Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bİtlİs 'İn tatvan İlÇesİne (55 puan İle atanan tatvan anaokulu )buralardami

ruy

Tepki Skoru
0
Bende bİtlİs tatvan cumhurİyet anaokuluna atandim varmi baŞka oraya atanan

Tepki Skoru
0
günaydın arkadaşım ben oraya atanmadım ama oralıyım.Tatvan güzel bir yerdir beğeneceksin.

ruy

Tepki Skoru
0
resimlerde güzel bir yer gibi görünüyor.

Tepki Skoru
0
tatvan göl kenarında olduğu için daha iyi.hizan o kadar diyemem.bilmiyorum tabi yinede sizin tercihinize bağlı.toki tatvanın merkezinden uzak ama o kadar da uzak değil.tek otobüs işi.orda kalmanız güzel olur bence.göl manzaralı.Hayırlı olsun sizin için

ruy

Tepki Skoru
0
TeŞekkÜr ederİm bİgİler İÇİn ,sİz bİtİrdİnİzmİ okulu

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşım ben tatvan ana okuluna atandım. msjını yeni gördüm uzun zamandır girmiyordum. haberleşebilsek aslında. benimde hiç bilgim yok

ruy

Tepki Skoru
0
Güzel ve gelişmiş bir yer olduğunu öğrendim .Oraya giden yakınlarım iyi bir yer olduğunu söyledi.

Tepki Skoru
0
bitlisin en güzel yerleri tatvan ahlat ve adilcevaz oraya atananlar şanslı

Tepki Skoru
0
aynen banada hep güzel anlatıldı ama ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ve nerelisiniz hocam.

ruy

Tepki Skoru
0
Merhabalar hocam ben sivaslıyım. Göreve başlamalar ağustos ataması ile birlikte başlayacak yazdığı için klavuzda , ağustos atama klavuzunu bekliyorum kısacası belirsiz.Bu hafta bitlis meb arayıp bilgi almayı düşünüyorum. Siz nerelisiniz ? Benim okul tokinin yanındaymış şehir merkezinin biraz dışında olduğunu söylediler bakalım hayırlısı .Orada görüşürüz inşallah .. .

Tepki Skoru
0
merhaba hocam ben konyalıyım.ben aradım ama pek yardımcı olmadılar.aslında sizinle bire bir görüşebilseydik. msn adresimi yazsam. eğer sizinde varsa beni ekleseniz uygun olurmu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle