Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

Tepki Skoru
4
arkadaşlar söz de kalmasın diyorum toplanalım.böyle bir buluşma ayarlasak kimler bizlere katılır ???????

AMAÇ: böylesine güzel paylaşımları yapan meslektaşlarımızla yüz yüze de güzel anlar yaşayıp paylaşmak

buluştuğumuz il de gezme - alışveriş - ve tabi ki FOTOĞRAF çekinme :))) vs.vs.vs. ......

Katılacak arkadaşlar anketi doldursun lütfen katılamayacaklar ankete katılarak gezi seyrini değiştirmesin :)
EVEEETTTT
İSTANBUL
VE
18-19 HAZİRAN
OLARAK KARAR VERİLMİŞTİR ARKADAŞLAR BU TARİHLERE LÜTFEN PLAN YAPMAYINIZ ÇÜNKÜ BİRLİKTE OLACAĞIZ :)

Tepki Skoru
3
çok isterimm....hem de çokkk....ama şehir önemli,oğlum küçük olduğu için,istediğim zaman,istediğim yerde olmam bazen zor oluyor :(

Tepki Skoru
0
istanbula geliiinn evimde konuk etmek isterim sizleri hem de gezdiririm:)))

Tepki Skoru
4
peki arkadaşlar madem sizler olumlu düşünüyorsanız bu konuda benim il sıkıntım yok açıkcası :) sizler il tavsiyelerinde bulunun ortak bir nokta bulalım ne dersiniz :)

Tepki Skoru
0
oolur :))bakalım kimler gelmek istiyor..çoğunluğun olduğu yer olabilir!..

Tepki Skoru
3
biliyorsunuz ben kocaeli'ndeyim ...istanbul olursa,benim için sorun olmaz :)

Tepki Skoru
4
herkese aşağı yukarı aynı uzaklıkta ki bir il olabilir arkadaşlar.tavsiyeleri bekliyorum....

Tepki Skoru
4
Arkadaşlar ben açıkcası tarihi yerleri çok olan bir il olması taraftarıyım sizler ????

Tepki Skoru
0
Özlen Hocam Sen, gezi fotoğraf ve sosyal etkinlikten mi bahsetmişssin, buna hayır denir mi ya...

sonuna dek varım. fotoğraf çekinmek için değil(kendi adıma) fotoğraf çekmek için varım...:))

Fotoğraf düzenlemeleri Senden Amma...:)

Tepki Skoru
0
kocaelide olursa katılabilirim arkadaşlar:) ayrıca istanbul anadolu yakası da bana uygun olur:)

Tepki Skoru
0
ben ben ben ben!!!!!! süpersn özlem hocam,fikrimi bu kadar çabuk hayata geçirdğn için teşekkür edermmmmmmm (((((((((((((:) nereye istersenz gelebilrm ve elimdn ne geliyorsa seve seve yaparmmm (((((((((((:) herkes gelsin lütfennnnnnnnn süper oluuuuuuurrrrrrrrrr ((((((((((((((((:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle