Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çılgın Babaaa :)

Tepki Skoru
3
İngiltere’de yaşayan Mark Northeast isimli bir baba yemek seçen oğlu için denediği yöntem sayesinde ona istediği her yemeği yedirebiliyor

İngiltere'nin West Sussex bölgesinde yaşayan Mark Northeast isimli bir baba 4 yaşındaki oğluna yemek yedirmek için sebzelerden çizgi film karakterleri yarattı
İngiltere'nin West Sussex bölgesinde yaşayan Mark Northeast isimli baba 4 yaşındaki oğluna yemek yedirmek için başvurduğu ilginç yöntem sayesinde kendi sitesinde günde 10 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor
Oscar isimli oğlunun yemek seçmesinden şikayetçi olan ve buna bir son vermek için oğlunun yemediği sebze ve meyveleri çizgi karakterlere benzeterek ona özel bir menü hazırladığını söyleyen Mark "Oğlum domates ve salatalık gibi birçok sebzeyi yemiyordu İlk başta yemediği sebzeleri yıldız şeklinde keserek onun ilgisini çekmeye çalıştım Daha sonra ise sebzeleri çizgi film karakterlerine benzettim ve gördüm ki Oscar daha önceden ağzına koymadığı yiyecekleri yemeğe başladı" dedi
Yiyeceklere çocukların hatta büyüklerin bile ilgisini çeken Sünger Bob'tan Kitty'e kadar bir çok çizgi kahramanların şekillerini veren Mark oğlunun yemek seçmesini engellemek için başvurduğu bu yol sonucunda ünlü olmayı başardı
Kimilerine göre bir sanat olarak nitelendirilen ama aslında bir babanın oğluna yemek yemesi için bu yönteme başvurduğunu dile getiren Mark "Bir zaman sonra yaptıklarımın fotoğraflarını çekmeye başladım ve Facebook arkadaş sitesine koymaya karar verdim Baktım ki birçok kişinin dikkatini çekmeye başladım" dedi
Facebook'ta gördüğü ilgiden oldukça memnun kalan Mark şekillendirdiği yiyeceklerin fotoğraflarını FunkyLunchcom isimli bir sitede topluyor
Günde yaklaşık 10 bin kişinin siteyi ziyaret ettiğini belirten Northeast "Kimileri bu yaptığımın biraz delice olduğunu söylese de başvurduğum bu yöntemle hem oğlum yemediği yiyecekleri yemeye başladı hem de ben ünlü oldum" dedi

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
paylaşım için teşekkürler tubacım ayrıca ilgilenenler için de söyleyeyim bu tür tarifler her ay meraklı minik dergisinde de bulunmakta:)

Tepki Skoru
3
rica ederim pınar ve bilgilendirme için teşekkürler :) gerçekten faydalı bir dergi ...

Tepki Skoru
0
bunları yapmak okdar zordur ki ben bi kısırı bile süsleyemezken :D teşekkürler

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hepsi birbirinden güzel paylaşımın için teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000