Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bugün teşftiş oldum!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün teftiş oldum ama sanki teftişi kendim yapmışım gibi hissettimm..çok moralim bozuk!!!bana gelen müfettiş bir okul öncesi öğretmeninin hangi evrakları tutması gerektiğini bilmiyordu..kazanım değerlendirme formuna bu nedir? dedi..oyun gözlem formlarıma sistematik gözlem formları ve anektodlarıma bunları neden tuttunuz dedi..çocuklara eldeli toplama öğrettiniz mi diye sordu!! ben de ona ilköğretim birinci sınıfın 2. döneminde öğrenilir bu hocam dedim..ben nesnelerle toplama çıkarma öğretiyorum dedim..tuttuğum evrakları neden tuttuğumu anlattım tek tek..sadece bilerek baktığı zümre ve veli toplantısı tutanağı vardı..arkadaşlar ben çok üzüldüm yaa.bir ilköğretim müfettişi bunları nasıl bilmez..hayal kırıklığına uğradım doğrusu!!!:ggggdw:

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Geçmiş olsun hocam.Doğrudur bazı müfettişler o şekilde davranabilir.Verilecek puana bakalım...Moralinizi bozmayınız.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
O DA BİR ŞEY Mİ İLK DÖNEM GELEN MÜFETTİŞ şu evrağı dolduracaksın diyor ikinci dönem gelen farklı bir kişi ise o evrak ne alkaa saçmalamış deyip başka bir şey istiyor... ooo siz daha neler göreceksiniz. size tavsiyem siz evraklarınızı tam tutun yeter . istedikten sonra elbet onlar bir eksik bulacaklar :)

müfettişlerin verdiği notların hiç bir ehemniyetinin olmadığını da hatırlatırım ::)

Tepki Skoru
0
geçmiş olsun hocam
en azından müfettişler sözlerini tutmuş ve gelmişler bir de bu yönden bakın olaya
yani adı üzerinde ilköğretim müfettişi birçoğu bu işi bilmiyor maalesef:ggggdw:

Tepki Skoru
0
hocam ben notu önemsemiyorumm..kendi egolarını tatmin etmeye çalışmaları moral bozucu...benim evraklarım tamdı bula bula eldeli toplamayı kusur buldu ..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün teftiş oldum ama sanki teftişi kendim yapmışım gibi hissettimm..çok moralim bozuk!!!bana gelen müfettiş bir okul öncesi öğretmeninin hangi evrakları tutması gerektiğini bilmiyordu..kazanım değerlendirme formuna bu nedir? dedi..oyun gözlem formlarıma sistematik gözlem formları ve anektodlarıma bunları neden tuttunuz dedi..çocuklara eldeli toplama öğrettiniz mi diye sordu!! ben de ona ilköğretim birinci sınıfın 2. döneminde öğrenilir bu hocam dedim..ben nesnelerle toplama çıkarma öğretiyorum dedim..tuttuğum evrakları neden tuttuğumu anlattım tek tek..sadece bilerek baktığı zümre ve veli toplantısı tutanağı vardı..arkadaşlar ben çok üzüldüm yaa.bir ilköğretim müfettişi bunları nasıl bilmez..hayal kırıklığına uğradım doğrusu!!!:ggggdw:
üzülmeyin öğretmenim i.ö.o müfettişleri okulöncesi ile ilğili pek bişey bilmiyorlar.bizim derdimizi ancak bizim bölüm mezunları anlar.Geçmiş olsun en azından atlatmışsınız...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
zaten ben şimdiye kadar 8 kez müfettiş ağırladım hiç biri bizim alanımızdan değildi :) varın gerisini siz hesap edin

Tepki Skoru
0
moral verdiniz hepinize teşekkür ederim..ama bence biraz kendilerini geliştirmeleri gerekir..ya da biz müfettiş mi olsak ne:)))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar rahat olun sistem değişiyor iks sitemine nisan ayından itibaren geçilecek ve müfettişler artık denetimden önce haber verecek ve not vermeyecekler sadece rehberlik amaçlı gelecekler;) inş. son teftişinizdi hocam

Tepki Skoru
0
bana da gelmişti böyle bir haber..sizden de duyduğuma sevindim..demekki haber doğruymuş..çok sevindim açıkcası:))

Tepki Skoru
0
rica ederiz öğretmenim.bi işi yapıyosak hakkıyla yapmalıyız zaten.İnsanlar koltuklara oturdularmı rahatlıktan gevşiyorlar hocam.
ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOOOOOKKKK.:36_7_8:

Tepki Skoru
0
ilk dönem bana gelen müfettişte oturdu sürekli kızını anlattı.yok kızı yoğurt kaplarını rulolarını attırmıyormuş annesine :S gariplik dizboyu :S:S:S

Tepki Skoru
0
üzülmyn öğretmenm,bunlr hepmzn yaşadğı şeylr malsf..aylrca emek verp gün gün gelişimni kendi gözlernzle gördğnz çocklrı 10 dk içinde değrlendirp saçma sapn karar verenlr,müdrle sıkntı yaşadğı için öğretmenlere sıkntı vernlr..bir keresnde ramdn kaynştırma eğitim raporu almş öğrencmz içn bunun kaynştırma oldğna nasl karar verdnz sorsnu bile duymştk inanın..alanımızı bilmdkleri için şaşrmyrm bile isteklrne ((:)onlrn yetkleri kalkmş zaten bizm asl amirmz müdrmzmşş..seminerde öğrendk ((:) ve sizde..lütfn müfttş olmynn..pek sevlmyrlr çünki..bence iyi böyle.((:)

Tepki Skoru
0
geçen yıl müfettiş bana ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN sordu:emot68:

Tepki Skoru
0
hocam geçmiş olsun darısı benim başıma bugünlerde bende bekliyorum gelmediler hala.sözde müfettişler olmayacaktı kalkacak diyorlardı ama umarım kalkar gelecekler diye bir sürü telaş bir okula evrakların hepsini soruyor bazılarına bakmıyor bile anlamış değilim.zaten anlamıyorlarki okulöncesi teftişinden laf olsun torba dolsun geldik desinler. bakalım bizim ast solist müfettiş ne zaman gelecekkk. gözüm yollarda kaldı yaaaaaaaa:eek:llk::77wu[1]:

Tepki Skoru
0
valla hocam hiç merak etmeyin bi tek zümre ve veli toplantısı tutanaklarına baktı doğru düzgün...gerisini ben anlattım..planlarıma hhiiiçç bakmadı..aman ben işimi eksiksiz yapayım da varsın bakmasın..benim vicdanım rahat nasılsa:))

Tepki Skoru
3
hocam,1 ay önce atlattım ben çok şükür,forumda da telaşımı anlatmıştım hatta :) benim evraklarım da tamdı,ama pek bir şeye bakmadı.sadece sınıf içinde yapılacak bir aile katılımını videoya çekip,cd ye atmam gerektiğini söyledi.ayrıca "bol bol fotoğraf çek cd den bakarım bir dahaki geldiğimde" dedi :) bu bir şekilde halloldu daaa,asıl 2 yıl önce atlattığım teftiş çok acayipti.müfettiş oyun gözlem formlarına,vs... "ne gerek var bu zımbırtalara" dedi...offf off neyse neyse bitti çok şükür !!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle