Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BaykuŞ dİye baŞladik ama kedİ oldu nasil oldu bu:)))

Tepki Skoru
1
BaykuŞ olsa İyİydİ sen benİ tut telefonda ceneye bak ne oldu baykuŞuma:))))

Tepki Skoru
0
Hahahahaha bu benimkinden de beter olmuş. Mehmet senin sınıfta olsa kesin sinirden döverdi seni :D

Tepki Skoru
0
Not: Döverdi dememi ciddiye almayın. Bu seneki çocuklarım hiç kavga etmedi sene başından beri. Ne itişmeleri kakışmaları oldu ne de 1 kişi gelip bilmemkim bana vurdu dedi. O açıdan çok rahatım. :D

Tepki Skoru
1
hahahahaha bu benimkinden de beter olmuş. Mehmet senin sınıfta olsa kesin sinirden döverdi seni :d
hocam ya demeyİn Öyle hem sevİmlİ oldu hem benİmkİler ben ÜzÜlmeyİm dİye kabullendİler :))))kİne rahatim yanİ
ama baykuŞ yapacam İnat etttİm İnŞlh.bu sefer baŞka bİŞey olmaz

Tepki Skoru
0
Benim yaptırdığım baykuşlarını paylaşmayı düşündüm bir an ama baykuşlardan iğrenir , tiksinir ve baykuş yaptırmaktan vazgeçersiniz filan paylaşmıyım en iyisi. (En azındıan siz yaptırana kadar.) :D

Tepki Skoru
1
yani önce benim baykuşlarımı paylaşalım yok kararlıyım bu sefer olacak baykuş:))))

Tepki Skoru
1
konu başlığına bakınca mustafa hocam paylaştı sandım:)Elinize sağlık ve kedi hali bence de güzel:))Baykuşu da merakla bekliyorum

Tepki Skoru
1
konu başlığına bakınca mustafa hocam paylaştı sandım:)Elinize sağlık ve kedi hali bence de güzel:))Baykuşu da merakla bekliyorum

hahaa hep mustafa hocamı imza atacak böyle şeylere dedim birde ben imza attım PINAR HOCAM BENDE ŞU BAYKUŞLARI HEYCANLA YAPTIRMAK İSTİYORUM UMARIM SONUÇ BU SEFER YÜZDE YÜZ BAŞARI OLUR BENCEDE KEDİLER DAHA SEVİMLİ OLDU :))))))))))NEDE TESELLİ EDERİM KENDİMİ PEH:p

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle