Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bugün kotalar açıklanacaktı bilgisi olan var mı nereden ulaşabiliriz??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce bi haber aldım dünkü özür grubu atamaları hala devam ediyormuş... sanırım bu yüzden klavuz hala yayınlanmıyor...

Tepki Skoru
0
arkadaşım Manisanın ilçesinde görevliydi dün özür gurubu sonuçlarında atanamadığınız sonucu vardı fakat bugün milli eğitimden arayıp atamnız oldu demişlerr tercihleri arasında olmayan fakat istediği il olan balıkesire ataması yapılmış...Çok mutluydu demem o ki özür grubu atamları hala devam ediyor...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çocuklar uyuyunca arasıra bakıyorum yazılarınızı okudum da ben geçen sene bu forumda neler yaşadığımı hatırladım ve kendi adıma söylüyorum yine aynı şeyleri yaşıyorum ve en başa döndüm ama geçen sene herkese umut verebiliyordum bu sene çok üzgünüm ve umutsuz olmama rağmen yinede geç açıklamalarında bizim lehimize bi durum varmış gibi geliyor geç olsun temiz olsun.sabah bu yazıyı okuduğunuzda bi de bakmışsınız 10 000 atama ayrı bizim için taban yok ve herkes alınıyo mecburuz ab yasalarına uymamız gerekiyo diyo meb bak nasılda umutlandım yazarken olmaz diye bişey yok olur mu olur........

hadi inşallah :))

Tepki Skoru
0
açıldı ya neyse ne ama bi açıklam ayapmaları gerek alım devam ediyor diye bilirle sinir oldum ya

Tepki Skoru
0
bence bugünde açıklamayacaklar,umutlar yarına kaldı sanırım

Tepki Skoru
0
kızlar ben de aradım az önce...bugün yetişemeyebilir yarına sarkabilir dediler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallah 10 000 alım olur herkes atanır bende ayın 23de yayınlancak diye duydum bekliyelim bakalım hayırlısıyla

Tepki Skoru
0
şu an yine açılmıyo sayfa. her böyle olduğunda umutlanıyorum yüklüyolar diye. yazık bize

Tepki Skoru
0
şimdi açıldı benden yok bişey ama beni en çok üzüen meb sayfasında sözleşmeli alım takvimini hala yayınlıyor olmaları kendileri okumadan yayınlamışlar galiba

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meb personelde yükleme var diyorr
müjdenin ikincisi daha güzel olur inlş

Tepki Skoru
0
memurlar nette anaokulunun önemi harward üniversitesinde ispatlandı diyor....ben yorum yaptım destek için sizde yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
yüksek bir alım, düşük taban puan, inş. bu beklediğimize değer arkadaşlar

Tepki Skoru
0
uzun süredir personem meb i açamıyorum herkezin durumu aynımı acaba

Tepki Skoru
0
kontenjanlar belli olmadı sanırım.... gelişme var mı diye bir bakayım dedim, gördüm ki kadrolu atamadaki gibi sözleşmeli atasmdada her şey ağır işliyor. Hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar, umarım taban puan olmaz ve müracat eden herkez atanır...

Tepki Skoru
0
meb sayfası açtı arkadaşlar ama yok yine sözleşmeli özür grubu ek atama sonuçları var en son bunlar resmen dalga geçiyor bizle ya saat kaç oldu 2 gündür bekle bekle

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle