yüzünden birde bizim bölümde ihtiyac var ya ihtiyaaaaaaaaaaaac atanamayanlarıda atasa yetmiyo suannn bosunamı sınıfcılara 2 yıllıklara 60 saatlik kursla sertifika veriyolar ya bizmi fazla geliyoruz sadece 4-5 bin kişi kaldık ya bizmi yıkacaz bu ekonomiyi alsalar bizim atanmamız lazım herne olursa olsun bakanlık yapar bunu bir gecede bütün sözleşmeli prsoneli kadroda yaptı okulöncesi icinde yapa bilirler ya yapamaz larmı lütfen atanan atanamayan arkadalar bizlerin alımması icin destek verin biz aynı bölümün insanlarıyız ya unutmayın arkadaslar atananlar sizlere söylüyorum sizlerde daha ikigün önce aynı bizler gibi sevindiniz üzüldünüz lütfen destek verin bakanlıga baskı yapalım arkadaslar basbakan bu gece kanal türke cıkacakmıs meyl yagmuruna tutalım bizim bölüm icin nasıl 10 bin alımda bi ayrıcalık yapıldıysa bu alımdada bi ayrıcalık yapılmalı

Tepki Skoru
0
hocam yarin bir aciklama olur mu ki mebte tanidigi olan yok mu ya

Tepki Skoru
0
hocam yarin bir aciklama olur mu ki mebte tanidigi olan yok mu ya
hocam öle mebte tanıdıkla bitcek iş değil iş başbakanda biteck farkındaysanız siz mail atmazsanız nerden bilcekler derdimizi lütfen burda yorumları okuyup yazacağınıza bi mail atın lütfenn yarın eylem var ankarada millet ankaraya gitmeyi göze alıyo bizden kimse mail atmaya üşeniyor...

Tepki Skoru
0
DÜnkÜ telefonlarda aÇiklama olmadan Önce sÖzleŞmelİ İptal olacak ÇÜnkÜ kadrolu atamada puanlar Çok dÜŞtÜ bu yÜzden kadrolu atama aĞustosta olacak temmuzdakİ İptal demİŞlerdİ dedİklerİ gİbİde oldu .

Tepki Skoru
0
(alıntı).... ben aradım akimi kadın hala 6 temmuzdaki iptal değil. dedim nereye değil. o zaman seçim malzemesi yapıp bizimle oynamayın adam gibi açıklayın. bakan ben söz vermedim dedi dedim. biz ankara ile irtaibattayız en kısa zaman da resmi açıklama gelecek dedi. dedim bende hemen gelsin. seçim oyunları yapmayın. numarayı kesin arayalım. 0 212 315 86 00

Tepki Skoru
0
(alıntıdır)..... bekir bozdağ:0505 777 6601 akp gurup başkan vekili kendisi açıyor teli ben aradım nimet hanımla ben görüşcem dedi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim puanım 45 ben faks çektim yoksa
2009 puanımızı temmuz ataması olmazsa kullanamayacağız.
Lütfen herkes faks çeksin .

Tepki Skoru
0
(alıntı).... ABDULLAH HOCAM ŞİMDİ GÖRÜŞMELERDEN GELDİK...İLK ÖNCE AKPYE GITTIK BASINI DA ÇAGIRDIK DESTEK ÇIKILACAGI SÖYLENDI TAM HABERİ 3TEN SONRA VERECEGIZ DENDİ...SONRA CHPYE GITTIK VE DURUMUMUZU ANLATAN KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN MITINGLERDE VE ÇIKTIGI PR...OGRAMLARDA SÖYLEMESI GEREKENLERI METIN HALINDE EMRAH HOCAMIZLA YAZDIK...KONUŞUP KEMAL KILIÇDAROĞLUNA VERILECEK DILE GETIRILECEK AMA LÜTFEN HERKES CHPYE GITSIN ONLARIN DILE GETIRMESI LAZIM ÇUNKU AKP OLAYI DUYURMUYOR VE ONLAR KARARI VERMIŞ ZATEN..KARARIN DÖNMESI İÇİN MUHALEFETIN BASKISI GEREK BENCE... Tarih:07.06.2011 saat:15:17

Tepki Skoru
0
(ALINTIDIR)....
Arkadaşlar nasıl atama yok derler anlamış değilim bu çelişkiyi... bizde şimdi ak parti düzce il başkanlığından geliyoruz. 3 arkadaşla gittik. mağduriyetimizi anlattık. Ve bizim mağduriyetimizi anlatan yazıyı verdik. İl başkanı yoktu sekreteri ilgilendi, baya bi durumumuzu anlattıktan sonra. bakanlığı aradı, daha sonra başbakanın özel kalemini aradı bunlar hepsi 1 saat önce oluyor. Ve direk 6 temmuz ataması hakkında bilgi istedi telefondaki kişide başladı anlatmaya. 6 Temmuz da atama var dedi, şuan bunun üzerinde çalışıyoruz dedi, %80 kadrolu kalan kısmıda sözleşmeli olucak dedi, ( bu kısım biraz garip gelsede ) . Sonra ben tekrar sordum '' şimdi 6 Temmuz da atama var mı dedim ? '' evet dedi. ama daha tam onaylanan bir durum yok dedi sadece konuşlan bu dedi. Açıkçası durum içinden çıkılmaz bir hal aldı arkadaşlar, kafam çok karıştı. Resmen sevinç çığlıkları attık, ama burada duyumlar çok farklı. Bu kadar çelişkili bilgiler nasıl verilir anlmış değilim.

Tepki Skoru
0
alıntı.........DİKKAT: BAŞBAKAN BUGÜN KANALTÜRKTE CANLI YAYINDA OLACAK,KANALTÜRKTEKİ PROGRAM YÖNETMENİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ,FAKS NUMARASINI VERDİ...VERİLEN FAKS NUMARALARINA BU ATAMANIN NEDEN YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BİLDİREN MESAJLAR ATIYORUZ...BAŞBAKANA SORU FALAN SORMUYORUZ...SADECE BU ATAMANIN NEDEN YAPILMASI GEREKTİĞİNİ VURGULAYAN EN AZ 100 FAKS GÖNDERİYORUZ...

Tepki Skoru
0
‎1)Bundan daha 5 gün önce milli eğitim bakanımız canlı yayında ve personel meb de 6 temmuzda atama olacak deyip,tüm türkiyeye müjde verdiğini söylemiştir...

2)Atamaların iptal edilmesi ile umudu çalınan öğretmenlerimiz intahar etme boyutu...
na gelmiştir...

3)Bu haberi alan binlerce kişi Milli Eğitim Bakanına güvenip atandığı kesinleştiği için tekrar 2011 kpss ye başvurmamıştır...

)2009 kpss ye girenler olası bir 2011 atamasında puanlarını kullanamayacaktır...

5)kopya skandalında mağdur edilen öğretmenleri ve ailelerini tekrar mağdur edilmiştir...
LÜTFEN BAŞBAKANIMIZA İLETİN BİZİM SESİMİZİ DUYACAKTIR...

Tepki Skoru
0
İst il bsknligi arayn 0212 315 8600 ben aradım lütfen sizde arayın..en yakın zamanda açıklama geleceğini söylüyor....

Tepki Skoru
0
Zor ama..... imkansız değil !!!!! Madem tepkilere göre şekil alıyorsunuz... bizde tepkimizi gösreririz o halde............

Tepki Skoru
0
Zor ama..... imkansız değil !!!!! Madem tepkilere göre şekil alıyorsunuz... bizde tepkimizi gösreririz o halde............
Arkadasım keske senin benim gibi herkes bir saatini ayırsa çoğunluk sağlanır... Bu işi sadece sendikalarada yüklemek doğru değil özellikle seçime cok az kala bizim bizzat onlara telefon acıp ulaşmamız çook önemliii lütfen arayın arkadaslar 2 dakikanızı alır...

Tepki Skoru
0
yağmur arkadaşım bu adresleri memurlar net sitesinede verki onlarda arasın sadce okulönceciler ararsa yeterli olmaz

Tepki Skoru
0
arkadaslar bu yorumu memurlar netten okudum lütfen sizlerde okurmusunuz cok güzel bi tesbit degilmi

Şimdi okuyacaklarınız karşısında şok olacaksınız, belki mideniz bulanacak. Hayal bile edemeyeciğiniz kötü gerçeklerle karşılacacaksınız.
1-Hani bir zamanlar kopya çekilmiş bir KPSS sınavı vardı ya, full çekenler olmuştu. İşte onlar birer birer atanıyorlar. Öğretmen oldular. Az sonra hangi okula atandıklarını bile göreceksiniz. Biz şu an yapılan 30 bin atamanın kopyacıların işine yarayacağını bas bas bağıra bağıra söylemiştik. Bu sitede 4-5 kişi ciyak ciyak bağırdık. Ne oldu, kopyacılar bastırdı ve atamalar yapıldı.
2- "KPSS de full çekenler tc kimlik no" diye Google da aratın. Sonra www.atama.meb.gov.tr adresine o TC kimlik noyu yazın. full çeken o kopyacının nereye öğretmen olduğunu görün. Hangi yüzle orada öğretmenlik yapacak, öğrenciler "Hocam siz kopyacı mısnız" dediğinde ne yapacak? Diğer öğretmenlerin yüzüne nasıl bakacak? Kendine yakıştırıyor mu bu kutsal mesleği?
3- KPSS de kopya çeken bu kopyacıları koruyanlara ve öğretmen olarak atayanlara, KPSS de kopya yok diyen, YÖK Başkanına, ÖSYM Başkanına, Ali Demir'e ve Hükümete, özellikle çok konuşan Bülent Arınç'a, VE sokaktaki vatandaşın TC kimlik no ile tespit ettiğini bir türlü göremeyen bulamayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na, bizim adalete olan güven duygumuzu pekiştirdiği için özellikle, bunların hepsini en içten duygularımla ALLAHA HAVALE EDİYOUM.
Allah müstehakkınızı versin, emi..!
Sesimizi duymayanlar..!
Allah duyuyor.
Ne günahı vardı, bir yığın para harcayıp sınava hazırlanan anadolu gençliğinin..!
Allah zalimin değil, mazlumun yanındadır.
Ve Allah intikam almakta acele etmez..!
Allah'ın intikamı fena olacak..!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye