Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

basvurusunu yapanlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben onaylatmadan önce çıktı almayı unuttum.Müdürüm çıktı almadığımı bilmiyormuş hemen onay butonuna bastı.Bir sorun olur mu onaylanmamış çıktının olmamasının?
arkadasım aynısı bızım başımızada geldı çıktı almadan onaylamıştım. müdürüm onayı redetmiş ki ben nerden nasıl yaptı bılmıyorum çıktı almış tekrar onaylamışlar.

Tepki Skoru
0
Pazartesi seçim ertesi olduğu için müdürünüzü yerinde bulamayabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
arkadasım aynısı bızım başımızada geldı çıktı almadan onaylamıştım. müdürüm onayı redetmiş ki ben nerden nasıl yaptı bılmıyorum çıktı almış tekrar onaylamışlar.
hocam nasıl yapmış onu ilçe meb ile mi? müdürüm bulamadı bir türlü

Tepki Skoru
0
arkadaşLar ben de yaptım bugün. serkan hocanın dedigi gibi 3 tane çıktı alıyoruz.müdüre onaylatıp biri okulda kalacak diğerlerini de ilçe mebe götürüyoruz.sıkıntı yapmayın pazartesi 17.oo ye kadar yapabiLiyormusuz :))
hocam pazartesi tatil oluoyr okullar belki meb de tatil olur.. Cumadan halledin işleri derim ..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla resmi daireler tatil değil okullar temizlik amacıyla tatil ediliyor..ama siz yine de tüm işlerinizi yarın halledin..mesela benimkinde de bugün sorun çıktı.okulum fakültemin ismini yanlış gimiş ben farketmeden başvuru yaptım..okulum yarın işlemi iptal edip bilgilermi düzeltecek..böyle sorunlar olur strese girmemek gerek rahat olun

Tepki Skoru
0
ilçe mebten iptal edilebilir yani dimi? rahatladm biraz.Çok sorun çıktı benim bu kadroya geçişte,uğursuzluk mu var nedir

Tepki Skoru
0
ilçe mebten iptal edilebilir yani dimi? rahatladm biraz.Çok sorun çıktı benim bu kadroya geçişte,uğursuzluk mu var nedir
hallederler hocam merak etmeyin..hem çıktı almak çok büyük sorun teşkil etmez önemli olan başvurunuzu doğru yapmanız..içiniz rahat etmiyorsa kendiniz gidin ilçe mem ile görüşün.

Tepki Skoru
0
müdürüm sabah önce okula gel dedi.Telefon ile halletmeye çalışcakmış hocam.İnşallah hallolur çok teşekkürler rahatlattınız içimi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben mebbisten girişimi yaptım ama çktısını almamıştım şimdi raporu yazdır butonu çıkmıyor. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
benimde acıkogretım fakultesı yerıne egıtım fakulatesı yazıyor.Ama ozlukte acıkogretımde yazıyor bı sorun olurmu acaba

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun öncelikle,bende tercih yaptım ama kafam karıştı yazdıklarınızı okuduktan sonra.başvuruyu yaptıktan sonra çıktı alıp müdüre hem yazılı hemde mebbisten mi onaylatacağız,yoksa müdür onayladıktan sonramı çıktı alıp tekrar imzayla onaylatacağız anlamadım.Farkedermi ki sırası sonuçta kurum müdürüne hem mebbisten hemde mühür ve imzayla onaylatıyoruz bence önemli olan bu.Ayrıca onaylanan çıktıyı milli eğitim müdürlüğüne götürdük arkadaşımla ,ancak gerek yok bize teslim etmenize dediler ve gönderdiler.

Tepki Skoru
0
kendiniz onayladıktan sonra çıktı alıp müdüre götürün mühürletin..sonra da müdür sistemden onaylıycak..en son olarak temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim sertifikalarınızı ilçe mem e götürüp sisteme işleteceksiniz.bu kadar.

Tepki Skoru
0
atamamda uğursuzluk var aksilikler bitmiyor.Şimdi de mezun olduğum okul bölümünde ilköğretim bölümü yazmıor.Sorun olur mu acaba?

Tepki Skoru
0
hiç kadroya geçmel istemeyen yok mu tek miyim:( hiç sınava hazırlanan yok mu arkadaşlar..bulunduğu yerde kadsroya geçmek istemeyen

Tepki Skoru
1
gliaa arkadaşım okul müdürün mebbis te yönetici modülünden değiştirebilir bilgilerini.Benimde mezuniyet tarihimde sorun vardı düzeltti sistemden ondan sonra başvurumu yaptım
sweet1299 arkadaşım kadroya geçmemeyi isteme gibi bir hakkın verilmiyor ki herkes geçmek zorunda diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
ama nimet ç. en son geçemk istemeyende olacaktır seçma hakkı verdik diyor,milli eğitimler 14.de sözleşmeler fes geçmeyen bir yılda ceza alacak diyor. :( arada kaldım çok kötü durum

Tepki Skoru
0
hiç kadroya geçmel istemeyen yok mu tek miyim:( hiç sınava hazırlanan yok mu arkadaşlar..bulunduğu yerde kadsroya geçmek istemeyen
ben de aynı durumdayım sendikalar bilgi veremiyor yarın son kafayı yiyicem allahım ya bu sözleşme feshini nerden çıkarıyosunuz allah aşkına bildiğiniz okuduğunuz bişi varsa onu da paylaşın. lütfen

Tepki Skoru
0
ama nimet ç. en son geçemk istemeyende olacaktır seçma hakkı verdik diyor,milli eğitimler 14.de sözleşmeler fes geçmeyen bir yılda ceza alacak diyor. :( arada kaldım çok kötü durum
hangi milli eğitim bunu söyleyen lütfen cevapla arkadaşım

Tepki Skoru
1
personel müdürlüğünü arayıp kesin bir bilgi alın hocam yarın son gün.Bende son dakikaya kalanlardanım o yüzden uyarayım dedim sizi.
selvi hocam benim belgelerim kurs filan sistemde görünüyor o yüzden belgeleri ilçeye götürmeme gerek yokmuş hatta müdürüm sen okulun kadrolu listesinde bile görünüyorsun dedi:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle