Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Canım arkadaşlarım....

Tepki Skoru
0
Annem 'Kız arkadaşlarını unutma' diye tavsiyede bulunmuştu..

'Yaşın ilerledikçe senin için daha önemli olacaklar,
kocanı-çocuklarını ne kadar çok seversen sev, yine de kız arkadaşlarına ihtiyaç duyacaksın..

Onlarla bir yerlere gitmeyi ihmal etme..
Onlara vakit ayır ve kız arkadaşlarını daima hatırla..
Onlar sadece arkadaşların değil..
Senin kardeşlerin, kızların...' demişti..

'Ne kadar komik bir öğüt. Daha yeni evlenmedim mi ? Artık ben evli bir kadınım. Kız arkadaşlarına ihtiyaç duyan bir genç kız değilim ki. Bundan sonra kocama hayatımı adamak, yapacağım tek şey olacak'
diye düşünmüştüm..

Ama yıllar geçtikçe, çocuk olsa da ya da olmasa da, kocalardan
boşandıkça, sevgililerin biri gidip diğeri geldikçe, annemin dediklerinin
ne anlama geldiğini çok iyi anladım..

Zaman geçiyor..
Hayat akıyor..
Mesafe ayırıyor..
Aşk büyüyor.. Sonra azalıyor..
Kalpler kırılıyor..
kocalar evde bir yerde duruyor..
Veya evlilikler mahkemede son buluyor..
sevgililer değişip duruyor..
Erkekler arayacaklarını söyleyip, aramıyor..
işler geliyor ve gidiyor..
Ebeveynler ölüp gidiyor..
Komşular değişiyor..
Ama kız arkadaşlar hep oradalar...
Siz onları bırakmadığınız sürece..
Geçen yıllar ve arada kaç km. mesafe olduğu hiç önemli değil..
Bir kız arkadaş, hiçbir zaman ona ihtiyaç duyduğumuzdan
daha uzak değil..Hayatınız içinde, öyle ya da böyle, yakın ya da uzak..

Tepki Skoru
0
çok doğru her zaman derim allah daima iyilerle karşılaştırsın.bazen gerçek arkadaş sağlam arkadaş dediğin bi bakıyosunki çürüğün alası çıkmış....!!!!!!!

Tepki Skoru
0
çok doğru her zaman derim allah daima iyilerle karşılaştırsın.bazen gerçek arkadaş sağlam arkadaş dediğin bi bakıyosunki çürüğün alası çıkmış....!!!!!!!
çok haklısın yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dost bildiğim biri vardı dediğin gibi çürüğün alası çıktı...artık kimseye güvenemiyrm :(

Tepki Skoru
0
çok haklısın yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dost bildiğim biri vardı dediğin gibi çürüğün alası çıktı...artık kimseye güvenemiyrm :(
:)) hayat böyle insanlarla dolu.her iyi ve fedakar insana göre biri vardır.çürükler de kendilerine göre birini bulmuşlardır nasıl olsa.üzülmenize gerek yok karşı taraf üzülsün çünkü kaybedenler daima çürüklerdir..

Tepki Skoru
0
ilk okuduğumda duyduğum duyguyu tekrar yaşadım ... dostlarım dediğim ama beni hancerleyenler geldi yine aklıma artık kimseye pek fazla güvenmesemde arkadaşssızda olmuyor teşekkürler

Tepki Skoru
0
dostunla bile arada bir resmiyet olmalı bence ben bunu öğrendim ozaman ilişkiler daha iyi oluyo hemde çıkar ilişkisine fırsat vermemiş oluyosun.ben iki kişiye sırf bu yüzden hakkımı helal etmiyorum herşey onlara zehir zıkkım olsun

Tepki Skoru
0
ilk okuduğumda duyduğum duyguyu tekrar yaşadım ... dostlarım dediğim ama beni hancerleyenler geldi yine aklıma artık kimseye pek fazla güvenmesemde arkadaşssızda olmuyor teşekkürler
üzülmeyin lütfen deymeyecek insanlara.arkadaş zaten kötü günde belli oluyo...

Tepki Skoru
0
çok güzel ve sanırım doğru bir yazı,ilk kez okudum..

tşkler...

Tepki Skoru
0
liseyi yatılı okuduğumdan olsa gerek hayatta ordakı dostluğu göremedım gercekten sağlam ınsanlar diğerlerini bılemem

Tepki Skoru
0
sevgili sezin de benim kız arkadaşlarımdan..evet sezine82 ..arada onunla burda da görüşürüz ..üniversiteyi denizlide okudu ve yan yana oturduk onunla...aramızda mesafeler kilometreler de olsa ben onu ve dostluğumuzu hiç unutamam..her ne kadar beni aramasa da bende onu aramasam sa o hala benim kalbimdedir..çok şetleri paylaştık onunla...UZUN YILLAR DOST OLMAK DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ASLOLAN HEP PAYLAŞILANLARI UNUTMAMAK VE HERŞEYE KOCALARIMIZA RAĞMEN ISRARLA ARAMAKTIR DOSTLARIMIZI........SEVGİLİ SEZİNCİM SANA İTHAF ETTİM...UMARIM GÖRÜRSÜN...

Tepki Skoru
0
canımsın sen benim yaa...şuanda bunu okulda okudum ve birazdan derse giricem...tabi yaşlı gözlerle...dostum can dostum...

Tepki Skoru
1
ben şanslıyım sanırım canciğer kız arkadaşlarım var 2 tane
arkadaş değil kardeş:))

Tepki Skoru
1
güzel yazınızdan dolayı kutluyorum sağolun

Tepki Skoru
0
sevgili sezin de benim kız arkadaşlarımdan..evet sezine82 ..arada onunla burda da görüşürüz ..üniversiteyi denizlide okudu ve yan yana oturduk onunla...aramızda mesafeler kilometreler de olsa ben onu ve dostluğumuzu hiç unutamam..her ne kadar beni aramasa da bende onu aramasam sa o hala benim kalbimdedir..çok şetleri paylaştık onunla...UZUN YILLAR DOST OLMAK DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ASLOLAN HEP PAYLAŞILANLARI UNUTMAMAK VE HERŞEYE KOCALARIMIZA RAĞMEN ISRARLA ARAMAKTIR DOSTLARIMIZI........SEVGİLİ SEZİNCİM SANA İTHAF ETTİM...UMARIM GÖRÜRSÜN...
sana diyecek söz bulamıyorum CANIIIMMM dostum...hemde hiç eskimeyen dostum...çok özledim seni yaa,keşke şimdi gözlerimi kapatsam açtığımda senin küçük odanda olsak...(babanların evindeki odanda) gizli gizli sigara tüttürsek...kahkahalarla gülerken birden ağlayabilsek,ben sana banyonun penceresinden seslensem sende "ne var sezoo" desen...deliler gibi acıksak ve patates haşlayıp bol ketçap,mayonez döküp sobanın arkasına büzülüp yesek...yine murat 134'ümüzü alıp gecenin bi köründe çamlığa çıksak,sen sebepsiz yere arabayı durdurup ağlamaya başlasan...teyiptede sezen'den "sen ağlama" çalsa...
off off gülüm neyse efkarlandım birden...RABBİM herkese bizim gibi dostluklar,kardeşlikler yaşamayı nasi etsin inşallah...

(mesajını birdaha okudum ve yine bir cvp yazmak geldi içimden)

Tepki Skoru
0
bütün forum ailesi bölece seninle olan KOCAMAAAAN dostluğumuza şahit oldu...ben en iyisi sana özelden msj atayım bu msjına karşılık olarak.....amaaaan bize sizin dostluğunuzdan diyenler olabilir...

Tepki Skoru
0
bütün forum ailesi bölece seninle olan KOCAMAAAAN dostluğumuza şahit oldu...ben en iyisi sana özelden msj atayım bu msjına karşılık olarak.....amaaaan bize sizin dostluğunuzdan diyenler olabilir...
olur mu öyle şey allah bozmasın....

Tepki Skoru
0
ssevgili arjin sezinle olan dostluğumuzu dah da pekiştirdin....yazıyı paylaşman bizim dostluğumuza renk ve hareket kattı bugünlerde....teşekkürler....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle