Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bi ögrtmen o.ö bakana nasıl şikayet ediyor!!

Katılım
26 Eki 2009
Mesajlar
540
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
sinirlerim bozuldu bu nedir arkadas ya bi hayırlısı ile atanayım bu konu ile ilgili özel olarak ugrasacagım sanki biz dedik atayın puanları düşürün diye allah herkesin kalbine göre versin kuş beyinli ufacık zekalı kıskanç insanlar!!!!!!!!!!
 
Katılım
1 Eyl 2008
Mesajlar
284
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
36
hocam boşverin diğer bölümlerin bu düşüncede olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.. yeterince stres var bir de bunları takmayalım kafaya..
 
Katılım
26 Eki 2009
Mesajlar
540
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
ya nasıl takmayalım inan branşımı söyleyemez oldum ya hem cok fazla aptalca duyum var hemde yeteri kadar dalga geciliyo bu nedir arkadaş yiter yaaa yiterr yaaaa evlerden ıragg arkadaşşşşşşş:)))
şaka bi tarafa sanki bizmi dedik arkadasım puanları bu kadar düşür diye bi zamanlar puansız baska branslardanda alım olmustu hemde branş dışı neden onları söylemiyorlar sanki biz yaptık sanki biz ettik!!
bakan erkek degil allahtan :) erkek olsaydı bunlar bakanla adımızı bile çıkarırlardı:)) bakanın o.ö sevgilisi var kesin diye :)))
 
Katılım
1 Eyl 2008
Mesajlar
284
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
36
bence de hocam kesin böyle bir dedikodu çıkarırlardı :) bir de hocam rehberliğin puanları şu anda da bizden düşük ama herkes bize tepkili onlara bir şey diyen yok.. herhalde bize özel 10bin atama yaptılarya ondan sonra gıcık oldular bize :))
 
Katılım
23 Haz 2010
Mesajlar
192
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
bencede millet taktı o.ö öğretmenlerine yıllardır bizden bukadar alım olmadı ayrıca ilk defa puanlar bukadar düştü ben anlamıyorum neden herkes işine bakmıyo bizimle uğraşıyo ....
 
Katılım
29 May 2010
Mesajlar
187
Tepki Skoru
0
Puanları
0
din kültürü , ilahiyat , müzikçiler. engelli öğrtmenleri, rehberlikçiler daha bir sürü bölümden 40 la 50 ile atananlar var isin garibi bunlar seneler öncesinde de bu puanlara atanıyordu kimse yadırgamıyordu, arkadaslar sorun diğer bransların okulöncseni gereksiz görmesinden kaynaklanıyor. valla atananların onlara verceği cevap ........ ürür , kervan yürür bunlar bunu duymak istiyrlr
 
Katılım
29 Eyl 2009
Mesajlar
60
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
Fesatlık kötü birşey bu insanlar neden fitne fesat anlamam adından hepsi öğretmen utanç duymaları gerek aslında ama o kavramı görüyorumki yitirmişler madem 79 80 90 ......vs puanla ortadalar buyursun yapsınlar okulöncesini küçümseme neymiş görsünler dışardan tozpembe allah kalbine göre versin bunların bu fesatlara okulöncesi olarak atama hakkı verilse utanmadan balıklama atlarlar.
 
Katılım
11 Haz 2010
Mesajlar
247
Tepki Skoru
0
Puanları
0
katılıyorum size o hakkı verseler hemen okul öncesinin öneminden bahsedip atanırlar
 
Katılım
5 Kas 2008
Mesajlar
413
Tepki Skoru
0
Puanları
16
Yaş
42
arkadaşlar uyuyanı uyandırmayın malum erkek okul önceciler de var ya bakanınadı her an çıkabilir=)) takmayın padişahın arkasından küfür etmişlerr de çare bulunmamış... nasipte varsa olur yoksa olmaz bu bizim için de böyle onlar için de çekemiyorlar bizi ,yerimizde olmak isteyen ne çok insan var bakın ve gurur duyun bölümünüzle,bardağa dolu taraftan bakın yani bırakın boş kısımla onlar uğraşsın =)
 
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
682
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
42
ya nasıl takmayalım inan branşımı söyleyemez oldum ya hem cok fazla aptalca duyum var hemde yeteri kadar dalga geciliyo bu nedir arkadaş yiter yaaa yiterr yaaaa evlerden ıragg arkadaşşşşşşş:)))
şaka bi tarafa sanki bizmi dedik arkadasım puanları bu kadar düşür diye bi zamanlar puansız baska branslardanda alım olmustu hemde branş dışı neden onları söylemiyorlar sanki biz yaptık sanki biz ettik!!
bakan erkek degil allahtan :) erkek olsaydı bunlar bakanla adımızı bile çıkarırlardı:)) bakanın o.ö sevgilisi var kesin diye :)))
hocam net hatırlamıyorum bir kalvuz imzalanacaktı nimet hanım imzalayacak memurlar nette BİRİ AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞTI NİME TORTADA YOK KLAVUZU KİM İMZALIYOR DİĞERİDE MUTLAKA OKULÖNCECİLERLE GÜN YAPMIŞTIR ORDADIR. :)
GÜLERMİSİN AĞLARMISIN
DEDİM YUHHH YANİ KALVUZUN İMZADAN GEÇ ÇIKMASINI BİLE OKULÖNCESİNE BAĞALDINIZ YA BRAVO SİZE DİYECEK HİÇ BİŞEY BULAMIYORUM...
 
Katılım
17 Eki 2009
Mesajlar
1,051
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
48


mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA eğitim sen ve e devlet yazın orayada mail atın
 
Katılım
19 Eki 2009
Mesajlar
301
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
Arkadaşlar Okul Öncecileri bu kadar dile düşüren çoğunluk sınıfçılar ya,neden bi düşünün...Benim bulunduğum yerde sınıf öğrt. kurabiye canavarı diye anılıyo.Hiçmi dikkat etmediniz yoksa,veli toplantıları nasıl yapılıyo,1.ve 2. sınıflar her güne ayrı bir mönü hazırlatılıp bir ders beslenme(!) uygulaması yapılıyo.Kantinden alışveriş yasak bu arada. Sorunca da 'velilerle toplandık birlikte karar aldık.onlar belirlediler...)deniyo.P.tesi ev açması börek,Salı sarma,Çrş. dolma vs vs :)))) anlayacağınız kişi kendinden bilirmiş işi. KURABİYE CANAVARLARI SİZİİİİ...
 
Katılım
16 Ağu 2010
Mesajlar
49
Tepki Skoru
0
Puanları
0
haklısın arkadaşım katılıorum ben aile içinde yaşadım ve resmn aylardır halamla konuşmuorum kuzenmden dolayı... onların haklarını gaspetmişmişiz... ma boşverin daha önmli konularımız var ... ÖĞRETMEN OLMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIM DİKKTE ALIN HAKKIMIZI ARIYORUZZZZ
http://www.facebook.com/?sk=2361831622&cs=2#!/group.php?gid=144745278893240 destek olun birleşelim ve asıl hakkımızı alalım...
 
Katılım
18 Eki 2009
Mesajlar
468
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
45
zaten o kıskançların yüzünden şimdi bu sıkıntıları yaşıyoruz yaa allah herkesin kalbine göre versin inşallah biz atanalımda onlarda yaptıklarıyla kalsınlar.onları bi tanısam hepsine kına yollucam
 
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
682
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
42
ARKADAŞALR NİME THANIMIN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA BAKIN............ OF OF :(

Milli eğitim bakanı Nimet ÇUBUKÇU Amerika' daki Harvard Üniversitesinde öğrenimini sürdüren öğretmen adaylarına verdiği seminerde önemli açıklamalarda bulundu. Amerika'nın öğretmen atamalarında Türkiye' deki sistemi örnek aldığını söyleyen ve bu konuda yardımda bulunmak amacıyla burda bulunduğunu söyleyen Çubukçu, Harvard Üniversitesi tarafından fahri doktora ile ödüllendirildi ve ayakta alkışlandı.

Bakan Çubukçu Amerikada ekonomik sıkıntılar nedeniyle ücretli öğretmenlik atamalarının çok fazla yapıldığını söyleyerek bunun yanlış olduğunu savundu ve : " Bu sistem artık eskide kaldı amerika gibi gelişmekte olan bir ülkenin öğretmenine bu haksızlığı yapmaması gerekir" dedi.

Nimet Çubukçu, Türkiye' nin eğitim sisteminin bunu çoktan aştığını ve eğitim sistemi olarak dünyada öncü bir konuma geldiğini söyleyerek "Tüm dünyaya düzgün eğitim modelini benimsetmek adına her ülkede konferanslar düzenleyeceğiz, öğretmenlere gerekilen değerin verilmediği bir ülkenin gelişmesi lastiği patlamış bir şavroletin yol almasına benzer" diyerek sözlerini tamamladı.

Çubukçu konferans sonrası basın mensuplarının sorduğu: " Türkiye de öğretmenlerin durumunu özetler misiniz" sorusunu: "Ülkemizde işsiz öğretmen yok. Şu anda bazı illerimizde öğretmen açığımız var bu konuda ÖSYM ye başvuruda bulunduk ve yeni eğitim fakülteleri açılması için çalışma yapılmasını istedik" şeklinde yanıtladı.

Türkiye 'de öğretmenlere verilen değerin hiçbir yerde verilmediğini söyleyen Çubukçu öğretmenlerin sözleşmeli ve kadrolu şeklinde ayrılmasının büyük bir yanlış olduğunu söyleyerek. " En son sözleşmeli öğretmenleri de kadroya geçirdik ve artık sözleşmeli öğretmenimiz kalmadı" dedi.

Ücretli öğretmenlerle ilgili olarak da : " Bazı illerimizde 5- 10 tane ücretli öğretmen çalıştırıldığı ihbarını aldık ve gerekli soruşturmayı başlattık.

Ücretli öğretmenleri ve alımda bulunan milli eğitim müdürlüklerini mahkemeye vereceklerini söyleyen Çubukçu "Daha ne yapalım" diyerek sözlerini tamamladı.​
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst